Novembrové tehuľky. Už to viem
Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3
baby, ja som sa akurat vratila zo sona, prvy krat som videla nase malicke, to bol perfektny pocit, aj odozvy srdiecka bolo vidno, ma okolo 4mm, a je to 6tt+3. Na dalsiu kontrolu idem 8.1, kde uz dostanem aj tehotensku knizku....booooze, tak sa tesim 🙂 hned som manzelovi po sone volala do roboty 🙂
@druhe presne tak ako pises, to cajanie je najhorsie... ale my ti vydrzime,ja som moje malinkr uz videla, aj ked este velmi malicke... tesim sa z toho a prajem to aj tebe a vsetkyn tehulkam 🙂) je to krasny pocit...
ja idem az koncon decembra ku Dr a uz sa neviem dockat... 🙂)
Tak vela stastia 🙂)
jej, dievčatá blahozelam a pripajam sa,,, moje podozrenie mam potvrdene od doktora a som v 5t., len mam trosku zmiesane pocity a obavy.....to viete štvrte.....ale ked si čitam vase prispevky -plne optimizmu, tak, ma to aj prejde 😉 ale mam prist ku dr. este o 10 dní, bo nevidel este srdiecko 😒
Ahojte, vesela tema tu 🙂 mozem sa pridat? dve ciarky na tehotenskom teste som objavila 29.11.2014 🙂
Existuje aj skupina Augustovky 2015, neviete mi prosim povedat?
Ako sa citite ako cerstve tehulky? Ja klop klop fajn, len neviem spavat a mam prsia ale o cislo vacsie 🙂 no a bojujem s kavou... znizujem z 3 na 1 denne... bude to este tazke v tomto spavom pocasi. Vy s niecim bojujete?
@engie2 Ahoj , blahozelam a vitam ta medzi nami 🙂 Je aj skupina augustovky 2015 , musis si zadat v profile termin porodu a ono ta to automaticky zaradi do tej skupiny, je nas tam uz cca 40 🙂 Inac kava, to je aj a u mna boj, sice som pila len 1-2 denne ale zo zaciatku som mala az nizky tlak a bolesti hlavy ked som nemala, tak ked mam bolesti tak si dam taku slabsiu 🙂
Ahojte tehulky, som v 7.tyzdni, ale stala sa nam taka vec...Dcerka dostala kiahne, v pondelok sa vysypala a od vcera uz komplet cela je bodkovana. Myslite , ze to moze ohrozit babo, ak ja som uz kiahne v detstve prekonala?
Ahojte babeny, tak my sme boli na sone včera. Videla som ten najnádhernejsí fliačik a malé pulzujúce srdiečko. Som v 7tt + 4 dni a ďalší termín som dostala až po sviatkoch, 7.1.2014. To budem v 13tt a keď bude všetko ok, dostanem tehotenskú knižku. Teraz mám ale veľkú dilemu. Chceli sme to totiž s manželom oznámiť rodine na Vianoce.. čo myslíte, oznámiť či čakať do januára? Bojím sa, keby to náhodou zas nevyšlo... ale zas neviem ako vysvetlím že si nepripijem na sviatky a na Nový rok.. Poradte. Ďakujem
@evelyn_lia Ahoj , gratulujem 🙂 Myslim ze rodine by si to mohla oznamit, ja som to svojej najblizsej rodine uz povedala aj ked som len 5+5 tt. A povedat im to na Vianoce to bude pre nich najkrajsi darcek 🙂
@evelyn_lia určite to oznam, budu krajsie vianoce 🙂
@magda_sandorova nie, to sa jedna o rubeolu, kiahne nie, zvlast ak si ich uz prekonala, protilatky ochrania teba aj malinke, ale treba sa určite informovat u doc., bo zo zdravotky som uz dlho prec 😀
@stank ja som kvoli rubeole prisla pred pol rokom o dvojicky :( Mala som velmi vysoke obidve hodnoty a 8 lekarov nam povedalo ze je tam vysoke riziko postihnutia, tak sme sa museli rozhodnut ci ist na potrat alebo to risknut a nechat si ich. Kedze boli dve, a rubeola prebiehala najsilnejsie prave v prvom trimestri, nemali sme odvahu to risknut a v 14tt. sme sli na potrat :( bol to najhorsi zazitok v mojom zivote a doteraz si to vycitam, ze co ak... :( Teraz cakame druhe babo a dufam ze bude vsetko v poriadku
Ahojte! Aj ja sa ku vám pridávam. 30.11. Som uz mala krasne dve čiarky, teraz štvrtok este lepšie 😉 akurát mam otázočku.. Poslednu MS som mala 28.10. a cyklus mávam 31,32 dni. Ovuláciu som mala 19.,20. November. Ktory tyzden v mesiaci december by uz mohlo byt vidno bijúce srdiecko. Zrejme u mna neskor,kedze ovulka bola neskôr. A drzim palce všetkým tehulkam! 🙌😍🚼

@dasticka no ja som zacala 6 tt a ty,