icon

Podstúpili ste niekto amniocentézu aj napriek jej riziku?

sisa2802
11. máj 2021

Ahojte maminky. Som 18tt, a vysiel nam pozitivny screeening 1:90 na down. V 12 tt sme si vsak dali robiť trisomy complete za 500e a tam nam vyslo riziko velmi nízke. Samozrejme gynek. nas odporučila na genetiku kde nam ponúkli odber plodovej vody. Mame dilemu pretoze odber je rizikový. Uz som 1x predčasne porodila a z toho mame chlapceka s dmo. Pri odbere je tiez riziko predcasneho ale na 2 strane nevieme si predstavit mat 2 dieta s postihnutím. Podstupili niektoré mamicky odber? Ako ste to zvladli? Dakujem

Strana
z2
rozovykon
12. máj 2021

@sisa2802 ahoj ja som bola, moj nazor je ze trhanie zuba je horsie. Tyzden som bola este po odbere v klude doma. Trosku ma tahalo brusko ale inak nakoniec dobre. mala som ten zrychleny takze do dvoch dni som vedela na com som. Ja som mala riziko 1:40 na *DS. Ale poviem ti ze pocas tych dvoch dni som mala veru rozne myslienky a skutocne som nevedela ako by som sa postavila k tomu keby bol vysledok pozitivny. Pri druhom som to nechala na osud. Pre odberom mas pohovor s genetikom kde mozes akekolvek obavy vyjadrit a poradit sa. drzim palce.

smuhyta
12. máj 2021

@sisa2802 ano podstupila som ,sice v Mnichove ,ale isla by som znova keby trebalo.Rizoko je ,ale velmi male.A ano isla som koli istote.

smuhyta
12. máj 2021

@sisa2802 este dodam,necitila som ziadem vpich a po zakroku som isla rovno domov a fungovala som normalne dalej.Tehotenstvo som mala hned od 6tt rizikove.

abcmajacba
6. júl 2021

@simsalabim ahoj, prosím ťa, vyšetroval ťa aj zo spodu, keď ti robil amnio?

simsalabim
6. júl 2021

@abcmajacba fuuu netusim. Uz si to nepamatam, dcera uz ma 15 rokov 😅

rozovykon
14. júl 2021

mna pozerali pred amnio aj zdola + utzv nepamatam ci aj po

Strana
z2