icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

natalushka
29. sep 2016

Richard🙂

kvetka18
29. sep 2016

Ja mam doma Romana a Bruna. A Bruna nam vela chvalia, nezvycajne a je ich malinko. Jeho meno vybral starsi synator a vybral genialne 😉

monilik
29. sep 2016

@mijo53 nepaci 😀

levica202
Odpoveď bola odstránená
livia341
29. sep 2016

syn sa volá Leonard aj si vybral meno pre brata Tomáš (kvôli rozprávke vláčik Thomas), manželovi sa páči Teodor a mne Timotej a Richard.Tak sa nevieme rozhodnúť.Najprv som chcela meno na L alebo R, kedže ja som Lívia, manžel Radoslav a syn Leonard.Ale mne robí problém vysloviť R. a na L by bol Lukáš alebo Lucas, ale sestra má priateľa Lukáša tak po nom chce mu dať meno.Tak sme vylúčili meno na L.

len_henus
29. sep 2016

Ja mam Dávida a Adama a som spokojná!

jonnie
29. sep 2016

Branislav
Juraj
Vojtech
Marek
Šimon
Matus

mamutka
29. sep 2016

@levica202 radšej nie celé :D ale bola to Scarletka 🙂

levica202
Odpoveď bola odstránená
dandelion9
29. sep 2016

Náš synček sa volá Robko a pristane mu to 😉

momoqui
29. sep 2016

@len_henus presne tieto dve sa mi pacia

kbusova87
30. sep 2016

ja mam syna Tristana...a dalsieho by som chcela Liama....ale u partnera som sa zatial nestretla so súhlasom🙂 nezdiela moje nadsenie🙂zatial

radka168
30. sep 2016

Ja mam synov Timotej a Teodor a to mame dlhe priezvisko,pri prvom syncekovi som mala vybrate meno este pred otehotnenim.A su to krasne mena☺

katka253111
30. sep 2016

My mame doma Martinka ☺ dlho sme hladali chlapcenske meno,hlavne kvoli mne, kedze ako ucitelke sa mi kazde spajalo s nejakym konkretnym dietatom ☺☺☺ a chceli sme klasiku, nic netradicne ☺

matazirafa
30. sep 2016

@mijo53 nikdy som nepocula ze by sa Karolovi hovorilo Kalik, netreba nasilu prirovnavat k comu sa to vobec nepodoba

mijo53
30. sep 2016

@matazirafa Veď ani ja som nikdy nepočula, aby sa Karolovi hovorilo Kalik, keď tak Kajo - Božský Kaja, ale najnormálnejšie je Karol, Karolko, keby už tak Karlik

babatkoo
30. sep 2016

Pre nas Arthur Viliam,

hildicapupu
30. sep 2016

Uz som v inej teme pisala ake sa mi pacia dievcenske mena a chlapcenske sa mi zase velmi paci Patrik. Raz ked budem mat chlapca tak mu urcite dam toho meno. Snad to bude coskoro 😉

alienkaaa
7. nov 2016

@radka168 a prosim ta,ajo volate Timoteja?nad tymto nebom aj ja roznyslan,ken sa mi to spaja so samponim ☹ a este rozmyslame nad Tadeasom

kikusa1610
7. nov 2016

Ja mam tomaska

enusamt
7. nov 2016

Leo, Kristián a Gabriel... moje topky, nad ktorými uvažujem

radka168
7. nov 2016

@alienkaaa Volame ho Timotej,Timko,Timik,Timusko,a ked nahnevam tak aj Timo,ale to je nastastie malokedy☺ inak je to skvely chlapcek a to meno sa mu velmi hodi.

inull5
7. nov 2016

My máme Milanka😃

martinastaj
7. nov 2016

My máme Šimona ale poznáme aj Jonáška čo je tiež celkom zaujímavé meno🙂

alenapiestany
8. nov 2016

Daniel Tristan ... ano ci nie? 😉

mijo53
8. nov 2016

@alenapiestany Tristan dávajú vo Veľkej Británii, Daniel sa mi páči bez toho Tristan

enusamt
8. nov 2016

@alenapiestany úplne unikátne to vyznieva ako meno s priezviskom 🙂

alenapiestany
8. nov 2016

čo si myslíte o dvoch krstných menách, sú deti z toho neskôr schaosené?

tinkamt
8. nov 2016

Ja mam Duska 😍

marianna1985
8. nov 2016

Milan, Richard, Tomas, Filip