@lauri0707 Ahoj, začínajúce áno, ale ešte je priskoro gratulovať. Počkaj, či Ti nepríde ms. Prajem Ti, nech čiarka už len pekne silnie.
@lauri0707 Vyzera ze je😊Skus kazde dva-tri dni znova testovat a ak bude silniet,mozes sa praaavom tesit😉
@lauri0707 ahoj áno máš ho pozitívny🙂 ... viem o čom vravíš ja som tiež objednanák ženskej... lebo ešte nič nevidela a tiež mám už za sebou podobnú skúsenosť
Áno je! 🙂 takto som to mala aj ja a už som v 6 mesiaci 🙂
dneska som urobila zase test a bol negatívny
Ak he to fotene do tych 5ci 10minod urobenia tak je pozitivny
teraz som urobila zase a pozitívny . ale ťa druha čiarka zase slabá
@lauri0707 kedze nevies kedy si mala ovulku tak mozes byt tehu a v letaku je ze aj slaba ciarka je tehu ze ciarky nemusia byt rovnako hrube
Ja som otehotbela hned prvy cykus po vysadeni antikoncepcie
ja som mala v októbri missed abortion . mám strach že sa to znova stane :(
@lauri0707 hlavne na to nemysli...preyoze aj ked je to tazke psychija robi svoje..v kazdom pripade ti prajem nech to dopadne ako si prajes
@sense Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.Modrý koník ti poradí v každom trimestri.Zisti viac o prvom trimestri.Zisti viac o druhom trimestri.Zisti viac o treťom trimestri.Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lauri0707 Ahoj, začínajúce áno, ale ešte je priskoro gratulovať. Počkaj, či Ti nepríde ms. Prajem Ti, nech čiarka už len pekne silnie.