Orgazmus v tehotenstve

sarahh28
21. nov 2015

Zdravým mám otázku som tretí krát tehotná momentálne koniec 15.tyzdna. Je to v poriadku, ked mam po orgazme take silne stiahnutie maternice je to proste pocit ako silna kontrakcia pocit ze sa mi zacina pôrod. Mam uz dve deti a nikdy to nebolo az take....Tento krát je to pre mna az bolestive. Neviem ci sa mam na to opytat lekarky. Lebo pri druhom tehotenstve som raz po velmi intenz.org. zacala krvacat, ale hned to preslo, povedala mi, ze mi asi praskla nejaka cievka.....Ze sa to stava lebo je to tam dole velmi prekrvene.....a dovolila nam dalej milovanie a vsetko ok. Ale odvetdy som sa bala zacala som byt opatrnejsia a mam to doteraz niekedy citim ze sa sama pocas sexu blokujem a bojim robit to co by som normalne robila dokonca sa bojim teraz aj org. lebo je to tak intenz. , ze to fakt az boli v podbrusku ako strasne silna kontrakcia a to som len 15.th pri druhom Th som to pocitovala neskôr a nie az tak intenzyvne az bolestivo ja sa potom bojim, ze to ublizuje dietatku alebo ze si privodim pôrod nakolko som mala problemy od cca 7.mesiaca so skratenym krckom maternice.je to normalne? citala som ze je org. je v Th iny a ze je to v pohode, ale az tak. Potom ta bolest zmizne ,ale musim aspon 30.min lezat.Je to ako strasne silna az bolestiva kontrakcia .
Myslite ze je treba to riesit s lekarkou pisem sem aby som sa odblokovala alebo naopak mam davat pozor...:?

limetka69
21. nov 2015

Tak noj osobny nazor, keby som mala 30 min pi orgazme lezat, urcite o tom poviem lekarovi. A kym mi nezisti pricinu tak pohlavne nezijem. Urcite by som neriskovala, par min po orgazme ok, mne tiez na minútu stvrdne brucho, ale pol hodiny? Skus brat viac magnezia 🙂 mozno to prejde.

sarahh28
autor
21. nov 2015

ono teraz ani necitim stvrdnutie az tak lebo som len v 15.TH- len strasnu bolest v podbrusku proste normalne mi je to super-genialne, ale teraz to az boli a je to neprijemne preto som to tiez chcela riesit s lekarom ci je to ako normalne. Mozno len ten org. teraz taky bol ja neviem, ale bolelo to tak, ze som si dala doslova vankus medzi nohy ta intenzyvna bolest netrvala 30min. ,ale neviem si predstavit chodit....Dokonca muz sa ma pytal ci som ok?Lebo najprv ro vyzeralo ze som hotova ako vzdy z toho ake je to super len potom si vsimol, ze sa zvýjam. Tak som lezala a postupne to preslo v 9.th ma to tiez bolelo nie tak intz. dokonca som citila maternicu aj niekolko hodin. Magn. beriem 250mg. Viem ze cim viac deti mas tym je tvoja maternica pri stahoch intenzyvnejsia aj po pôrode mi vravela lekarka.

eri28
22. nov 2015

@sarahh28 urcite sa opytaj doktora a daj si pauzu kym ti nepovie ze je to okej.

deninka233
22. nov 2015

Ja som mala to isté v poslednom tehotenstve. Či až pol hodinu neviem, nesledovala som, ale namiesto orgazmu som mala dlhý, bolestivý kŕč. Pomáhala mi teplá voda na podbruško. My sme kvôli tomu prestali so sexom, nie žeby som sa bála, ale človeka aj chuť prejde. Občas sme skúsili, či sa nič nezmenilo - a nezmenilo. Okrem prvého trimestra to bolo takéto nanič.

sarahh28
autor
3. dec 2015

no mne sa to stava len pre velmi dobrom a intenz. orgazme co som zatial zistila ale vtedy je to brutal tak sa mu snazim vyhybat co je vlastne divne, ale ako hovoris. Lekarka vravi ze to nie je nebezpecne a ze mam brat magnezium no neviem....Tiez mi to zacalo v druhom trimestri.

anakristina
4. jan 2016

Vsade sa pise ze to nie je nebezpecne a kazdy sa na teba pozera ako na debila ked povies ze sa v tehu bojis sexovat.v prvom trimestri som mala sucasne s orgazmom strasny krc aj po orgazme.potom som zacala uzivat magne b6 a orgazmus bol normalny krce jemnejsie.vysadila som lebo som nemala bolesti a gynekologicka povedala ze to mam vysadit a odvtedy zase orgazmy krcovite bolestive hnusne.aj vzrusenie vyvolava krce a pocity uzkosti.tak som s tym prestala.na sex nemam chut a ani orgazmus mi nechyba.proste pocuvam svoje telo a citim ze by mi to nerobilo dobre.dufam ze sa to po porode da do poriadku lebo chcem zit plnohodnotne co teraz nedokazem.magnezium ku koncu neberte ak nemusite vraj to stazuje porod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre