Pitie vody pred morfologickým ultrazvukom
Ahojte. Kázali vám vypiť viac vody pred morf.utz v 20tt? Koľko a kedy? Ja mám termín o 7:00 ale zároveň sa bojím, že keď vypijem predtým viac,tak sa pocikam 😂 bolo mi povedané, že treba vypiť deň pred vyšetrením aj v deň vyšetrenia dostatočné množstvo vody. Netuším, čo si pod tým predstaviť. Bežne cez deň vypijem aj 2 litre, i viac. Ale na wc chodim potom ako besná 😂🤦🏼♀️
To som ešte nepočula.kto ti to povedal?
Keď sa robí sono cez brušnú stenu tak sa odporúča aby pacientka mala plny močový mechúr
Však zas nemusíš vypiť 7 litrov vody, proste ráno keď vstanes tak das 2 pohare vody a hotovo
Netreba rovit z toho vedu
Ďakujem,tak teda asi to stavím na zlatú strednú cestu. Napijem sa ale zas nevypijem tesne pred 2 litre 👍🏼 a uvidím, čo mi povedia.
A @esther100 aby som odpovedala, normálne mi prišla sms s termínom ako pripomienka, v ktorej ma na to upozorňovali z ambulancie, že treba piť. 🙂
Ale dačo sa mi tak marí,že som niekde čítala,že sa robí s plným mechurom🤔
Ale dačo sa mi tak marí,že som niekde čítala,že sa robí s plným mechurom🤔
@esther100 ja som videla i tak, i tak 😂🤦🏼♀️ človek sa nevyzná no. Prinajhoršom ma pošlú vycikať 🫠
Mne tiež kázali vypiť dostatočne množstvo vody deň predtým a pred vyšetrením íst na wc. 😊 podľa mňa to ma nejaký význam, keď to odporúčajú 😉
Mne kazali pit, neurcili presne kolko a kedy, a zjest nieco sladké
Áno, aj mne tak prišla sms aj v 13tt aj v 20tt, že mám vypiť pred vyšetrením viac vody (vypila som tak liter max.) a bolo to dostačujúce 🙂 pred vyšetrením ťa ešte pošle sestrička vycikať. V tom 13tt sa mi dokonca začalo chcieť cikať pri ultrazvuku, pretiahol sa dosť, lebo bolo bábätko stále otočené a nemala ešte všetko pomerané, takže ma len poslala na wc a pokračovali sme ďalej 😄

Nie. Nikto mi nekazal pit viac vody 😂