Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
dnes 28DC a stale jedna čiarka. dokonca som si dnes robila ten digitalny a - . ked nepride mrcha do konca týždna tak idem k lekarovi, lebo brucho boli a boli. vytok je čim dalej tym väčší. dufam že to nebude predznak niečoho iného ako tehotenstvo...
ahojte baby, aj ja sa k Vám pridávam, zatiaľ len tak potichučky, nemám potvrdené od lekára, lebo je na dovolenke a objednal ma až na 13, tak som zvedavá :D
som 37 DC a mám dva krásne pozitívne testy, tak dúfam :D
babyyyyyyy ja Vam sedim po obede s muzikom na slniecku a papame pizu, zrazu zastavi auto a v nom ten sef co som bola vcera na pohovore a uprostred premavky mi hovori ze ma pre mna pracu a mam zajtra prist. jeziiiis ja sa taaaak tesiiiiim 🙂 🙂 🙂 tak uz mu len povedat to moje male tajomstvo a hadam nazor nezmeni a dajako sa dohoneme 15 nastupujem 😵 😵 😵
@kajuska09 no presne ako pises, podobne ako v UK, tehotenstvom ta sprevadza porodna babica, vsetko je tu zalozene na principe silnejsi prezije. a utv len raz. ale da sa vybavit, ako tehotna tu nic neplatim v zdravotnictve a v porodnici je vybavenie na velmi dobrej urovni. odbornost lekarov je uz kapitola sama o sebe. ja osobne idem na sono az 3 hodiny autom do klasickej nemocnice kde je aj porodnica lebo tu odmietam roztahovat nohy dakemu africanovi co je odbornik na vsetko a saman 😉 mam tu kopec kamosiek s detmi tak uz viem co a ako.
Ahojky skúste nakuknúť na stránku http://www.facebook.com/pages/Háčkované-vecičky...
ejka3
No dnes som bola u lekára a prvý ultrazvuk mi naplánoval na 04. augusta, to by som mala byť v ôsmom týždni...takže zatial ešte viac neviem, len mi to akosi vychádza na marec....

@ejka3 ved ani take tri princezne nie su zla kombinacia. Mali by ste to ako v rozpravke 🙂 Najdolezitejsie je nech su ti nasi drobci vsetci zdravi.