icon

Ovplyvňuje hodnota hCG pohlavie dieťaťa?

myari
1. feb 2024

Ahojte,
citala som parkrat, ze vysku hcg ovplyvnuje pohlavie dietata, zo zaciatku vyssie hcg pre dievca, nizsie pre chlapca. Rovnako s tym vraj sivisi, ak si najdete pozitivny test skor a rychlo vam silnie, bude to dievca, naopak chlapec.

Neberiem tuto teoriu velmi vazne, ale bola by som zvedava, ako ste to mali vy.
Podme to spolocne potvrdit/vyvratit. 😅

Dakujem. 😊

gabriela2952
1. feb 2024

@myari tak ja som si robila test cca 5 dní pred meskajuxou ms a mala som poriadne koľajnice cleaeblue mi ukázal deň pred meskajuxou ms 2-3 a mam dievčatko :D

myari
autor
1. feb 2024

@gabriela2952 1 bod pre tuto teoriu 😃

dzulli1980
1. feb 2024

Mne v deň, kedy mala prísť ms, takisto test ukázal zreteľné // a mám dcéru.
@myari

miadi
2. feb 2024

Podla mna to skor je otazka aku znacku/ kvalita testu. + nema kazdy ovulaciu v strede cyklu. Dceru som si robila test az par dni meskania a boli kolajnice syna som nevydrzala a urobila si den pred meskanim a boli kolajnice.

simonkazga
2. feb 2024

Clearblue digi 11dpo + 1-2 dievčatko, pri ďalšom 12dpo +1-2 dievčatko, a do tretice 11dpo +2-3 chlapček ☺️🤷‍♀️

lauriik
2. feb 2024

Mam dve dievcata a pri oboch v den ocakavanej ms kolajnice.

sofia1979
2. feb 2024

@myari koľajnice hneď, dievčatko

simona20201309
2. feb 2024

@myari mne ukázal test 2 čiarku 9dpo. Tiež som mala vysoké hcg dosť skoro
A áno dievčatko 💝

hanka_se
2. feb 2024

mne ukazal neskoro (ale to bola skor posunuta ovu, nikdy som nesledovala tak neviem), k tomu nizke a pomaly rastuce hcg, kde sa aj gyn vyjadril, ze z toho nic nebude a je z toho dievca 😍 dnes uz skoro 10 rocna certica 😈

sense
2. feb 2024

Na druhý ten meškania, som mala takú slabú čiarku 16dpo ze som si myslela ze mi šibe s vidím ju len ja. Na tretí deň 17 dpo meškania ukázal digi 1-2, mam dievča.

gejb
2. feb 2024

@myari u mňa to neplatí. Chlapec na ceste. A hcg z krvi bolo také vysoké ze som sa bála ci nebudú dvojičky 😁

7lenka11
2. feb 2024

Čakám druhé dievčatko. Pri prvej dcére som mala pozitívny test už pred očakávanou menštruáciou. Teraz som sa dozvedela o druhom tehotenstve až vo 8.tyzdni. Nič nenaznačovali tomu, že by som bola tehotná. Ani testy neboli extra silné..

soldi
2. feb 2024

uplne irelevantny "prieskum" 🙂
intenzita testu zalezi od znacky a odo dna ovulacie (co 90% zien netusi, kedy ju ma)
vyska HCG - co j vysoke a co nizke? kolko zien si dalo brat HCG hned na zaciatku?

i ked, zrovna ja som ta, co viem presne kedy som mala ovulaciu a dala som si brat aj HCG hned na zaciatku. Test som mala slabunko pozitivny uz 8dpo. HCG na hornej hranici. a bol to chlapec. mal takmer 4kg ked sa narodil.
pri tretom som mala slabsi test, nizsie HCG a narodil sa drobny. takze vidim skor suvislost medzi velkostou dietata a vyskou hcg nez medzi pohlavim.
ale to je tiez len teoria, vobec to tak byt nemusi.

zuzkacik4
2. feb 2024

7dni pred MS - dievca, 8dni pred MS - chlapec, 3dni po ocakavanej MS - chlapec (test som robila aj skor v tomto pripade a bol negativny pred MS)

maryetta
2. feb 2024

Ano. U nas to plati. Teda zo 4deti u 3na 100%.
Jedno teda nevieme-tam som mala rozhodeny cyklus kvoli chorobe a liekom

zdenkak87
2. feb 2024

U nas presne naopak. Obe deti IVF, vysoke HCG a skoro pozitivny test-chlapec, HCG 175 na 13dpt a dievca.

myari
autor
6. feb 2024

Dakujem vsetkym za odpovede 😊

@soldi dost odveci oznacit to za irelevantne 😃 pre koho? pre spolocnost? 😂 pre teba? kludne, ale mna to zaujimalo.