icon

Plod bez gestračného vaku

inna19
14. nov 2017

Ahojte. Potrebujem poradiť. Som v 5tt, včera som bola u Dr. lebo som začala dosť silno krvácať a povedal mi že vidí plod ale nevidi gestačný vak. Je to vobec možné? Máte s tím niektorá skúsenosti? Podla neho to vyzera na potrat, mám prist o týždeň či sa tam nieco zmenilo alebo nie. Viete mi s tím poradit? Dakujem

kikus48
14. nov 2017

@inna19 v 5 tt je vidno gestacny vak a mozno zltkovy vak. Plod moze mat tak 2 mm. Tak fakt neviem co videl. Podla mna. Mala.by.si ist inde.na vysetrenie. Mozn o ti pomoze dufaston.

inna19
autor
14. nov 2017

@kikus48 Dal mi duphaston a este dake vitamíny. Ja tiez nechápem čo tam mohol vidiet, aj mi ukazoval že tam je niečo 5mm ale že nevidí gestačný vak. A ked krvacam už 4-ty den tak je to pravdepodobne prebiehajuci potrat. Nejde mi to nejako do kopy čo mi povedal. Ale ďakujem za odpoveď 🙂

kikus48
15. nov 2017

@inna19 mohol ti vziat hcg s odstupom 48 hod a netrepat bludy ked si nie je isty.

kikus48
15. nov 2017

Ale ked silno krvacas tak asi potrat :(

inna19
autor
15. nov 2017

@kikus48 No jeden doktor ked som sa ho pytala tak mi povedal že sa už vela krát stretol s tím že žena silno krvacala a tehotenstvo dalej prebiehalo bez komplikacii. Ale mojmu doktorovi sa to nepacilo a hned este pred vysetrenim povedal že potrat. Hcg som mala 883 ale nesledoval dalej či klesá alebo nie.

kikus48
15. nov 2017

@inna19 to je pravda. Zena moze krvacat a byt tehu. Zavolaj mu ze prides na obber. Ja som si to sama zaplatila aby som vedela na com.som.

inna19
autor
15. nov 2017

@kikus48 možno že pojdem na odber lebo do pondelka sa mi ozaj nechce čakať. Ale zase sa bojím zlých výsledkov.

buchta666
15. nov 2017

ja som tiez velmi silno krvacala asi v tomto tyzdni, bola som aj na pohotovosti, u svojho dr, tiez nevideli gestacny vak, vraveli mi ze musime len cakat ako to dopadne, zmierila som sa s najhorsim a nakoniec na kontrole o 10 dni bilo srdiecko a vedla som mala hematom, co vlasne bolo to krvacanie. dnes ma babo 10 mesiacov

inna19
autor
15. nov 2017

@buchta666 jeej teraz si ma trochu potesila 🙂 bola by som rada ak by to bol aj moj pripad. Ja sa uz tiez pripravujem na to najhoršie aby mi nebolo až tak zle ked mi to doktor oznamy, ale stále dufam ze tam je dáka šanca že to dobre dopadne.

kikus48
15. nov 2017

Drzim palce. Viem aky stres to ne :(

inna19
autor
15. nov 2017

@kikus48 Ďakujem 🙂