icon

Norethisteron v tehotenstve

perletka
13. jan 2015

ahojte dievčatá,

o Norethisterone je tu viacero tém ale ja mám problém - minulý mesiac som bola u doktora a predpísal mi Norethisteron, bolo mi potom z neho zle a dnes zistil,že som v 9. týždni. čítala som kadečo, že to má zlý vplyv na dieťatko ale ak by ste mali nejaké konkrétne skúsenosti, prosím napíšte mi. Kľudne aj IP. Ďakujem.

jul11
13. jan 2015

@perletka ahoj,tiez som brala kvoli oddialeniu MS,vobec som necakala,ze by som mohla byt tehu a bola som. tehu aj porod aj mala uplne ok.

baska18
13. jan 2015

@perletka ja tak isto brala som ho na dovolenke akeď sme sa vrátili z dovolenky tak som zistila u doktora že som 8 tyzden.mala v pohode zdravá tak kľud ;)

perletka
autor
14. jan 2015

@jul11
@baska18

dakujem krasne dievčatá, ono aj lekár mi povedal, že to nevadí, ale predsa len som sa dočítala kadečo... dakujem ešte raz 🙂

baska18
14. jan 2015

@perletka to som aj ja vždy čítala a panikarila.netreba veriť vsetkemu čo je na internete ;)

ivuzzz
12. feb 2015

ahojte mam k dispozicii cele balenie norethisteronu kto by mal zaujem tak sa ozvite do spravy

cryzee
6. júl 2016

Ahojte kupila by som nrethisteron balenie.. Pls sprava

mrsluciferka
16. sep 2016

Baby a čo ste s dočítali, ja neviem najsť žiadne članky. Ako dlho ste ho brali ked ste nevedeli že ste tehotne. dakujem

mon_ka91
19. okt 2016

@mrsluciferka ja som ho brala 4 a pol dna....a zajtra idem k lekarke, som zvedava čo mi povie. dufam ze bude všetko v poriadku, mam trochu obavy

simba606
12. mar 2019

Píšem na ukludnenie všetkých čo si to budú googlitr.. Sama som tiez panikarila a čítala všeličo, brala som norethisteron 10 dní potom mi nedošla ms a zistila som ze som tehotná. Dnes som mamou zdravého chlapca takže hlavne nestresovat všetko bude OK