Partner nechce bábätko
Ahojte...viete dosť ťažko sa mi o tom cez slzy rozpráva, ale :( s partnerom sme sa pár krát rozprávali že by sme mali bábo hovoril akoby velmi chcel a tak...nakoniec sa to podarilo a jeho reči typu: to decko nechcem, nemôžeme mať decko, vieš čo máš zajtra u doktora povedať...:( som zúfala tak moc ma bolia jeho slová :( dokonca to mám o to ťažšie, že ešte to nemam na 100% keďže sono nič neukazuje. Vraj je to skoro ale hcg stupa...Ide o to že neviem čo mám robiť ako sa sním porozprávať ako mu rozumieť...Mám pocit, že ma ani nemiluje :( ja už neviem čo si myslieť a vôbec neviem čo robiť :( neviem či to patrí sem do tejto skupiny ale musela som sa zveriť a potrebujem pomôcť lebo asi zošaliem:( Prosím baby...budem vďačná za všetko...
@mima4 ja by som velmi rada ale on stale hovori ze to nieje doby napad povedat doma jeho rodicom zatial este nie ked nevie co este sa moze stat a bla bla ze ho vyhodia z domu a neviem co este...:/ vobec sa to nesnazi napravit on si tsale ide svje ze preco ja nemozem prist o jednu vec ked on pride o 4 a mne to je jedno: o moznost byt niekedy stasty, o rodinu, o domov a o maleho...neviem z akeho dovodu si to mysli...
@petuskaa1 ano chcela som to aj tak aj kaslat na jeho peniaze ktore pochybujem ze by aj platil kedze v dnesnej dobe to je tak ze niekto sa schova ujde a je po peniazoch...mne nejde o peniaze ale o otca mojho dietata kazdy mi hovori ze uz by mu sancu nedal ale tak ja ho milujem tak nemozem sa rozhodovat co je premna najlepsie ale musim sa rozhodovat co bude najlepsie pre male...
@nikenzi no vidim to tak ze on sa vrati lebo casom mu to vsetko dojde a pochopi to viem to lebo ho poznam ale ja uz nebudem vedeit co mam robit ja ho milujem a velmi mmi na nom zalezi ale to ponizovanie tie urazky a toto vsetko uz nezvladam...
@mamulienka30 hej asi to tak aj urobim,.. necham mu cas..nech as uvedomi...mylsim si ze on este bude plakat...a ked nie tak potom mu na mne vobec nezalezi...a to ze vraj ja sa mu vyhrazam tym ked mu poviem ze to vpoiem jeho rodicom....tak nech sa nehneva ale ja si mylsim ze maju pravo to vediet budde predca len patrit aj do ich rodiny mozno on ho nechce ale oni myslim vedia ake to je ked maju deti a mali aj jeho...jeho rodicia si to tiez nepovedali ze nechceme ho...deti sa rodili aj cez vojny a vzdy to ludia zvladli...mas pravdu nepotrebuje a sice aj ked to mat nebude ale bude mat mna moju maminku mojich starych rodicov a bude to vsetko dobre...a on si raz uvedomi a isto mu to neda len tak byt bez neho...viem ze nie
@sabinka123400 to nie je vyhrazanie, ale oznamenie rodine. On nema pravo zatajit svojim rodicom, ze maju vnuca 😝 Pekne pockaj do dvanasteho tyzdna a potom im posli oznamenie v septembri budete babka/dedko 😉 Myslim, ze mladeho uz daju do laty aj oni sami ;) Hlavne situaciu nehrot - nechce? - tak ho vynechaj na zatial...
@sabinka123400 a myslis ze bude taky otec co ho uz teraz nechce pre dieta to najlepsie,myslim ze nie pretoze on mysli len na seba a pojem rodina mu nic nehovori.
ahoj sabinka123400 mam podobny problem s priatelom sme najprv chceli babo a teraz kolo ze vraj mojmu spravaniua to som tehotna chce pauzu a posiela ma na potrat je to strasne este horsie ako ta pauza nespim nejem stale placem ked si na to spomeniem
ahoj sabinka123400 mam podobny problem s priatelom sme najprv chceli babo a teraz kolo ze vraj mojmu spravaniua to som tehotna chce pauzu a posiela ma na potrat je to strasne este horsie ako ta pauza nespim nejem stale placem ked si na to spomeniem

@sabinka123400 - tak sa prestan hadat, vypni mobil a kasli na neho. Uplne ho odpil - po narodeni das na sud urcenie otcovstva, trochu sa to povlecie ale v konecnom dosledku dosiahnes svoje.Alebo zavolas buducej babke/dedkovi tvojho dietata, co ich synacik vyvadza a hned sa dojde zapisat, ked mu vynadaju...
Mas podporu rodiny, nemas sestnast, si normalna dospela zena, tak hlavu hore. Malemu to nerobi dobre, ked sa budes nervovat a stresovat.
Hlavne si opakuj
- tento debil neni jediny chlap na svete a najde sa dalsi, ktory za to bude skutocne stat a bude mat rad aj moje dieta
- zivot sa narodenim dietata nekonci, on sa prave len zacina
- nikto ti v zivote neda tolko lasky a naplnenia ako vlastne dieta
- nikto nehovori, ze musis trcat tri roky na rodicovskej a budes bez penazi, mozes normalne pracovat, stat podporuje pracu a jasle
- dieta nestoji tolko penazi, ako sa ti tu konikove albumy snazia predat... nepotrebuje top stylovy kocik, top stylove handry za stovky eur mesacne... no proste nepotrebuje. Potrebuje hlavne teba. O par rokov ano sa to zmeni. Ale o par rokov ty uz budes v uplne inej situacii, ci financnej, ci zivotnej
Takze vypusti problemy z hlavy nateraz. Babatko sa narodi az v septembri. Dovtedy vsetko postupne vyriesis. Ale nepotrebujes teraz ziaden natlak... nie od neho...