icon

Poradíte meno pre dievčatko?

marthinna7
8. jan 2012

Pekne, mozno aj netradicne , nemusi byt slovenske meno pre dievcatko??? Tie klasicke co su v kalendari sa mi nejako nepacia..., zachvilu mam termin a nemam este vybrate meno pre dievcatko... dakujem...

maribell
23. okt 2014

my sme mali vybrate meno Dária 🙂

cristal777
23. okt 2014

Ja mam doma Vandu.

samanta219
23. okt 2014

záleží od priezviska, my sme mali mať Sabinu, ale je z toho Miško..Beryl, Kinga, Romina..veľa šťastia vo výbere a hlavne aby ste boli zdravučkí..

melalex
23. okt 2014

My mame doma Alexandru a Melaniu a volame ju Melany,Mel,Meli.

janakolova20
10. jan 2015

Mne sa paci zoe elizabeth alebo zara 🙂 🙂

tamuska18
10. jan 2015

Tamarka...tamuška 🙂 to sa ani nedá škaredo povedať 😉

domi1988
10. jan 2015

My mame alexandru a nelutujem, aj ked okolie trochu ohrnalo nosom 🙂

timusenka222
10. jan 2015

V rodine máme Timku ( sama som Tímea) , Tamarku a Zarku 🙂 pekné a k tomu nezvyčajné mená 🙂

janka9988
Odpoveď bola odstránená
hviezdajasna321
5. feb 2015

Jasmin alebo Izabela ;)

iniga77
10. feb 2015

Prosim Vas v tomto potrebujem poradit aj ja cakame prve dievcatko s manzelovej strany,,,kedze s mojej ich mame strasne vela a rozne pekne mena(Dominika,Kristinka,patka,nikolka,natalka,bianka,.....) ale mi nemame pre nasu ziadne meno manzel chce Lindu kedze mame chlapca 5 rocneho a vola sa Misko tak ja som rozmyslala nad Miskov ale nas synator o inom mene ako Ingrida(Inguska) pocut ani nechce kedze sa tak ja volam,,,,ja som rozmyslala aj Janka-Ingrida ze by to mala po starej mame s manzelovej strany a aby tam aj maly mal to jeho meno ale mi to pride uz prehnane,,,,,nemam ziadne meno ktore by ma tak nadchlo a kedze uz dievca asi nikto nebude mat chcela som niake pekne,vynimocne ale hladamhladam a nic,,,prosiiiimaky je na to vas nazor?

tina2284
9. mar 2015

U nás to už je jasné ...tina...ziadna kristína martina proste tina...jednoduché a pekne či páči sa ešte niekomu? 🙂

katarina1984
9. mar 2015

Eliska 😉 Emily

nicicka
9. mar 2015

Tak my s manzelom vedieme vojnu ohladom dievcenskeho mena. Ja chcem Noemi, on ani pocut o takom mene. Tak som mu povedala, ze vsak sestrickam ho hlasim ja 😀. Inak mame v uzsom vybere Simonu, Sabinu, Adelu, Gretku...

lubka41
9. mar 2015

Tamarka 🙂

286
27. mar 2015

paci sa vam meno zara cakame dievcatko 🙂

monusik73
27. mar 2015

Mne sa paci meno Sabinka a urcite bude mat take meno ked sa narodi dievcatko ak budem mat 😉

myskacici
7. jún 2015

Poradte dievčenské meno k priezvisku Vojteková. Prosím nepíšte mi tie najčastejšie ako Nina, Nela, Ema, Vanesa, Sofia, Mia atď. Radšej naše slovenské. ďakujem. 🙂

mari304
20. jún 2015

Ja som Marianna a aj sa mi to meno pac..volaju ma Mari,Mery,ked som bola mala a neposlusna mama ma volala Mara :D...,dala by som ho a svojmu babu,ale nepaci si mi ked maju deti mena po rodicoch..:-/

vevet
20. jún 2015

@myskacici Anna, Katarína, andrea, lucia, michaela

maja2039
20. jún 2015

Natalia, Barbora, Veronika, Dominika, Lívia, Mária-Ria-Riuška, Adelka, Terezka 🙂

loulou02811
25. júl 2015

Paci sa mi meno Ava, rada by som ho dala dcerke, prosim o vas nazor na toto meno, kedze manzelovi sa nepaci a ostatna rodina sa tiez cuduje, kde som vyhrabala take divne meno. Naozaj nie je pekne?

bona_dea
25. júl 2015

Petra 😉

endy.m
25. júl 2015

Lívia alebo Klára 😉

lubike
25. júl 2015

Ľudmila, Jolana, Hana, Elena, Žofia, Ľubomíra. Pozri knihu Meno pre naše dieťa. Tam je aj vysvetlený pôvod mena a čo znamená.

tranquillo
25. júl 2015

Ava je pekné meno, len ako ho budete vyslovovať? Tak ako sa píše alebo [eiva]? Lebo tá výslovnosť môže byť pre ostatných problém.

klaudi28
25. júl 2015

Ja mam doma dceru Stellu, ale paci sa mi aj Olivia, Emma ☺☺☺

luciaros
31. júl 2015
princeznickaaaaaaa
31. júl 2015

Sofia

michell333
31. júl 2015

My mame Dianku 😉