Pitie kofoly počas tehotenstva
cawte baby..chcela som sa len spytat ze ked som tehotna ze ci mozem sem tam pit trochu kofoly alebo sa jej mam uplne vyhnut 🙂 diki za odpovede
@zita19 co by si bola vadna, ja som sa mekac naucila jest v anglicku, lebo to bolo najlacnejsie zradlo 😝 😝 a po vikendoch v meste som si nemohla dovolit ist do dobrej restiky 😀 . ale bolo to pre mna nieco nove, ale takto bolo pred viac ako 10 rokmi... taktiez tie retazovky pizza hut, KFC, tam to bolo lacne a rychle najedenie. dnes mi po tom srdco nepisti. ale hranolky mi chutia, priznavam. a mali fajny bananovy milkyšejk, ani neviem, ci ho robia teraz. no a ceny su taam priserne vysoke, za tu sumu pre 4 clennu rodinu fakt clovek radsej zoberie rodinu do restiky a nie na toto umelohmotne jedlo.
@blazonko1994 mne z nej zo začiatku veľmi bušilo srdce tak som si dala chvíľu od nej pauzu ale potom už vo vyššom štádiu pohoda 😉 ja milujem kofolu ja som si nemohla odpustiť 😀 😀
Dobri vecer chcem sa opitac ci tehotna zena moze vipit za 1 den 3 flaše 1,5 l kofoli
Prosi napiste mi ci moze tehotna zena tolko vipit a co sa mozevstat.....
@blazkamalica ty mozes Blažka neboj nic
kofeín škodí plodu až v dávkách, ktoré by boli škodlivé Vám 😊

@maca_p ja viem len jedno ze po porode som uz mekac nemohla ani vidiet