Plod bez gestračného vaku
Ahojte. Potrebujem poradiť. Som v 5tt, včera som bola u Dr. lebo som začala dosť silno krvácať a povedal mi že vidí plod ale nevidi gestačný vak. Je to vobec možné? Máte s tím niektorá skúsenosti? Podla neho to vyzera na potrat, mám prist o týždeň či sa tam nieco zmenilo alebo nie. Viete mi s tím poradit? Dakujem
@kikus48 Dal mi duphaston a este dake vitamíny. Ja tiez nechápem čo tam mohol vidiet, aj mi ukazoval že tam je niečo 5mm ale že nevidí gestačný vak. A ked krvacam už 4-ty den tak je to pravdepodobne prebiehajuci potrat. Nejde mi to nejako do kopy čo mi povedal. Ale ďakujem za odpoveď 🙂
Ale ked silno krvacas tak asi potrat :(
@kikus48 No jeden doktor ked som sa ho pytala tak mi povedal že sa už vela krát stretol s tím že žena silno krvacala a tehotenstvo dalej prebiehalo bez komplikacii. Ale mojmu doktorovi sa to nepacilo a hned este pred vysetrenim povedal že potrat. Hcg som mala 883 ale nesledoval dalej či klesá alebo nie.
ja som tiez velmi silno krvacala asi v tomto tyzdni, bola som aj na pohotovosti, u svojho dr, tiez nevideli gestacny vak, vraveli mi ze musime len cakat ako to dopadne, zmierila som sa s najhorsim a nakoniec na kontrole o 10 dni bilo srdiecko a vedla som mala hematom, co vlasne bolo to krvacanie. dnes ma babo 10 mesiacov
Drzim palce. Viem aky stres to ne :(

@inna19 v 5 tt je vidno gestacny vak a mozno zltkovy vak. Plod moze mat tak 2 mm. Tak fakt neviem co videl. Podla mna. Mala.by.si ist inde.na vysetrenie. Mozn o ti pomoze dufaston.