Oznámenie tehotenstva priateľovi
Dobry den zienky🙂 zakladam tuto stranku aby ste napisali, ako ste oznamili tehotenstvo priatelovi, manzelovi ci rodine🙂 mozno ako inspiracia pre buduce mamicky 🙂
@nikusik91 na nete som videla video, ako budúcemu dedkovi k narodeninám kupili plyšáka, na ktorého sa dal nahrať hlasový odkaz. Nahrali tam "Všetko najlepšie dedko!" Keď to rozbalil, najprv sa smial aké milé a za chvíľu mu to došlo, pozeral po ostatných, či je to tak ako si myslí a rozplakal sa 🙂 Veľmi milé to bolo
Prve sme oznamlili tak, ze sme starym rodicom dali krabicku s cumlikom a hrackou a tam odkaz, aby mu to postrazili, ze si po to pride o par mesiacov 🙂 a druhe sme z fotky z ultrazvuku vyrobili darcekovy poukaz na vnucatko a dali sme im to.
Ja som zasa papierovy testik z DM zasekla za rám zrkadla a rúžom napísala "coming soon". Čakala som tiež veľké ovácie, ale priznal, že to posledné dni tušil, takže už len čakal, kedy mu to oznámim 🙂
@montemotherone je vela peknych oznameni preto som spravila tuto stranku lebo aj ja spm hladala inspiraciu ako by som to mohla oznamit priatelovi 🙂
@nitusiak no zatial mame termin 7.4 ale to este nieje konecny datum tak uvidime🙂 vy? Ja som to priatelovi povedala hned to mal darcek k narodeninam a kedze zijem v zahranici o tyzden sme isli domov a povedala som to rodicom babke a doteraz vela ludi nevie ze sme tehotni kedze niesom doma 🙂

@nikusik91 veru bol to najkrajsi dar a aspon na svadbe davali na mna pozor 🙂