icon

Pili ste v tehotenstve magnesia minerálku?

avoline
16. sep 2013

mam otazku som tehotna dneska som si kupila megnezium mineralku mozem to v tehotenstve ? dkaujem

romanknopp
16. sep 2013

ahoj, áno, pokiaľ nemáš nízky tlak, ja som ju pila skoro stále, ale mala som nábeh na vyšší tlak 🙂

barborieta
16. sep 2013

V principe by sa minerálky vraj piť vôbec v tehotenstve nemali...vraj aj to vplýva na tvorbu opuchov. Ale ja som si tiež občas okram obyčajnej vody dopriala minerálku a Magneziu som volila práve preto, že som mala vyšší tlak 🙂

saska.t
16. sep 2013

ano pila, umele magnezium mi na krce nepomahalo,tak som pila magnezku a naozaj mi pomohla 😉

graceful9
16. sep 2013

Pila a opuch som nemala nikdy....ani z iných mineralok

elliah
16. sep 2013

Aj ja som pila
...

livocka21
16. sep 2013

ano pila...vraj je dobra na prietoky....

ivetka32
26. okt 2013

mno ja mam nizky tlak a pijem magnesium pretoze magnesium je na upravu tlaku ci je nizky abo vysoky je proti unave a je vyborna ta voda ja citronovu osobne zboznujem a potvrdzujem ma svoje ucinky lebo ked ju pijem niesom unavena a nemusim si lahnut poobede vydrzim cely den a neboli ma hlava.je naozaj velmi dobra lespie ako brat tie pilure magnesium.a vela je v hlave co sa tika tehotenstva.ja som v piatom mesiaci snazim sa nebat nemysliet na zle veci a nerobit hned z niecoho vedu ze tu trochu nohy opuchnute tu kustik brusko tvrde tu krize bolia tu toto tu tamto bo to lem zbytocny strach nevsimat si to skusat mysliet pozitivne a nebat sa.a nemysliet dopredu myslim na porod.bo to by ma asik zahubilo z toho strachu:DDDDD