icon

Poradíte krásne chlapčenské meno?

szzuzka
29. sep 2012

neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.

beruska.zuzanka
30. sep 2012

Benjamín 🙂

kinka555
30. sep 2012

Marko 😵

rybamala
30. sep 2012

no, keďže mne veštica povedala rok pred tým, ako som otehotnela (po siedmich rokoch márneho snaženia), že o rok budem tehotná, budem mať chlapca a bude sa volať na "O" - nemôžem ísť predsa proti osudu a tak sa tešíme na Olina 😀

jolly84
30. sep 2012

ja som dala Juraj a priezvisko mame na V - krasne je aj Vladimir, Gabriel, Eduard,Andrej.......ale to nepreslo u polovicky

nicky182
30. sep 2012

kamoska ma syna Kristiana 🙂 dakedy sa mi strasne pacilo meno Ronald a Roland .... 🙂

betty26
30. sep 2012

mne sa páči Alex 🙂

smalova
30. sep 2012

my máme Maroška 🙂

smario5
30. sep 2012

Maroško alebo Matej 😉

alzbetal1911
30. sep 2012

Moji synovia:Viktor a Slavomír 🙂 ale páči sa mi aj Alex

mahalo
30. sep 2012

Okrem uz spomenutych slovenskych..tak este Vratko, Gregor, Gabriel..

lizatko1009
30. sep 2012

Adrián, Dávid, Matúš 🙂

dejnas
30. sep 2012

@szzuzka osobne chápem tvoj problém nájsť vhodné a pekné meno pre synčeka... na druhej strane, neviem, čo presne očakávaš od odpovedajúcich... 😕
kočky ti napíšu mená, ktoré sa páčia im... nepoznajú tvoj "vkus"... a čoskoro bude v téme toľko mien, že sa znovu vrátiš späť ku kalendáru 😀
btw. ja som od kámošiek po zistení tehotenstva dostala takú super knižku: Vplyv mena na život... a veru sme ju s manželom veľmi intenzívne " lúskali" 😉
držím palce a neboj, určite nájdete krásne a správne meno

horana
1. okt 2012

Vsetky chlapcenske mena su pekne, uplne vsetky.
To ze sa niekomu pacia niektore viac a preto urcite preferuje je vec osobneho vkusu.
Pre dieta vyberaj zasadne ty a za seba, nenechaj si radit.
Co ti tu niekto vypisuje, rovno zober kalendar ci na nete zoznamy mien a listuj.
Vravi sa ze babo si prinesie meno v tom zmysle ze nenapadne ovplyvni maminu, ak dokaze nezaujato pocuvat, uvolnit sa, aby vybrala to spravne pren.
Hodenie sa k priezvisku je druhorade.
Hlavne aby sa nemo babetku hodilo.
Vela stastia!

sea23
1. okt 2012

Ahoj,myslím,že veľa mien je krásnych, a výber je len a len na vás,,,,,možem ti napísať iba mená,ktoré sa pačili mne,ked som sa rozhodovala : Timotej, Damián, Filip,.... 🙂

luna22
1. okt 2012

Nedívaj sa kto tak má, hadam nedám dieťaťu meno Fero, lebo by bol jedinný v dedine. U mňa je top Sebastián a všetky mená, čo tak končia teda aj Damián atď.

veronika426
1. okt 2012

Moj malý sa bude volať Tomáško, ale páči sa mi aj Lukáš, Matej.

oliverko5
1. okt 2012

my mame Oliverka a nam sa paci ale zas kazdemu sa paci nieco ine...

drobcek63
1. okt 2012

Môj malý sa volá Jakubko a pačia sa mi Alex, Sebastian a Adam

myya
1. okt 2012

ja mám ondrejka a tomáška. No velmi sa mi páči vendelín ale toho má moja krstná tak preto som nedala aj ja.Skús si napísať na papier mená ktoré sa ti páčia aj s priezviskom a prečítaj si ako to zneje a vyzerá. No mysli aj na malého aby sa mu časom nemali dôvod vysmievať kvôli menu. Na mene až tak nezáleží hlavne že budete zdravý a šťastný.

evabb35
1. okt 2012

Kamil, Kristián, Tibor, Roman, Viliam, Daniel, René, Marcel, Štefan, Šimon, Viktor... ak sa začína priezvisko na S, tak nedávajte meno, ktoré sa končí na S a Š
môže byť aj Stanislav, Rastislav, Branislav, Miroslav, Vladimír.. nedoporučujem dávať dnes frekventované mená, ktoré má polovica školy ako napr. Filip, Lukáš, Tomáš, Tadeáš, Michal,Martin, Samuel, Denis, Adam, Jakub, Andrej. Matúš, Nicolas...lebo to sa potom zídu aj traja v jednej triede.

ginger_fox
1. okt 2012

mojim favoritom je momentálne chlapčenské meno Jerguš

avanti
1. okt 2012

Plne suhlasim s @evabb35 - chcela som ti navrhnut krasne neotrepane mena konciace sa na s, š (Lubos, Maros, Jergus...), ale tiez ma hned napadlo, ze ak vam priezvisko zacina na s, tak to nebude pekne foneticky zniet.
Je naozaj kopec dalsich peknych inych mien nie casto davanych v sucasnosti - napr. Marian, Juraj, Dusan, Igor, Boris, Ivan, Libor, dalej mena konciace sa na - slav a -mir a tie budu z dlhodobej perspektivy v buducnosti naozaj jedinecne 😉

puhinka
1. okt 2012

Mne sa páči meno Adrian 🙂

gabuska36
1. okt 2012

náš syn sa volá Marko...keby som mala druheho syna volal by sa Rene, ale máme dcerku Alicu 🙂

etno_doris
16. dec 2012

Záleží od vkusu rodičov,priezviska a či chcete slovenské alebo zahraničné meno 🙂 My máme syna Eliáša,slovenské krásne meno,hodí sa nám ku priezvisku a nie je vôbec často používané 🙂

sofia2008
16. dec 2012

jean-pierre

silsil
16. dec 2012

Liborko 🙂))

ornela_tn
16. dec 2012

môj synček sa volá JANKO a tiež máme priezvisko na S

nelciatko
16. dec 2012

Samko, Viktor.........