icon

Pitie kofoly počas tehotenstva

blazonko1994
14. dec 2013

cawte baby..chcela som sa len spytat ze ked som tehotna ze ci mozem sem tam pit trochu kofoly alebo sa jej mam uplne vyhnut 🙂 diki za odpovede

Strana
z2
ada510
15. dec 2013

@maca_p ja viem len jedno ze po porode som uz mekac nemohla ani vidiet

zita19
15. dec 2013

@ada510 @maca
Asi ma tu zas prehlasia za vadnu, ale ja som este v mekaci nebola 😀 😀 😀 😀

maca_p
15. dec 2013

@ada510 moji tam maju radi hranolky a tie primitivne kvazi hracky, tak nech maju raz za cas.... ja nerobim z toho kowbojku 😉
ale kavu maju najhnusnejsiu.

laila22
15. dec 2013

@zita19 o nic si neprisla... 🙂

maca_p
15. dec 2013

@zita19 co by si bola vadna, ja som sa mekac naucila jest v anglicku, lebo to bolo najlacnejsie zradlo 😝 😝 a po vikendoch v meste som si nemohla dovolit ist do dobrej restiky 😀 . ale bolo to pre mna nieco nove, ale takto bolo pred viac ako 10 rokmi... taktiez tie retazovky pizza hut, KFC, tam to bolo lacne a rychle najedenie. dnes mi po tom srdco nepisti. ale hranolky mi chutia, priznavam. a mali fajny bananovy milkyšejk, ani neviem, ci ho robia teraz. no a ceny su taam priserne vysoke, za tu sumu pre 4 clennu rodinu fakt clovek radsej zoberie rodinu do restiky a nie na toto umelohmotne jedlo.

tanickaskorokubikova
15. dec 2013

@blazonko1994 mne z nej zo začiatku veľmi bušilo srdce tak som si dala chvíľu od nej pauzu ale potom už vo vyššom štádiu pohoda 😉 ja milujem kofolu ja som si nemohla odpustiť 😀 😀

blazkamalica
15. máj 2016

Dobri vecer chcem sa opitac ci tehotna zena moze vipit za 1 den 3 flaše 1,5 l kofoli

blazkamalica
15. máj 2016

Prosi napiste mi ci moze tehotna zena tolko vipit a co sa mozevstat.....

nypajuli
30. okt 2021

@blazkamalica ty mozes Blažka neboj nic

vladinnnna
1. feb 2022

kofeín škodí plodu až v dávkách, ktoré by boli škodlivé Vám 😊

Strana
z2