Oscillococcinum v 1. trimestri
Neviete mi poradit ci mozem uzivat oscillococcinum v 8 tyzdni tehotenstva?
Aj v prvom trimestri?
radsej ako tu sa opytaj v lekarni alebo zavolaj svojmu gynekologovi...
@jana2223 môžeš, je to neškodné. aj tak tam skôr ide placebo podľa mňa, mne to nepomohlo vôbec, keď som bola chorá v prvom trimestri
@jana2223 určite môžeš🙂 švagriná brala atb v 10 tt...
@jana2223 Ak mas normalneho gynekologa tak mu prosim nevolaj, nech si o tebe nemysli svoje ako ti radi @bajana . Oscillococcinum je vyrobene nasledovne: vytazok z kacacej pecene/srdca sa zriedi 1:100 s vodou(+alkohol ci cukor). Z roztoku sa vezme 1 diel a opat sa zriedi so 100 dielmi vody... toto sa opakuje 200x (mas v letaku uvedene 200CH). Takze vysledny roztok ti dava koncentraciu asi jednej molekuly "lieciva" v celej slnecnej sustave (1:10 + 400 nul). Najdi si na youtube nejake rozhovory s hotlinkou v USA ked sa niekto predavkoval "homeopatikom".
Usmev mi vycaria vsetci homeopati ked oponuju zarabanim na komercnych liekoch. Ak rodinne balenie Oscillococcina vyzsie uvedenej koncentracie stoji 24E a nieje to Bohapuste zarabanie tak uz neviem.
@bajana ak by homeopatika mali ozaj ucinok, tak by sa vyrobcovia doteraz nevyhybali standardnemu Blind testu (cast reprezentativnej vzorky berie nahodne liek a cast placebo). Dobre vedia o "efekte" a vyzsie som popisal ich naklady, takze naco riskovat dobry biznis. Medzi vrchol hyenizmu povazujem zaradenie "lieciv" na tumory v ich almanachu. Po cca 4 rokoch tuto cast radsej uplne vypustili (cca 2001). Asi aj im prislo toto ako silne kafe.
Ak ti to teda zabera, tak sa liec. Najlepsie zvysit davky na dvojnasobne a raz za tri mesiace navsteva homeopata za 50E. To, ze ich pristroje su hluposti sa uz presvedcilo jednoduchymi pokusmi x-ludi, bohuzial sa stale najdu donory, ktorym to pomaha.

@jana2223 mozes,je to homeopatikum,tiez som brala,ked som Bola chora a tehotna...