Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Ja mam doma Romana a Bruna. A Bruna nam vela chvalia, nezvycajne a je ich malinko. Jeho meno vybral starsi synator a vybral genialne 😉
syn sa volá Leonard aj si vybral meno pre brata Tomáš (kvôli rozprávke vláčik Thomas), manželovi sa páči Teodor a mne Timotej a Richard.Tak sa nevieme rozhodnúť.Najprv som chcela meno na L alebo R, kedže ja som Lívia, manžel Radoslav a syn Leonard.Ale mne robí problém vysloviť R. a na L by bol Lukáš alebo Lucas, ale sestra má priateľa Lukáša tak po nom chce mu dať meno.Tak sme vylúčili meno na L.
Ja mam Dávida a Adama a som spokojná!
Branislav
Juraj
Vojtech
Marek
Šimon
Matus
Náš synček sa volá Robko a pristane mu to 😉
ja mam syna Tristana...a dalsieho by som chcela Liama....ale u partnera som sa zatial nestretla so súhlasom🙂 nezdiela moje nadsenie🙂zatial
Ja mam synov Timotej a Teodor a to mame dlhe priezvisko,pri prvom syncekovi som mala vybrate meno este pred otehotnenim.A su to krasne mena☺
My mame doma Martinka ☺ dlho sme hladali chlapcenske meno,hlavne kvoli mne, kedze ako ucitelke sa mi kazde spajalo s nejakym konkretnym dietatom ☺☺☺ a chceli sme klasiku, nic netradicne ☺
@mijo53 nikdy som nepocula ze by sa Karolovi hovorilo Kalik, netreba nasilu prirovnavat k comu sa to vobec nepodoba
@matazirafa Veď ani ja som nikdy nepočula, aby sa Karolovi hovorilo Kalik, keď tak Kajo - Božský Kaja, ale najnormálnejšie je Karol, Karolko, keby už tak Karlik
Pre nas Arthur Viliam,
Uz som v inej teme pisala ake sa mi pacia dievcenske mena a chlapcenske sa mi zase velmi paci Patrik. Raz ked budem mat chlapca tak mu urcite dam toho meno. Snad to bude coskoro 😉
Ja mam tomaska
Leo, Kristián a Gabriel... moje topky, nad ktorými uvažujem
My máme Milanka😃
My máme Šimona ale poznáme aj Jonáška čo je tiež celkom zaujímavé meno🙂
Daniel Tristan ... ano ci nie? 😉
@alenapiestany Tristan dávajú vo Veľkej Británii, Daniel sa mi páči bez toho Tristan
@alenapiestany úplne unikátne to vyznieva ako meno s priezviskom 🙂
čo si myslíte o dvoch krstných menách, sú deti z toho neskôr schaosené?
Ja mam Duska 😍
Milan, Richard, Tomas, Filip

Richard🙂