Poraďte mi 3D 4D sono vo Zvolene, alebo Banskej Bystrici
Prosim viete mi dat kontakt a ceny kvalitneho 3d resp 4d sona v okolo ZV a BB? Dakujem 🙂
Prosím Vás žienky hladám to na nete ale nikde som sa nedopatrala mohli by ste mi poradit kde vo Zv mozem ist na 3D alebo4D vysetrenie. Dakujem
neviete mi niekto poradit kolko stoji 3d/4d sono vo zvolene neviem to nijde najst...dakujem
dobry vecer mozem poprosit kontakt na niakeho skveleho doktora alebo doktorku ktory(á) urobi mojej priatelke 3D respektive 4D sono v Banskej Bystrici? Vopred dakujem 😎
Ahojte dievčatá, viete my niečo bližšie povedať ohladom 4d sona? chcela by som ísť ale neviem vôbec kde. viete my niečo odporučiť?zaujímam sa o Zv, BB, PD alebo MT. dakujem
@janciatko87 ,odporucila by som ti Martin dr.Grochal.
Popozera male,ci je vsetko v poriadku je fakt dobry, nevyhodis peniazky zbytocne 🙂 🙂 🙂 .
Pozri si stranku baby o nom pisu.
@nika32zv ahoj, preco ste neboli spokokojni v bb? U koho ste boli? Co sa tyka Dr. Grochala, kolko ste platili za 3/4D sono 50, alebo 75 eur? My sme boli v Martine v Heliose, este zvazujeme, ze by sme sa este sli pozriet na drobca v 30 tt. V Heliose to nebolo zle, ale po odbornej stranke som nebola az tak presvedcena.
@tina2700 ja som mala málo plodovej vody a vôbec sa mi dr nepozdával, nevedel mi dokopy nič povedať. Dr. Grochal to je pán doktor, kto k nemu ide je nadmieru spokojný, keď pôjdeš určite neoľutuješ a budeš si všetkým pri svojom bábatku istá. Naozaj ti odporúčam ísť k nemu. Juj a sumu si už moc nepamatám. http://www.femicare.org/Kto sme
@tina2700 Grochal ma cennikna stranke, uz ti poslali link. Ja sa len pripajam so spokojnostou. Bolasom u neho na morfologickom sone za 50 v tretom mesiaci a ozaj si dal zalezat. maly nespolupracoval, nevzdal to, mohol ma poslat prec. No snazil sa ho "pootacat", pomerat. Ine baby chodili von a dnu ako na pase, ja som bola dnu az 4 krat, zakazdym minimalne 15 min, kym to uzavrel. vsetko vysvetlil, poukazoval.
Uz len taky detail, ako voda a cokoladka v cakarni, ci podanie ruky a predstavenie sa pri vstupe do ambulancie ...skvely pristup. Este dodam, ze ma k nemu poslala moja dok z BB.
@tina2700 bola som tusim 12+6 ( objednavala som sa v 11) - neviem presne, teho. knizka je v kabelke a ta je daleko a mne je zatazko vstat z valendy s brusiskom 🙂 robil mi komplet screening a nedala sa mu podla neho uspokojivo zmerat NT, davalo mu to hranicne rozmery, tak to chcel overit, preto si ma tam tak dlho drzal - k mojej spokojnosti, lebo vsetko bolo nakoniec v poriadku. ja som platila tych 50, foto som dokonca dostala "gratis" za vytrapenie aj preto, ze sa maly mrvil a podla lekara bola foto rozmazana 🙂
tych 75 chapem ako vysetrenie aj s DVDckom a na dvdcku nahrate foto a video (foto nevytlacene - len napalene na disku)
Ahojte kočky, trošku chcem obnoviť túto tému. Boli ste teraz niektorá u dr.Tršku? Chela by som sa opýtať na cenu 3D/4D sona, či ste boli spokojné a či sa stále oplatí sa k nemu ísť 🙂 určite by som chcela ísť na sono, len sa neviem rozhodnúť ku ktorému doktorovi. Prípadne ak máte niektorá teraz dobré skúsenosti aj inými doktormi v BB, ZV sem s nimi dakujeeem ;)
Baby tak dr. Trška objednava uz len svoje pacientky.. A sestricka mi povedala ze v BB uz nikto nerobi 3D/4D na platbu 😐

@palmarmj už máš v IP 😉