NT vyšetrenie v Žiline. Boli ste niektorá z vás?
Ahojte babenky,bola niektora z Vas na NT vysetreni v Ziline?
@fialka1188 no mna to este len caka,ale uz teraz,dva tyzdne vopred,spekulujem ako to vymysliet.Mala mi v case obeda spi,netusim,kedy sa zapisem a bojim sa,ze ked pridem prinajlepsom okolo tretej,bude uz neskoro
@lyduska1 No hej, je to asi tazke, Nemas tam nejaku znamu sestricku? Alebo kamosku coby ta zapisala? ... je to celkom "uzkoprofilovy tovar" ...
@fialka1188 to teda hej,setricka tam vraj chodi nieco pred zacatim ordinovania,rodinu mam daleko (my sme v Ziline obaja s manzelom pristahovalci,ale zo Slovenska) a kamosky-vsetky s malymi detmi,ktore tiez spavaju cez obed a tie,co nemaju deti,zase pracuju
@lyduska1 Este ma napadlo, pri vstupe je na vratnici taka starsia pani. Ved ked sa jej spytas, ci by ta nezapisala, nic nestratis. A mozno bude ochotna, ked jej vysvetlis celu situaciu...
@fialka1188 spekulujem nad tym,ze si bude musiet asi vziat manzel dovolenku,urcite nebudu nadseny,ale hadam ho pustia.Chodi so mnou aj na poradne,teda strazi malu v cakarni a potom upaluje do roboty
Ahojte, ja som bola v Ziline na to meranie NT. Prisla som tam pred tretiou a zapisana som bola az predposledna, nikto mi predtym nevysvetlil ako to tam funguje, tak som tam trcala od 15.00 do 19.30, ale napriek toho to stalo za to. Bol to super zazitok, este by som ho zopakovala. Doktor mi vsetko povysvetloval a povedal, ze je to v poriadku 🙂Cakam dvojicky a u jedneho babatka som mala hodnotu 1,2 a u druheho 1,0 🙂 Takze sa vytesujem. Termin porodu mi na zaklade sona posunul o tri dni skor 🙂
ahojte nemate niekto skusenosi NT v Bratislave. ja mam ist do GPN. dakujem za odpved
@lyduska1 Tak to mas pozorneho manzela, ked s tebou chodi do poradne. Aj ked len pred dvere 😀 Tak si to teda vymyslela sikovne. Tak sa drz a nech su vysledky vyborne. 🙂
@slniecko174 ahoj,som rada,ze vysledky mas v poriadku a gratulujem k dvojickam.ja som preto zalozpolozila tuto otazocku,lebo som tiez nevedela co to obnasa v ZA,ale poucena,idem si odsediet radu asi uz od jednej,uspim malu a hajde cakat.
@fialka1188 no pozorny to hej,ale nic ine mi nezostavalo,co s malou.Ale s doktorkou sme vymysleli,kedze idem na poradnu 23. pre obedom,ze prideme same,som zvedava,co na to Terezka.Ked sme boli brat krv,uz vykrikovala z kocika,co potom bude robit,ked budem na koze,to ani netusim.Dnes som bola v lekarni merat tlak,lebo od stvrtka mi je na figu a vykrikovala ostosest
@lyduska1 Ja by som mala len z toho zvyseny, ze pocujem malu plakat.. 😒 Som zvedala, ako zvladnete tu podadnu. Vej aj sestricka by mozno pomohla, nie? Maminy veru musia improvizovat v kazdej chvili. Ale nakoniec si vzdy poradia 😎
Lyduska, zajtra drzime palceky, aby ste to zvladli... potom sa ozvi 🙂
Ahoj,tak mam to za sebou,utz v poriadku, NT 1,6mm,stastna ako blcha.Termin posunuty na 25.2.2011.U nas sa neplati za vysetrenie,len 4,5eurikov za styri fotecky-dve normalne a dve zo 4D sona,krasne babo.Krv mi brali asi dva tyzdne dozadu a na dalsiu idem asi o dva tyzdne,takze uvidime
@fialka1188 ahoj,tak uz to mame za sebou,vsetko OK,termin posunuty na 25.2.2011
@slniecko174 ahoj,ja to mam tiez za sebou,prisla som 13.10hod a uz som bola 11 v poradi,no naslak trafenie,tak som sa zase prehnala domov a o piatej nazad,ale vsetko je OK.A to som si myslela,ze kolko sa nacakam na papier a on tam uz visel asi poriadne dlho
@slniecko174 to sa asi stretneme v porodnici,mne posunuli termin na 25.2.2011 a uvidime,ci bude cisarsky.Prve babo muselo byt sekciou a teraz budeme cakat,co povedia
@lyduska1 no ja som bola dnes v nemocke na utz v 20.tt a ako som sa tesila, tak nic moc. obrazovka iba jedna pre doktora, takze som mimi ani nevidela, len nakonci mi ho natocila, aby sa nepovedalo, inak vsetko ok. ale ani fotku sme nedostali 😒 tak sa drzte aj nadalej, aj my sa budeme 🙂
@petah82 no,to neni bohvieco,moja doktorka ma vlastne sono a uz aj kvalitnejsi,sice tiez len jednu obrazovku,ale vzdy natoci tak,aby som videla.Dnes som bola na poradni,chvalabohu vsetko OK,tak sa vytesujeme,ale este ma caka druha varka krvi na kombinovane testy.Drzkajte sa a este sa ozvem
@lyduska1 tak to ti velmi blahozelam, ze malinke je ok 🙂 je to obrovske stastie...
Ahojte, viem, ze doktor Babjak robi kazdu stredu, neviete nahodou, ako je to dnes, ked je statny sviatok? Nerobi nahodou vo stvrtok? Neviete o nejakom kontakte?
ahojte.. 🙂 ja rozmýšľam tiež nad NT, ale teraz je poplatok u dr. Babjaka 35 E..

@jofka161 doma sa hrajkame,dnes to bude o drzku,vonku skaredo,ale aj tak pojdeme na chvilku von,mala sa vola Terezka a ma skoro uz 19mesiacov