icon

Novembrové tehuľky. Už to viem

triniti1979
11. nov 2014

Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3

stank
26. nov 2014

@happyfrog80 dakujem za podporu, bo okolie ma iny nazor (v dnesnej dobe,budem ukracovat deti ...bla,bla)najprv ma tlacili k itrupcii -volaco som si aj naplakala ale teraz sa postavim aj pred moju "milujucu svokru" a poviem ze sa tesime a chceme a moj muz mi je velkou oporou

lissbeth
26. nov 2014

ja som strasne zvedava na reakciu mojej mamini, lebo zatial poznam len tu negativnu variantu ale to bolo pred desiatimi rokmi...... aj sa kusok bojim

triniti1979
autor
26. nov 2014

@stank Ahoj nie som si celkom istá, ale ak som ťa správne pochopila si tehu a rozhodla si sa nechať si bábo. Neviem ktoré čakáš ale verím tomu, že si sa rozhodla najsprávnejšie ako sa dalo. Teraz je len dôležité aby si si za svojim rozhodnutím stála. Moje motto je: NARODILA SOM SA ABY SOM BOLA ŠŤASTNÁ A NIE NORMÁLNA 🙂
Nezabúdaj že si sama sebe pánom a nik ti nemôže rozkazovať a nútiť robiť to čo ty sama nechceš.. 🙂
Držím Vám s celého srdca palce a ak by si čokoľvek potrebovala nezabúdaj že sme tu všetky práve pre to aby si nadobudla nestranný a úprimný názor... 😉

nanervy_2
26. nov 2014

tak mi napadlo, tieto vianoce budu prve po vela rokoch bez mojho domaceho puncu a vajecneho likeru.. asi tu novinu uz pred nikym nezatajim...

weronika2
26. nov 2014

@mamulienka30 @evelyn_lia @wewerka32 ďakujem za odpovede baby, ja sa preto tak strašne bojím, lebo pred pár rokmi keď som bola na odbere tak sa mi zapchali 2 ihly a musela sa mi tam špárať, podarilo sa jej to až na štvrtýkrát a to som užskoro odpadla z toho a celú ruku som mala napuchnutú..odvtedy mám panický strach, ale jw mi jasné, že mi budú v proebehu tehotenstva brať krv, to nejako musím prežiť, len som sa tomu chcela vyhnúť aspoň teraz na začiatku 🙂

lissbeth
26. nov 2014

@weronika2 sak sa tam nepozeraj ked ti bude brat krv 🙂

wewerka32
26. nov 2014

@weronika2
Ak ti je zle pri odbere, tak vždy keď ti budú brať krv odvráť hlavu a mysli na niečo príjemné.

wewerka32
26. nov 2014

@lucinkao
Ďakujem už som to našla a termín mi vyrátalo na 26 jún 2015 🙂

ayka2
27. nov 2014

no dievcata, tak dnes idem k dr aj ja a uvidime co z toho bude. vobec sme nic neplanovali, manzel si daval pozor. mame 2rocnu dcerku, je dost narocna, tak si to zatial neviem predstavit s dalsim dietatom. povodne som chcela ist k dr, lebo ma palilo pri moceni rano. menzes mi meskal, ale pripisovala som to skor tomu. no spravila som si test "pre istotu" ked pojdem k lekarovi, urcite sa ma na to bude pytat. no a tam //. fuuuu, sok... no dnes idem k lekarovi a uvidi sa, co z toho bude. drzte palce :D

danulaj
27. nov 2014

@misiatko81 Ahoj ja mam akurat dnes prve vysetrenie za sebou a je to 6tt+4 srdiecko nam uz bije,je to skvely pocit ,doma mam 2 a pol rocneho chlapca a ten len vsade, kde vidíme babätka vsetky chce mat domka ,tak som zvedava ako to bude potom u nas prebiehat ,ked ho budeme mat domka 🙂 🙂

cifrafree
27. nov 2014

Mne akurat zajtra konci uz 8 tt a stale mi nic nieje, okrem toho ze ma bolia prsia na dotyk tak vobec nic. Dokonca by som povedala ze mam skor nechut na jedlo ako velkuu chut. Zjem malicko a uz fucim aka som plna. 😀 Ja to mam akosi naopak 😀 Buduci tyzden na kontrolu to uz bude 9 tt myslite ze mi uz daju aj foto malej fazulky?

