icon

Pohyby bábätka po jedle a po nápojoch

renina15
2. nov 2013

Ahojte, ani som poriadne nevedela kam tuto temu zaradit, ale chcela by som sa opytat, ci niekto mate skusenosti s tym, ze ak nieco zjete, vypijete, tak zacne nato babo v brusku reagovat pohybmi...pravidelne ked vypijem pohar horcika, alebo ovocny caj, tak sa zacne v momente mrvit..... neviem, ci to je dobre, alebo zle 🙂 dakujem ak prispejete...

sveta27
2. nov 2013

...je to normálne, aj moje sa po jedle mrvili... 🙂

renina15
autor
2. nov 2013

ale z akeho dovodu? je mu to prijemne, neprijemne?

lupasia
2. nov 2013

určite je to normálne, ja teraz musím jedávať pekne za stolom, lebo keď si sadnem k telke a tanier vyložím na brucho, tak mi jedlo len tak nadskakuje po tanieri 🙂), nepátrala som, ale osobne si myslím, že zvuky pri pohybe potravy a tekutín v tráviacom trakte dieťatko vníma (predsa len, deje sa to rovno u susedov 🙂 ) a možno sa aj teší, že bude papanica..

bambinkaa
4. nov 2013

ano tesi sa 😀 asi. Moje sa tiez tak tesilo 😀 najskor kopalo neskutocne ze mama chod sa najest 🙂 pravidelne o 3 v noci a po jedle kopkalo chvilu od radosti a potom zaspinkalo 🙂 celkovo su aktivnejsie deti v brusku a menej aktivne, ale je to normalne ze kope ked ide o jedlo

tjarka1
4. nov 2013

@renina15 to je v poho 🙂 ja keď zjem čokoládu, alebo niečo ostrejšie tak kope ako bláznivá.