icon

Poraďte mi chlapčenské meno pre syna.

5. mar 2020

Ahojte, poradte mi chlapcenske mena. Doma mame uz Branislava, Eduarda a Juraja. V rodine je Daniel, Martin, Jakub, Samuel, Richard, Lukáš, Filip, takze tieto by som uz nechcela. Dakujem 🙂

radolina
5. mar 2020

Gregor je krasne meno! Mne sa este paci aj Cyril 🙂

gabika0825
5. mar 2020

Alexej 🙂

02122020
5. mar 2020

Moj syncek trojmesacny sa vola Timon-ko.🙂alebo podobne je Timotej-ko...ale pekne je David,

alojzova
5. mar 2020

Erik

lucyluv
5. mar 2020

Hmm, Robko, Risko? 🙂

84mirkaba
5. mar 2020

@h2 aj moj muz aj svokor je Milos,tesim sa ze som sa aj ja rozhodla tak.sestricka v porodnici vravela ze minimalne 8 rokov sa tu nenarodil Milos

autor
5. mar 2020

Dakujem vam. V podstate ste spomenuli mojich favoritov, a to Jonáš, Viktor, Viliam a Adam 🙂 tak už niečo vyberieme 🙂

1katus1
5. mar 2020

My máme doma Milana

sasa1310
5. mar 2020

Belzebut

autor
5. mar 2020

@sasa1310 krasne ;)

nini1010
5. mar 2020

A tato debata ti akoze pomoze rozhodnut sa?Nechapem tietontemy s menami,ale nemusim vsetko chapat.

autor
5. mar 2020

@nini1010 nie nepomoze mi rozhodnut sa. Hladam rozne mena navrhy, zvazujem ci sa hodi k surodencom, priezvisku, ci sa paci ostatnym clenom rodiny, co mi schvalia pripisem zase na zoznam na chladnicku, ostatne vyskrtnem. Ver mi, je tazke najst chlapcenske meno take ake by sa ti pacilo, ked mas troch synov a siedmich synovcov.

martina2306
5. mar 2020

Určite Timotej .

Krasne slovenske meno, a navyse nebudete ho stretavat na kazdom rohu.;)'
Moj polrocny syncek sa tak vola.. a kebyze mam.aj druheho bude to Samuel

autor
5. mar 2020

@martina2306 my sme Timoteja zvazovali uz pri prvom, ale mali sme miernu vymenu nazorov ako sa to ma spravne citat. Ja som hovorila ze vsetko tvrdo. Manzel ze Timot(ť)ej a moj otec dokonca že T(ť)imotej. Tak pre klud v rodine som vybrala Branislava 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

blah24
5. mar 2020

My mame Michael a Benedict

eurysis
5. mar 2020

My máme v rodine Ondreja a Dominik

nini1010
5. mar 2020

Vies,este na porodnom stole pocas kontrakcii som este ani ja nemala zapisane chlapcenske meno 2😁

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lulu1321
5. mar 2020

Bruno 💖 Ondrej

jenisjenis
6. mar 2020

Mne sa paci Roman - Romanko a Ján - Janko uz sa to malo dava nepoznam vela deti.. A take krasne mena

sepkev
6. mar 2020

Ja mam Janka a Šimona😊aj Filip a Adam je dobre😉

h_petra
6. mar 2020

Andrej, Viliam, Matúš, Ondrej, Peter, Michal

79viktoria79
6. mar 2020

David, Adam,Viktor

ktochytavzite
6. mar 2020

Mne sa paci Matej ale aj Nathan

mofa
6. mar 2020

@h2 ja som chcela Miloša ale moj muž stale povie:Miloš do pece prilož🤷‍♀️

erickatt
6. mar 2020

Jerguš a Patrik

karolinakr
6. mar 2020

@mofa 🤣🤣

karolinakr
6. mar 2020

Su to pekne mena, ale mamicky akoby sa zasekli na Adam, Tomas, Lukas David Samuel.Boli to apoštoli, kral David, prorok Samuel, apoštol Matúš, Matej, Filip, Jakub, Ján, Peter, Pavol teraz sedia v nebi, všetka úcta im, ale už dosť!!Niečo neokukané, nemusí to byť nutne anglické meno.Simon sa mi páči, Viliam je tiež neotrepané, Erik, Robert mne sa aj Richard páči.Tých je veĺa tiež.A čo tak Henrich? Heňo? Mam kamaratku Henrietu a to je krásne meno..Čo ty na to?

h2
6. mar 2020

@mofa Ja tomu môjmu niekedy hovorím: "Miloš, umývačku vylož." 😃

brunettka89
6. mar 2020

Adam ❤️, nevieš mu povedať škaredo a mam jedného doma, pre mňa najkrajšie meno pre chlapca ❤️