Poradíte meno pre dievčatko?
Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...
My mame Veronku, ale ja som chcela Dorotku, tradicne (take mena su najkrajsie), da sa vselijak oslovovat, lubozvucne, nositelky su na spapanie (moja sestricka...🙂), a malo pouzivane. Ake vyberiete, take jej prischne, a take bude pre Vas najkrajsie, lebo bude najdrahsie. Vela stastia 🙂
My mame Alexandru....ale pacilo sa mi aj Karin
Aimie /Ejmi/ 🙂
ja mam sašku, barborku(báru) a soničku
mne by sa pacila Shanaja alebo Natalia,Barborka
Linda, Livia
Hi-hi, a zakladatelka tejto otazky ma nakoniec synceka Mareka 😵
Ema, Ela, Linda 🙂
ahojte,ja mam doma synceka Petka (po tatinovi) a dve dcery Anetku a Leu.rozhodovala som sa este nad Jasminka,Melisa alebo Alica.
Cynthia ( meno ako pre princeznú), melánia, Lillien, Melisa ... z toho budem vyberat ja ked to nahodov bude dievčatko <3
my budeme mať lenku
Najhoršie čo môže byť sú podľa mňa americké alebo iné zahraničné mená k slovenským priezviskám, veď je toľko mien na výber. Horšie je to s chlapčenskými tam už je výber obmedzený :(
River Rose a urcite nebude mat desat menovkyn ako laura, ema ci sofia
Ahojte 🙂 my máme vybraté meno pre dcérku Slavomíra (Slávka) 😵
My mame doma Miu. Alternativa k nej bola Jane...a teraz manzel prisiel s tym, ze keby sme este niekedy mali dieta a bola by to holka, tak sa bude volat Kayleigh (citaj Kejli), mne sa zase celkom paci Alice a Elli(e).
Náááá! Já z teho byla taktéž na vetvy, když na mne malé kukalo vistrašené z valandy a nevedzela jsem ani jak ho oslovit. Ale hneďkáj mne napadlo po seriály večer a už od rána jsme na neho vikrikovali Mariangela! A veru jse smála a zostalo jej to navždy. To je pekne meno pro moju malú, takisto by jsem nebila proci, kdyby bylo aj v kalendari.
A co tak ješče mne napáda napr. Paloma, Serenáda, Ryhana, Inéz, Sofia aj Emanuela je pekne, alebo Ana Maria, velmo sa mi lubi aj Margerita, to je meno mojej trecej v poradi.
Rosalinda je nadherne, je ich kopa, ješče mám co dohánat.
My máme Melániu,,,voláme ju Mely,,,,najprv boli komentáre síce, že to neni pekné meno,,, a teraz už opakujú po nás ,už sú dalšie dve Melánky,,, keby že iné tak Iza
Ja som tiež na začiatku tehu premýšľala, že dám nejaké také exotické, ale ptm som si povedala, že ne, pretože to dieťa môže trpieť a rozhodli sme sa pre meno Tamara🙂
Andrea, Viktoria, Veronika 🙂
Mame doma Lenku a druha bude Livia alebo Olivia.
my máme Terezku /Tereza/,Valentínku a čakáme ďaľšiu princezničku Adelku🙂
Mne sa veľmi páči Olívia - bolo by to pre nás aj symbolické, keďže má meniny v deň, kedy my s priateľom slavíme výročie 🙂 A okrem toho sa mi z dievčenských páči aj Natália, Melánia, Hana, Šárka, Tamara, Summer a mnohé iné (ešte by ma určite nejaké napadli, no to je na dlhšie 😀 Nie som úplne proti netradičným menám, ktoré nie sú v kalendári... Ale netradičné mená sa v tomto čase tak rozmáhajú, že netradičné prestávajú byť, ako sesternica má dcéru Lilly, ďalšia Salmu, kamarátka má zase Esmee, ja som Renee a podobne 😀
Ja mam Yasminu (Yasminka) a nemenila by som za nic na svete, vela ludi povie ake ma kraasne meno 😉
Lívia alebo Kristína???
my mame Evičku🙂
ALICA, neskutocne malo je teraz dievcatok s tymto menom 🙂 a Elka 😉
Mne sa veeeelmi paci Tatiana, ale zial, s manzelom sa nezhodneme. A este u mna top mena Michaela, alebo Radka.
melisa,melania,radka,,,,

My máme Tatianku 🙂