icon

Odber krvi na každej poradni počas tehotenstva

catika24
10. jan 2026

Ahojte brali vam krv na kazdej poradni? A vzdy nalacno? Diky

anonym_ae5c08
10. jan 2026

@catika24 nie na kzdej poradni krv nebrali, asi na kazdej druhej len

anonym_ae5c08
10. jan 2026

@catika24 a na lacno som bola len 1 x ostatne som mohla nieco zjest

anonym_736c5f
11. jan 2026

Mne na každej. Nemusela som byť na lacno. Ale ja som mala rizikové trhu s dvojickami

simca115
11. jan 2026

@catika24 som v 28 tt a krv mi brali dokopy tri razy .Moč každú poradňu

anonym_e41c4f
11. jan 2026

Záleží od faktorov bežné to vychádza cca asi každú druhú poradňu .a nieje na každú musí byť na lacno vedsinu keď má byť na lacno doktorka alebo sestrička povedia .

To ako často sa berie krv má na to vplyv
Koľko početné je to tehotenstvo ( dvojička )
Krvny faktor ak je jeden rodič negatívni a druhý pozitívny krv sa berie častejšie a by sa zistilo či je nabiehať dáky proces v krvy ktorí by ukazoval že dieťa má iný faktor krvnej skupiny ako matka lebo vtedy proste krv matky bude ničit krv dieťatka a podávajú sa preto inekcie aby sa tomu za bránilo .
Ak je to rizikové tehotenstvo alebo tehotnestvo po potrate ,
Ak žena užívala dáke lieky

jaskolka
11. jan 2026

Nie,brali mi krv tak 3-4x za celé tehotenstvo, nalačno som bola asi iba raz,no ja som mala bezproblémové tehotenstva.
Moč pri každej poradni,aj usg mi robili vždy
Všetko závisí od stavu tehotnej ženy a dieťaťa,je to individuálne.

anonym_87b7c1
11. jan 2026

mne ano aj kvoli clexanu + pozerali vitaminy a ine hodnoty organov a podobne, nalacno som byt nemusela.

catika24
autor
11. jan 2026
@anonym_736c5f

Mne na každej. Nemusela som byť na lacno. Ale ja som mala rizikové trhu s dvojickami

@anonym_736c5f v com bolo rizikove? Tiez cakam dvojicky zatial nic speci mi nehovorila

anonym_736c5f
11. jan 2026
@catika24

@anonym_736c5f v com bolo rizikove? Tiez cakam dvojicky zatial nic speci mi nehovorila

@catika24 tlak, nábeh na preeklamsiu, mala som 2roky predtým veľkú otvorený brušnú operáciu T-rez- našťastie šli do rebier nie do brucha to mi veľmi nenarastlo a od začiatku pravidelne silne krvácanie na ktorého príčinu sa nepodarilo dôjsť, tiež som bola sledovaná na hematologia, problémy so zrazanlivostou krvy som mala od detstva. Napokon sa u detí rozvinul silný transfuzny sindrom, von išli nie v hodine 12 ale pár sekúnd po, našťastie to ustáli, bola som už vo veľmi peknom týždni takze už by ich beztak nechali len pár dni

catika24
autor
11. jan 2026
@anonym_736c5f

@catika24 tlak, nábeh na preeklamsiu, mala som 2roky predtým veľkú otvorený brušnú operáciu T-rez- našťastie šli do rebier nie do brucha to mi veľmi nenarastlo a od začiatku pravidelne silne krvácanie na ktorého príčinu sa nepodarilo dôjsť, tiež som bola sledovaná na hematologia, problémy so zrazanlivostou krvy som mala od detstva. Napokon sa u detí rozvinul silný transfuzny sindrom, von išli nie v hodine 12 ale pár sekúnd po, našťastie to ustáli, bola som už vo veľmi peknom týždni takze už by ich beztak nechali len pár dni

@anonym_736c5f to ma tesi ze vsetko dobre dopadlo 🙂