Platí sa na Slovensku za fotku zo sona?
nemam na mysli 3d ani 4d, len zaber z klasickeho sono chcem do foto albumu. v uk som si to zaplatila a priamo v ambulancii mi to vytlacila. ako je to na sk? dakujem
Podľa toho kde. Niektorí lekári si vypýtajú v ambulancii poplatok, niektorí povedia že to vôbec nerobia. Mne dali zadarmo, ale iba raz a ani keď som si chcela priplatiť nechceli dať, vraj nemajú papier len pre vážne prípady (Antolská) tak sme potom 2x boli na súkromnej klinike myslím že v 17 a 26 tt za cca 50,- EUR (ale to už bolo aj 3a4D)
Nam Dr. vobec nerobil fotku - ani za poplatok. Ta ista vyhovorka, ako opisuje marcelatje: vraj nema papier. Nakoniec sme isli na 4D, kde sme sice zaplatili 62,- EUR no mame fotecky aj na papieri aj na CD + video 🙂 Myslim, ze zalezi na gynekologovi.
my sme mali fotky za 5 eur no ale strasna kvalita....jedna akurat vysla v 20TT ostatne onicom....hlavne ze 5 eur
plati ako kde ja som si chcela zaplatit no doktor stale nieco mal raz nebol papier raz bol zle otoceny ale ked mi urcoval pohlavie s tym nebol problem to vedel povedat hned a stalo ma to 7€
každý lekár to má inak. ja som u môjho za prvý záber neplatila a potom za každý ďalší 100,- Sk, takže cca. 3,- Eurá.
ja som platila 5 EUR za foto u svojho gynekologa a ked som bola v nemocnici tak mi ich davali zadarmo 🙂
Moj lekar pytal za kazdu fotku 1 euro, ale kvalita hrozna.....na displeji to mal krasne a fotka onicom 🙂
ja som ani raz neplatila, vatlacili mi snad 10 zaberov roznych poloh..a mam aj kratke video zo sona zadarmo
ja som este nikdy neplatila, ani u svojho ani v nemocke ked som lezala, tiez mi robii fotky...
Ja so za fotku platila 5€ , priamo doktorke v ambulancii
Na Slovensku sa plati za vsetko , pomaly aj za to ze dychas vzduch 😀

Ja som doktorke povedala, či mi dá fotečku pre môjho a nebol problém, ešte mi dala vybrať z viacerých záberov 😉 A dokonca som ani nič neplatila, ale niekde tuším majú poplatok.