icon

Novembrové tehuľky. Už to viem

triniti1979
11. nov 2014

Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3

Strana
z12
nanervy_2
12. dec 2014

@stank presne, ked dlhsie nic nejem, je mi zle.. nieco musim zobnut.. ale ked zjem zase vela, tak obcas mam reflux. :( no a z vybranych jedal som hotova fontana... 🙄

druhe
12. dec 2014

@mirka5607 ahoj, aaale, nic moc, vcera som zas bola u dr. a zas skoro nic nevidel, to som bola cca 7+1 tt, tak ja uz neviem :( chvilu tam cosi videl, potom to zmizlo, tak neviem co mam cakat...idem zas v piatok, tak uvidime, snad neskoncim na sviatky v nemocke :( a ty ako? drobec rastie?

mirka5607
12. dec 2014

@druhe ahooj... tak to mi je luto, aj ked si myslim, ze sa tam nieco ukaze, len treba mysliet pozitivne a bude dobre 🙂
No ja som Chvala Bohu v poriadku... u Dr som nebola, pojdem pred sviatkami 🙂
Tak drz sa, potom napis.

lucinkao
13. dec 2014

Ak su medzi nami nejake lucky tak prajem vsetko najlepsie a pohodove tehulkovanie 😉

lalinka323
15. dec 2014

Ahojte ,,myslim,ze sa mozem k Vam pridať 😵 este som sice doktora nebola,ale test je pekne viditelny 🙂 takze snd to spolu potiehneme vsetky bez komplikacii az do konca 😵

gabi24
17. dec 2014

Ahojte, neviem ci sa mozem zaradit k vam, lebo tehotenstvo tusim len poslednych par dni, ale drobec musel byť splodeny v novembri 🙂 tak som novembrova tehulka, ci? Dnes idem este na krv, aby som to mala potvrdene ale dnes rano mi vysiel uz treti pozitivny test, tak sa zacinam pomaly tesit 😉

gabi24
18. dec 2014

Som v tretom týždni 😀 a ako ste na tom vy?

druhe
19. dec 2014

@mirka5607 ahoj, tak som dnes bola a uz srdiecko bilo 😀 Tak sa vytesujem. Ked zmeral babo tak to presne sedelo podla ovulky na 7+1tt. Boli to hroze 2 tyzdne. Tak mi odlahlo. Hned budu aj sviatky veselsie 😉

mirka5607
19. dec 2014

@druhe ahooj 🙂) No vidis, som ti hovorila,ze bude dobre 🙂) Tedim sa s tebou 🙂) A prajem Vam krasne Vianocne sviatky 🙂)

mirka5607
19. dec 2014

@gabi24 ahooj 🙂) tak blahozelam 🙂)

druhe
19. dec 2014

@mirka5607 dakujem 🙂 podobne aj vam pekne sviatky 😉

veve22
20. dec 2014

ahojte mozem sa pridat som v 5tt. Zatial sa citim v pohode. Len ma trapi spravila sa mi hrcka pod pazuchou a zacina ma pobolievat neviem cim to moze byt na kontrolu idem az 8 januara

lalinka323
21. dec 2014

@veve22 agoj aj ja som v piatom a na kontrolu idem 15teho

veve22
21. dec 2014

@lalinka323 ja 8.januara a bude mi brat krv a dostanem knizku 🙂

lalinka323
21. dec 2014

mne uz brala krv vo stvrtok povedala ze hcg je vysoke a na prehliadku ma dojst 15teho tak som zvedava 🙂

zuzanag1
29. dec 2014

ahojte, baby tiež budem mať dieťaťko v auguste, podla predpokladu, datumu posl. menš asi 11.až 12 august
mne vyšiel poz test den pred Vianociami, najkrajší darček, aký si môžem priať pod stomček. 😀
už, len ba nám všetkým tehotenstvo prebehlo v poriadku.
😀 dnes som bola u gynekologa, ale nevyšertril, ma kedže je nascípaný, tak len krvička sa mi zobrala a HCG bolo 3000 🙂
krásne tehulkovanie prajem 🙂 🙂 😲

lalinka323
30. dec 2014

Baby vcera som mala tlak 96 na 62 a dnes po kave 102 na 63 je to ok podla vas

lucinkao
30. dec 2014

@lalinka323 aj ja som taky mala prve tyzdne ale teraz uz ok samo sa mi to upravilo ale ak ti to trva dlhsie radsejchod k dr

anitu
30. dec 2014

jaaj baby jak je vam dobre.prijemne tehulkovanie prajem 🙂

anitu
30. dec 2014

@lalinka323
@lucinkao
@zuzanag1 baby nemali ste nahodou take vibrovanie,chvenie v podbrusku?ked si kychnem,abo zakaslem,mi vybruje pri maternici.vobec som toto nikdy nemala.no ale test negativny.tak ja neviem uz.. ☹

zuzanag1
30. dec 2014

anitu , neboj aj Teba to čaka. nam sa to podarilo presne do roka 🙂 som šťastná, v apríli štátnice, hádam to zvládneme s Filipkom, alebo s Emmkou 😀

lucinkao
30. dec 2014

@anitu nic take som nemala ale napr mne vzdy vysiel test pozitivne az 5 tyzdnov od menzesu

lucinkao
30. dec 2014

@zuzanag1 jej vy uz mate aj mena vybrate ja som mala sabinku a jakubka ale manzel povedal razne nie

anitu
30. dec 2014

@zuzanag1

@lucinkao baby pomozte mi.spravila som si test,po asi dvoch hodinach som ju pozrela a dobre viditelny duch.no si myslim,ze to iba ta kontrolna ci ako sa vola sa zafarbila,kedze som ju nenamocila,ale ocikala 🙂 .teraz co?by som sa tesila moc,no nebolia ma prsia ani ten vytok nemam co pisu tehulky ze maju 😒

lucinkao
30. dec 2014

@anitu skus si spravit o par dni test uvidis ja som v 11 tt a ani vytok ani prsia ma neboleli ja si myslim ze je to u kazdeho individualne

lalinka323
3. jan 2015

Aj vas bolia tak prsia?mne sa kazdym dnom zvacsuju,a vecer mam pocit ,ze prasknu

zuzik262626
10. jan 2015

@lalinka323 Je to normalne ja som na tom rovnako aj pri oboch chlapcoch som to tak mala. Ta bolest o par dni prejde a plnost sa casom upravi. Akurat lezim nohami nahor lebo som 6.1 zacala troska spinit tak lekarka naordinovala lieky a pokoj :(

Strana
z12