NT vyšetrenie v Žiline. Boli ste niektorá z vás?
Ahojte babenky,bola niektora z Vas na NT vysetreni v Ziline?
treba mat vymenny listok, treba sa tam ist zapisat uz skor v tu stredu, tj okolo 13-14h, zacinaju o 15.30, ale to uz nemusi byt volne miesto na zozname. robia NT medzi 10-13tt. doktor je velmi mily, pekny zazitok.
inak sa tam objednat neda, ani iny den nerobia.
na NT sa meria hrubka sije babanka. ak by bola prilis hruba, je to signal, ze nieco nie je ok. dr. ti hned povie, ci je to ok. sono cez brucho. popri tom skontroloval nozicky, rucicky, brusko, hlavu, vsetko pomeral a dal mi papier s udajmi pre mojho dr. a fotecky pre mna 🙂
@lyduska1 doobeda tam asi nikto nie je. sestricka to vysvetlovala tak, ze nejaka ina sestricka od ineho doktora tam vyvesi ten ich zoznam, ked ma cas, ze bezne okolo 13. takze neviem. ja som sa bola zapisat o14.30 a bola som 14.ta v poradi, ale okolo 15.30 uz bolo vsetkych 30 miest obsadenych. za fotky myslim 4.50 a mam 3. zatial bolo vsetko ok, tak dufame, ze v 20.tt sa to potvrdi. tak sa drzte a dajte vediet ako bolo 🙂
@lyduska1 ahoj aj ja som bola dnes na krv aj NT a nebolo nic hrozne ako som si ja myslela...a ty si tak isto platila 30eur. o tyzden budem mat vysledky a uz mi aj predbezne povedal aj datum porodu bude mat skor ako ja som mala napisane prvy krat .....vychadza to na 15.2.2011 ...a dnes je strasne teplo u nas a ko je u vas? 🙂
Ahojte babenky, ja som tiez bola na tom NT a bola tam s doktorom nejaka mlada baba. Mam pocit, akoby sa to ucila. Bolo by fajn aj pre ostatne, keby sa to rozsirilo aj na iny den. To cakanie je hrooozne dlhe. Co vy na to?

@lyduska1 ano, ja som bola. u MUDr. Babjaka v Zeleznicnej poliklinike. poslal ma tam moj Dr, ordinujeu iba v stredu poobede.