icon

Pomýlili sa lekári ohľadom pohlavia vášho bábätka?

6. feb 2023

Stalo sa vám že vám až do pôrodu tvrdili lekári že to bude napríklad dievčatko a keď sa to narodilo tak vám oznámili že sa vám narodil syn?

miadi
6. feb 2023

Nie nestalo 😉aj som videla na sone (I) 😄a syn bol 100% istota z 🧬 testov. A aj jemu bolo vidno “I” na sone 😊

jajo1
6. feb 2023

áno, už som to tu niekde/niekedy písala - celé tehotenstvo sme čakali Barborku, narodil sa chlapec - meno sme vôbec nemali vybrané - keďže manžel pri pôrode nebol, nevedela som v tom strese vymyslieť žiadne meno, sestričky mi podali mobil a ja na pôrodnom stole som volala manželovi, že máme chlapca a aby mu okamžite vymyslel meno. Narovinu poviem, že za normálnych okolností by u mňa také chlapčenské meno neprešlo, no ale dohaduj sa so svojím mužom ešte aj na pôrodnom stole .... Ale nakoniec sa synovi meno k povahe úplne hodí. Ale ešte doplním, že to bolo pred 18 rokmi, soná sú už dnes určite na úplne inej úrovni.

zmrzlinka2021
6. feb 2023

@jajo1 ako sa volá?

jajo1
6. feb 2023
petamich
6. feb 2023

nie, pohlavie lekar urcil spravne

mikadooo
6. feb 2023

Nie, u mňa sa všetci dr trafili. Ak si na začiatku tehotenstiev neboli istí, tak ma na to aj upozornili. Keď si už v neskoršom štádiu boli istí, tak mi to potvrdili.

mata2
6. feb 2023

Pri prvom synovi...čakali sme Katku,narodil sa Tomáško.Mal najruzovejsi dudel zo všetkých dievcatiek v pôrodnici 😀

catca25
6. feb 2023

Áno. Čakali sme Filipa a narodila sa Alžbetka 🥰 neverili sme, kym nam ju doktor neukazal este s neprestrihnutym pupocnikom so slovami: "ja som vam ju nevymenil." 😁

nikayla
6. feb 2023

Nie, 3x sa trafili 😁

taty
6. feb 2023

@mata2 ja som mala tiež dievčatko podľa ultrazvuku v skutočnosti Tomáš

sense
6. feb 2023

Môj brat mal byť Magdalena

jaskolka
6. feb 2023

U mňa nie, ale kamoška čakala, teda myslela si, že čaká dievča a porodila chlapca. Až pred pôrodom v nemocnici jej primár povedal, že bude chlapec, neverila, lebo všetky poradne jej doktor tvrdil, že je to dievčatko. Bolo to asi pred 7 rokmi.

diewcatqoo
6. feb 2023

Ja som mala byt Filip. Ale bolo to pred vyse 30 rokmi, dnes je uz technika niekde uplne inde. My sme od 12tt vedeli, ze cakame chlapca.

titla
6. feb 2023

Mne nie, ale mojej kamoske. Cely cas boli v tom, ze budu mat Alexandru. A na porodnej sale prekvapko a z Alexandry bol Alexander. To bolo pred 6 rokmi

azurova99
7. feb 2023

nie dvakrat povedal ze bude dievca, dievca aj ostalo

gabriela2952
8. feb 2023

Mne od 20 tt na každom utz potvrdili dievčatko 😁