Novembrové tehuľky. Už to viem
Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3
@lucia_lucia ja som tiez z toho este v soku a asi este dlho budem ale tak budem si musiet zvyknut a gratulujem
Aj ja som rozmyslal, ze na Vianoce, ale pri malom som uz v 2 mes kupovala tehotenske nohavice😃
@misiatko81 pri malom som kupovala az na konci 6 mesiaca len teraz mam nejake nafuknute brucho
@lucinkao u mna to ale mohlo byt kvoli tym hormonom co som dostala do seba, aby som bola tehu😃
@misiatko81 ahoj ako si dopadla?
@beatapittnerova ahoj naduvanie je uplne pridodzene v tehotenstve. Co sa tyka navstevi u lekara zavolaj a uvidis co ti povedia kedy mas prist.
@lucinkao nerozumiem preco by ta mali vyrazit z ambulancie.....
@nika.r ja som tiez zvedava kedy to u nas praskne. Najradsej by som bola aby sa to dozvedeli co najneskor.
@triniti1979 lebo som len 10 mesiacov po sekcii a mala som komplikovane tehotenstvo a mudr mi naposledy prizvukoval ze nemam byt skor tehotna ako o rok a pol ale to zo srandy som napisala ze ma vyrazi ale nadseny urcite nebude
@triniti1979 zatial nebolo nic vidno, idem na buduci tyzden. Uz by tam nieco malo byt😃
@lucinkao aha tak už mi je to jasne :( ale priznám sa že aj kolegova žena ostala po sekcii tehotná a rodila už o 16 mes a bolo mi to divné. Ja som mala sekciu pred 16r a to mi ešte vtedy povedali aby som skôr ako o 24mes. ani nešpekulovala. Pravda je však taká že dnešná medicína je už niekde inde. Aj keď mám pocit že pre niektoré z nás to nie ja sláva, najmä ak si v jednom kuse žienka googli a potom si zbytočne domýšľa. Vraciam sa k svojej myšlienke: občas je na mieste zlatá to nevedomosť 🙂
@misiatko81 ja vážne rozmýšľam nad tým že pôjdem až 3.12. aby som už bola aspoň v 8tt, som zvedavá a zároveň mám aj trochu strach či to nebudú dve.. Chcem sa vidieť ako to dovtedy vydržím 🙂 zdá sa mi biť divné že už 06.11. mi test ukázal //. a to ms som mala mať 11.11. Viem že je to u každej ženy iné a nie je dôvod na panický strach ale keďže je priateľ z rodiny kde sú dvojičky obávam sa toho... 😵
Baby, takze dnes som volala doktorovi a mam prist na potvrdenie aspon 2 tydzne co mi meska, aby bolo uz aj nieco vidiet 🙂
Neviete kedy asi vidno malinkate uz na prehliadke?
@cifrafree čo som sa dočítala od 8tt by malo byť jasné ale ideálne sa robí kompletné sono od 10-12tt.
vtedy sa robia aj rôzne vyšetrenia.
@triniti1979 ja by som tiez sla az v decembri. Len ja som musela predebatovat tie lieky. Tak z dvojek by ma asi slak trafil😃😃😃
@cifrafree v 8tt je uz vidno fazulku😃
Ahojte mamičky 🙂 Chcela by som s Vami poradiť. beriete vitamíny pre tehotné?
Ja som pri malom brala Femibion od 6 tt. a veru počas tehu som riadne pribrala.
Teraz som začala brať Femibion už mesiac pred plánovaným tehu a pribrala som hneď 2 kg a pritom stravovanie som vôbec nezmenila. Je možné, že sa priberá z týchto vitamínov?
@misiatko81 asi tak , ale priebežne sa ukľudňujem.... a máš už nejaké príznaky?
@lianka22 ahoj, a aký Femibion si brala? Keď si pozriem na nete tak som tam našla 3druhy
Femibion 800 - teraz mesiac pred a ten beriem aj teraz som v 6 tt. A pri malom som brala celé tehu Femibion a pribrala som 25 kg za celé tehu ale doslova ako keby sa to samé na mňa lepilo.
@triniti1979 okrem nafuknuteho brucha nic, ale mne ani pri malom vobec nic nebolo. Nastastie
Aj ja som a nechcem to dieta : (
Aj ja sa pridavam. Vcera som uz bola u gynekologicky lebo mojmu manzelovy nestacili tri pozitivne testy, potreboval to mat potvrdene. Tak ale bolo vidno aspon ten plodovy vacok 🙂
Tak dnes som bola u dr. a ma podozrenie na mimomaternicove tehu tak cakam este do zajtra dnes mi brali krv tak uvidime ake budu zajtra vysledky
@lucinkao ahoj dufam aj ja ze to bude tym ze si malo tehu a babo nie je vidiet. Drzim palce aby to xobre dopadlo a daj nam vediet. ♡
@triniti1979 dam aj ja dufam ze si to drobec rozmysli a ukaze sa vsetko v poriadku

Damy, takze aj mne dnes vysli dve ciarky 🙂 prvotny okamih zdesenie, ja a mama? tak som vysla s tym testom za manzelom a on sa tesil jak maly 🙂 Aj my sme si povedali, ze to povieme rodinam na vianoce, kupime dva pary neutralnych topanociek a dame im to pod stromcek 🙂 nedokazala som to nepovedat svojej naj kamoske a ta sa tesi, asi viac ako ja ... ja som este stale z toho mimo a to teraz musel manzel odist na sluzobku do piatku, takze budem z toho mimo chvilu sama.