icon

Plávanie v tehotenstve

zellvicka
17. feb 2016

Ahojte kočky, chcem sa opýtať či chodíte plávať, alebo ste chodili na plaváreň v tehotenstve...nemám strach z infekcie tú som v bazéne nikdy nedostala (aj keď nikdy nehovor nikdy) skôr sa bojím či plavecká voda nieje veľmi studená, fakt nechcem niečo pokaziť. Čo myslíte?

Strana
z2
zellvicka
autor
26. feb 2016

@mirunkad kolkeho augusta máš termín? 🙂

mirunkad
26. feb 2016

7.8 najnovšie 🙂

babu15
26. feb 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

je to velmi fajn plavanie, najma pri bolestiach chrbtice

matapeprna
26. feb 2016

@babu15 No, ja si to už nemôžem dovoliť, som 35 t.t.

yanni
26. feb 2016

@matapeprna a čo si nemôžeš dovoliť? Plávanie? Práveže to je jeden zo športov, ktorý môžeš počas celého tehu. Ja som plávala mojich 2000 m a ku koncu 1000 m do samucickeho konca.

mamanikka
26. feb 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

plavanie je super !!

zellvicka
autor
26. feb 2016

@mirunkad no ja zatiaľ 20.8 ;)

babu15
23. mar 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

@matapeprna tak to veru v tvojom pripade uz nie :/

elzena2
8. apr 2016

Ja som sa pred dvoma tyzdnami nahlasila na aquafitness pre tehotne. Je to super oddych a zaroven to aj ulavi od bolesti chrbta - odporucam. Dalo sa nahlasit len OD 25tyzdna tehotenstva, takze plavat sa urcite moze aj v poslednom trimestri. 🙂 Pouzivam tampony na plavanie s vazelinou, takze infekcie sa nebojim. Inak, je pravda, ze ani ja som zatial nikde necitala, ze by sa nemali plavat prsia (ako to niekto vyssie pisal), ale teraz som si uvedomila, ze my ked plavame "prsia", tak nam kaze instruktorka plavat rukami prsia a nohami len tak mierne kopat, ako pri kraulovi. Tak neviem, z akeho dovodu, mozno na tom nieco je. A este som sa jej pytala, do kedy mozem plavat/cvicit a ona mi povedala, ze s mierou mozem byt v bazene az do konca tehotenstva, ze dokonca aj v pripade, ze by som prenasala, mozem prist na cvicenie aj po oficialnom termine porodu . Mame tam jednu babu, ktora ma termin o 5 tyzdnov a v pohode sa zapaja, niekedy si cvici po svojom. Ale ja sa asi uz na konci tehotenstva budem bat, tak posledne 2 tyzdne pred porodom zrejme nepojdem. Voda ma 30 stupnov, na nete som nasla, ze v tehotenstve by nemala byt teplejsia ako 34st.

tobnuf
8. apr 2016

Ahoj ja by som rozhodne do bazena nesla.. tehotna zena je nachylnejsia na rozne infekcie od spodu cize by som neriskovala aj ked v studenej vode by to nemal byt tusim problem skor v teplej ale aj tak.by som vydrzala 🙂

nelamol
8. apr 2016

@zellvicka Nemusíš mať nijaké obavy, ja som pri oboch tehotenstvách chodila plávať na verejnú plaváreň (Pasienky v Bratislave) v podstate až do pôrodu. Robilo mi to dobre na chrbát. Voda je tam tak akurát, ani studená ani teplá, na plávanie ideálna.

jankha
8. apr 2016

Ja som pri prvých dvoch tehu plávala do konca,každý druhý deň 1 km. Pôrod bez komplikácií, menstruačné bolestivé silnejšie ako tie pôrodné. Myslím si,že aj vďaka plávaniu to tak prebehlo. Čo sa týka teploty vody,mne vadí príliš teplá voda pri plávaní.

Strana
z2