misiatko81
27. nov 2014

@danulaj mne sa už teraz sníva, že asi ako to bude u nás vyzerať😊 ale snáď to nebude až taká katastrofa. Môj má tiež veľmi rád bábätká, ale toto bábo neodíde ako návšteva😃

stank
28. nov 2014

nuž dievčatá ja mám doma piataka, druháčku, ročnú dcérku a teraz že opat,..no fuuuha....ale teším sa aj napriek okoliu, viem že doba je tažká, ale verím že nás to posunie niekam dalej, inak vždy som bola zastancom veľkej rodiny, ale mám aj určitú obavu a veľký pocit zodpovednosti, aby sme to finančne v buducnosti utiahli

happyfrog80
28. nov 2014

@weronika2 mne prvi krat v zivote brali krv pred tromi rokmi,mne byva nevolno uz ked bidim krv.A dovtedy som mala strach .A nicto nie je ale nikdy sa nesmiem pozerat na to.Naposledy som nic necitila a taka modrina sa mi urobila zlta 😀

michaela1711
28. nov 2014

a už je to potvrdene aj u lekára som v 8 týždni tehotenstva

petuskaa1
28. nov 2014

@cifrafree no moja presne si opisala mna 😀

danulaj
28. nov 2014

@stank Ahoj jasne ze to utiahnetie ,ked ste zvladli tri tak aj to štvrte sa zvladne,ved zas ti uz bude mat aj kto pomôct s drobcekom,mne sa tiez viac paci velka rodina a hlavne ked ma sestra sestru ako aj v mojom prípade,ak by som mala mat druhe dievcatko tak sa budeme este snazit o dalsie ,no nie donekonecna 😉 az kym by neboli dve baby to by som uz asi nezvladla,, 🙂 🙂 a mala si aj ty take odlisne tehot.ako to mam teraz ja je mi strasne zle oci by jedli ale moj zaludok nic nechce prijímat, hroza.. ☹ ☹ ☹ ☹

melania1
28. nov 2014

ahojte, necitala som vsetky strany ale pripajam sa do skupiny: k dr. idem 4.12. dúfam, že bude vsetko ok🙂

mirka5607
28. nov 2014

Ahoojte kočky 🙂 Tak pripajam sa aj ja 🙂 22.11 som mala dostat MS... namiesto toho bol len hnedy vytok... v pondelok, 24.11 // pozitivny tehu test 🙂 ale pri tom som mala aj trosku krvi... tak som isla ku Dr... nevidel nic len prazdnu dutinku, brali mi aj krv... tam sa to podtvrdilo a ze vyzera to na 5 tt (sestricka povedala, ze 215)
Dr ma zavolal zase v stvrtok, ale zase nic nevidel... a zase mi brali krv... mam prist v pondelok.
Citim sa dobre 🙂 Trosku ma poboloeva bruslo ako keby som mala dostat MS ale nie vzdy a len tak par sekund, max 2 min. Prsia ma bolia a su naliate...
Velmi sa tesime 🙂 dufam, ze vsetko dobre dopadne a nevidi ho preto, lebo je este velmi malinke...

stank
29. nov 2014

@danulaj každé tehotenstvo bolo iné-jasnačka, ale najhoršie som prežívala tretie, teraz sa cítim skvelo mám kopec energie,... zle mi nie je vobec,...a dufam že ani nebude 🙂

karanka83
29. nov 2014

@mirka5607 Ahoj aj ja som mala mat presne 22. 11 menstruaciu ale tiez ked neprisla som si robila v pondelok test a vysiel pozitivny. To mas teda termin 1.8. 2015 ako ja?

mirka5607
29. nov 2014

@karanka83 ahooj 🙂) no podla toho co mi vypocital kalendar tak ano 🙂) bolo si uz u Dr? Nech sa ti dari 🙂

linee
29. nov 2014

@mirka5607
@karanka83 holky, hlasim se k vam, mne to vychazi take 1.8. K Dr. ale jdu az za 10 dni. Zatim jsem jenom unavena a porad se mi toci hlava, jinak mi spatne neni. No a uz mi vyskakuje brisko, zda sa mi to ale brzy, tak uvidim, co rekne dr.

druhe
29. nov 2014

@linee
@karanka83 Ahojte, tak aj ja by som mala mat termin 1.8. podla posl. mens. V utorok idem k dr. tak snad to potvrdi. Podarilo sa nam to na 2. pokus. 🙂

bublinka1411
29. nov 2014

No cavte tehulky 🙂tak dnes moj test konecne ukazal // ciarky nie sice 100% ale su tam som straaasne stastna tak sa k vam pripajam 🙂

mirka5607
29. nov 2014

@druhe ahooojte 🙂 ja som bola v pondelok a stvrtok, ale zatial nuc nevidel... idem zase v pondolek 🙂

mirka5607
29. nov 2014

@bublinka1411 blahozelam a hlavne nech to vsetko dobre dopadne 🙂

druhe
29. nov 2014

@mirka5607 Ja dufam, ze potvrdi a povie ze je vsetko ok. Pri prvom som to nejak neprezivala, ale teraz sa akosivsetkeho obavam. No snad je to len blby strach.

mirka5607
29. nov 2014

@druhe no to dufam aj ja... tiez sa bojim... dufam, ze uz ho uvidi 🙂
uz su bola u Dr?