Odber krvi na každej poradni počas tehotenstva
Ahojte brali vam krv na kazdej poradni? A vzdy nalacno? Diky
@catika24 a na lacno som bola len 1 x ostatne som mohla nieco zjest
Mne na každej. Nemusela som byť na lacno. Ale ja som mala rizikové trhu s dvojickami
Záleží od faktorov bežné to vychádza cca asi každú druhú poradňu .a nieje na každú musí byť na lacno vedsinu keď má byť na lacno doktorka alebo sestrička povedia .
To ako často sa berie krv má na to vplyv
Koľko početné je to tehotenstvo ( dvojička )
Krvny faktor ak je jeden rodič negatívni a druhý pozitívny krv sa berie častejšie a by sa zistilo či je nabiehať dáky proces v krvy ktorí by ukazoval že dieťa má iný faktor krvnej skupiny ako matka lebo vtedy proste krv matky bude ničit krv dieťatka a podávajú sa preto inekcie aby sa tomu za bránilo .
Ak je to rizikové tehotenstvo alebo tehotnestvo po potrate ,
Ak žena užívala dáke lieky
Nie,brali mi krv tak 3-4x za celé tehotenstvo, nalačno som bola asi iba raz,no ja som mala bezproblémové tehotenstva.
Moč pri každej poradni,aj usg mi robili vždy
Všetko závisí od stavu tehotnej ženy a dieťaťa,je to individuálne.
mne ano aj kvoli clexanu + pozerali vitaminy a ine hodnoty organov a podobne, nalacno som byt nemusela.
Mne na každej. Nemusela som byť na lacno. Ale ja som mala rizikové trhu s dvojickami
@anonym_736c5f v com bolo rizikove? Tiez cakam dvojicky zatial nic speci mi nehovorila
@anonym_736c5f v com bolo rizikove? Tiez cakam dvojicky zatial nic speci mi nehovorila
@catika24 tlak, nábeh na preeklamsiu, mala som 2roky predtým veľkú otvorený brušnú operáciu T-rez- našťastie šli do rebier nie do brucha to mi veľmi nenarastlo a od začiatku pravidelne silne krvácanie na ktorého príčinu sa nepodarilo dôjsť, tiež som bola sledovaná na hematologia, problémy so zrazanlivostou krvy som mala od detstva. Napokon sa u detí rozvinul silný transfuzny sindrom, von išli nie v hodine 12 ale pár sekúnd po, našťastie to ustáli, bola som už vo veľmi peknom týždni takze už by ich beztak nechali len pár dni
@catika24 tlak, nábeh na preeklamsiu, mala som 2roky predtým veľkú otvorený brušnú operáciu T-rez- našťastie šli do rebier nie do brucha to mi veľmi nenarastlo a od začiatku pravidelne silne krvácanie na ktorého príčinu sa nepodarilo dôjsť, tiež som bola sledovaná na hematologia, problémy so zrazanlivostou krvy som mala od detstva. Napokon sa u detí rozvinul silný transfuzny sindrom, von išli nie v hodine 12 ale pár sekúnd po, našťastie to ustáli, bola som už vo veľmi peknom týždni takze už by ich beztak nechali len pár dni
@anonym_736c5f to ma tesi ze vsetko dobre dopadlo 🙂

@catika24 nie na kzdej poradni krv nebrali, asi na kazdej druhej len