Pomýlil sa váš gynekológ pri určení pohlavia dieťaťa?
Stalo sa vám, že sa gynekológ pomýlil pri pohlaví dieťaťa okolo 20 týždňa?
Ked som bola v prvom tehu v 20tt na uzv, Dr. mi povedal, ze cakame dievcatko. Ked som sa spytala, ci urcite, tak mi odpovedal, ze ak to bude chlapec, vychova nam ho na vlastne naklady 😀 A je to dievcatko 😉 Pri druhom tehu mi chlapca potvrdili dokonca v nejakom 16 tt 🙂
moj povedal predbezne aj skor ale definitivne v 20t a aj vyslo. Sesternici skor povedali chlapca ale v 20t dievcatko, tak som zvedava co to bude🙂 inak samotny personal v porodnici zhodne tvrdil, ze vacsinou sa trafia (podla sona, nehovorim o genet. testoch...) ale je dobre mat pripravene i druhe meno pre opacne pohlavie 🙂
U nas sa napomylili ani raz, ked tamtie gulky nevideli, tak tam neboli a mame len baby 🙂
ano az do konca 7. mesiaca sme cakali chlapceka a mame krasavicu Natalku 🙂
V 16tt mi moja gyn povedala ze dievca.. V 20tt potvrdil dr grochal v MT na 3D sone. Narodilo sa dievca 😵
Nepomylil, oba razy sa trafil, raz chlapec, potom dievca.
mne v 17tt potvrdili chalana, v 21tt to uz vyzera na dievca a teraz cakam na 26tt ze co to je na 100% 🙂)

Ak je dieta v polohe,ze sa to neda identifikovat,ano.. Moj mi tvrdil ze na 99%dievcatko. Len ja som stale mala iny pocit-ze to bude chalan. No a konecne mesiac pred porodom sa maly ukazal v celej svojej nadhere. 🙂)
Takze tak. Ale zas na obranu,moj dr.to nikdy netvrdil so 100%istotou. Len maly sa tajil.
Ale uz som pocula o pripadoch,kedy sa narodilo opacne pohlavie ako malo byt podla ultrazvuku.