Poraďte mi chlapčenské meno pre syna.
Ahojte, poradte mi chlapcenske mena. Doma mame uz Branislava, Eduarda a Juraja. V rodine je Daniel, Martin, Jakub, Samuel, Richard, Lukáš, Filip, takze tieto by som uz nechcela. Dakujem 🙂
Alexej 🙂
Moj syncek trojmesacny sa vola Timon-ko.🙂alebo podobne je Timotej-ko...ale pekne je David,
Erik
Hmm, Robko, Risko? 🙂
Dakujem vam. V podstate ste spomenuli mojich favoritov, a to Jonáš, Viktor, Viliam a Adam 🙂 tak už niečo vyberieme 🙂
My máme doma Milana
Belzebut
@sasa1310 krasne ;)
A tato debata ti akoze pomoze rozhodnut sa?Nechapem tietontemy s menami,ale nemusim vsetko chapat.
@nini1010 nie nepomoze mi rozhodnut sa. Hladam rozne mena navrhy, zvazujem ci sa hodi k surodencom, priezvisku, ci sa paci ostatnym clenom rodiny, co mi schvalia pripisem zase na zoznam na chladnicku, ostatne vyskrtnem. Ver mi, je tazke najst chlapcenske meno take ake by sa ti pacilo, ked mas troch synov a siedmich synovcov.
Určite Timotej .
Krasne slovenske meno, a navyse nebudete ho stretavat na kazdom rohu.;)'
Moj polrocny syncek sa tak vola.. a kebyze mam.aj druheho bude to Samuel
@martina2306 my sme Timoteja zvazovali uz pri prvom, ale mali sme miernu vymenu nazorov ako sa to ma spravne citat. Ja som hovorila ze vsetko tvrdo. Manzel ze Timot(ť)ej a moj otec dokonca že T(ť)imotej. Tak pre klud v rodine som vybrala Branislava 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
My mame Michael a Benedict
My máme v rodine Ondreja a Dominik
Vies,este na porodnom stole pocas kontrakcii som este ani ja nemala zapisane chlapcenske meno 2😁
Bruno 💖 Ondrej
Mne sa paci Roman - Romanko a Ján - Janko uz sa to malo dava nepoznam vela deti.. A take krasne mena
Ja mam Janka a Šimona😊aj Filip a Adam je dobre😉
Andrej, Viliam, Matúš, Ondrej, Peter, Michal
David, Adam,Viktor
Mne sa paci Matej ale aj Nathan
Jerguš a Patrik
@mofa 🤣🤣
Su to pekne mena, ale mamicky akoby sa zasekli na Adam, Tomas, Lukas David Samuel.Boli to apoštoli, kral David, prorok Samuel, apoštol Matúš, Matej, Filip, Jakub, Ján, Peter, Pavol teraz sedia v nebi, všetka úcta im, ale už dosť!!Niečo neokukané, nemusí to byť nutne anglické meno.Simon sa mi páči, Viliam je tiež neotrepané, Erik, Robert mne sa aj Richard páči.Tých je veĺa tiež.A čo tak Henrich? Heňo? Mam kamaratku Henrietu a to je krásne meno..Čo ty na to?
Adam ❤️, nevieš mu povedať škaredo a mam jedného doma, pre mňa najkrajšie meno pre chlapca ❤️

Gregor je krasne meno! Mne sa este paci aj Cyril 🙂