icon

Novembrové tehuľky. Už to viem

triniti1979
11. nov 2014

Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3

druhe
30. nov 2014

@mirka5607 Idem v utorok. Musim aj pre utrogestan, lebo beriem 3 tabl. rano a 3 vecer a rychle sa to mina 🙂 Ty si bola?

mirka5607
30. nov 2014

@druhe No ja som bola v pondelok a stvrtok, robil mi ultrazvuk ale nevidel babatko... idem v pondelok...

druhe
30. nov 2014

Aha, ok, drzim prsty ;) Daj vediet ci uz nieco vidno 🙂

druhe
30. nov 2014

@mirka5607 Aha, ok, drzim prsty. Potom daj vediet ci nieco vidno 🙂

mirka5607
30. nov 2014

@druhe Okey... dakujem a aj tebe drzim palce 🙂 tiez napis poton 🙂

bublinka1411
30. nov 2014

Ahojte mam problem ... Asi 10 minut som sedela na studenej lavicke a prechladla som dostala som zrejme zapal mocovych ciest ale len slaby okamzite som si kupila tabletky ktore aj pomohli no 1x sa mi stalo ze somzaroven dostala aj vaginalnu mikozu taktiez som si okamzite kupila lieky a mast ...ale zaujima ma ci moze byt na ukor tohto nieco zle ??? Som cca tyzden tehu dakujem vam

trgypadl
30. nov 2014

@bublinka1411 ako vies,ze si tyzden tehu?

bublinka1411
30. nov 2014

@trgypadl pocitala a sledovala som si plodne dni 😉 asi rok sa nam nedarilo ah koli tomu ze moj man chodi na mesiac do prace a pride na 3 dni domov teraz sme sa dohodli ze ked budem mat plodne aby docestoval a tak aj urobil robim si pravidelne testy a teraz bol opat len na 3 dni doma ked som mu kazala aby dosiel a vyslo to 😀 😀 😀 vcera som si robila test a ukazuje estie nie celkom 2 ciarky ale su tam a ja pevne verim ze to vyslo 🙂 akurat kukam do kalendara 9 dni by som mala byt tehu 😀

trgypadl
30. nov 2014

@bublinka1411 a kolky si den MC ?

bublinka1411
30. nov 2014

@trgypadl. MC ??????

trgypadl
30. nov 2014

@bublinka1411 kolky den menstruacne cyklu si dnes

bublinka1411
30. nov 2014

@bublinka1411 myslis cyklus ? ... Akurat teraz vcera by som mala dostat takze dalsi dokaz mojej radosti 🙂

bublinka1411
30. nov 2014

@trgypadl. A ty si kolko tehu uz si bola u lekara ?

trgypadl
30. nov 2014

@bublinka1411 a lieky si kedy uzivala?

bublinka1411
30. nov 2014

@trgypadl. Urinal forte ale pytala som sa farmaceuticky ci je vhodny pocas tehotenstva

trgypadl
30. nov 2014

@bublinka1411 ale,ze kedy si ho uzivala??a ake lieky na mykozu?

bublinka1411
30. nov 2014

Na mykozu canesten kombi a oboje som zacala uzivat cca 2-3 den tenu

bublinka1411
30. nov 2014
trgypadl
30. nov 2014

@bublinka1411 nemusis sa bat,oplodnenie a uhniezdenie trva par dni...na koljy den cyklu ste mali styk??a kolko dnove cykly mavas?

weronika2
30. nov 2014

No baby mne mešká už 18 dní a včeraaj predvčerom som si robila testy a boki negativne. Mám aj ten biely hustý výtok bez zápachu, bolesti podbruška, krížov a aj citlivé bradavky. Neviem čo si mám o tom myslieť. K doktorke idem v utorok tak som zvedavá čo je za tým.

druhe
30. nov 2014

Ach jaj, ja mam hrozne chute, ked to pride, tak by som zhltla celu chladnicku a potom mi je zle z tych kombinacii a mnozstva co som zozrala. Pomoooc 🙂

karanka83
1. dec 2014

@mirka5607 tak to mozme aj zalozit skupinu augustovky 2015 ked je nas uz tak vela 🙂 U doktora som este nebola, len som volala a objednali ma az na 17.12 co sa mi zda byt este straasne daleko, ale neva, aspon uz bude vidiet srdiecko.

karanka83
1. dec 2014

@druhe Ahoj. Tak gratulujem 🙂 aj nam sa to podarilo na druhy pokus. A dufam ze bude vsetko v poriadku a babo zdrave donosim

karanka83
1. dec 2014

@linee Ahoj. Gratulujem ! tak to je dobre ze ti neni aspon zle. To ze ti vystupuje brusko to nevadi, ved kazda zena to ma ine. Niektorym nevidno brusko ani v piatom - siestom mesiaci a tie zase su smutne ze im ich nevidno. Tak si uzivaj rastuce brusko ;)

dasticka
1. dec 2014

ahojte, ja som tiez tehu, tento tyzden by to mal byt asi piaty podla mojich vypoctov, a vo stvrtok sa chystam na prve sono, vraj v piatom tyzdni by to uz mohlo byt vidiet 🙂 poslednu MS som mala 18.10, takze by to tak mohlo sediet na 5tt

lissbeth
1. dec 2014

@dasticka dla poslednej ms by to mal byt uz 7tt, rata sa to od prveho dna poslednej ms.......opravte ma ak sa pletiem

druhe
1. dec 2014

@mirka5607 tak ako? Dufam, ze vsetko ok 😉

dasticka
1. dec 2014

@lissbeth tiez viem o tom ze sa pocita od poslednej ms, ale berie sa to tak ze ja som sice v 7tt, dietatko v 5tt

mirka5607
1. dec 2014

@druhe ahooj 🙂 tak dnes uz konecne videl moju malicku lasku 🙂 tak velmi sa tesim a dufam, ze vsetko bude dobre 🙂 a ty ako?

mirka5607
1. dec 2014

@dasticka ahooj 🙂) myslim si, ze uz bude vidno malinke 🙂)