icon

Nifty testy

michellem
28. nov 2016

Ahojte,prosim vas,absolvovala niektora z vas Nifty testy, bola by som rada,keby sa ozvali zienky z MT, ale samozrejme budem vdacna za akekolvek informacie.ako ste si ich objednali, kto vam ich zrealizoval a vsetko ako prebiehalo.dakujem.

bleblu
29. nov 2016

ahoj, ja som si ich dala robit ako nahradu amniocentezy.

patamaminka
29. nov 2016

Ahoj. Ja som neplanovane otehotnela v 42 rokoch. Dieťa som chcela . Aby mi lekari dali pokoj z amniocentezou išla som na geneticke sono do martina k mudr.Grochal Femicare. Aj ked mala nebola na prvom sone 100 % ok. Mala mikrocističky v mozgu, ktore sa jej do konca tehotenstva vstrebali, bola som veľmi spookojná. Bol dôkladný a hovoril mi čo vidí aj čo sleduje a prečo. Jasne že som sa bala, tie reči genetikov o rizikach som si vypočula keď som mala 25 a všetko mi vyšlo zle, nahovarali ma na potrat v 20 týžni tehotenstva . Môj syn ma 20 a študuje na Karlovke v Prahe. Takže ma asi chapeš, že na tie reči som už nemala. Bola som spokojná aj keď som musela prisť do Martina lebo som zo žiliny. Narodila sa mi zdrava 4-kilová dcéra. Teraz ma 3 roky je plná energie len ja som na tom poslabšie.

michellem
autor
30. nov 2016

Ďakujem dievčatá za odpovede.

michaela8088
5. dec 2016

@michellem Ahoj, nie som sice z MT ale Nifty mi budu robiť zajtra (odber) v KE. Moj lekar s nimi spolupracuje, ak tvoj nie, asi zavolaj na telefon co maju na stranke a asi oni ti povedia... nifty.sk. Pre nas to bolo doteraz jednoduche- vyplnili sme objednavku u mojho dr, suhlas s testom, poistenie, poslala som peniaze a zajtra teda idem na odber krvi. No a do 15 dni by som mala mat🙂 vysledok. Tak mi drz palce, nech to dobre dopadne!