icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

ask
6. júl 2011

@ejka3 ved ani take tri princezne nie su zla kombinacia. Mali by ste to ako v rozpravke 🙂 Najdolezitejsie je nech su ti nasi drobci vsetci zdravi.

jancamad
6. júl 2011

dnes 28DC a stale jedna čiarka. dokonca som si dnes robila ten digitalny a - . ked nepride mrcha do konca týždna tak idem k lekarovi, lebo brucho boli a boli. vytok je čim dalej tym väčší. dufam že to nebude predznak niečoho iného ako tehotenstvo...

kajuska09
6. júl 2011

@jancamad ja si myslim ze ked si len 28 DC, este nemozes cakat dve palicky, teda u kazdej baby je to ine, ale stale mozes teoreticky dostat kramy. Ja by som pockala par dni, aj tak doktor este nic nebude vidiet...

jancamad
6. júl 2011

@kajuska09 no ved to. čisto teoreticky, tesne pred mrchou by už nemal byť vytok nie?

ejka3
6. júl 2011

@ask
Má to svoje výhody. Napríklad dievčenského oblečenia mám už naozaj hromadu 😀 Len si neviem predstaviť môjho mužíčka, keď za nimi začnú chodiť nápadníci 🙂 🙂 🙂 Bude mať roboty 😎

dadak
6. júl 2011

@sasena033 krasne meno...inac tie testy mam do konca tyzdna doma, takze uz len pockam na teba...juuuuuuuuuj, som exiting...😀

dadak
6. júl 2011

@ejka3 neboj, na pycky pridu moji traja krali..😀

dadak
6. júl 2011

@jancamad janka, kolko ti meska mrcha...co prsia, bolia ta? kedy si to mala poslednu mrchu?

jancamad
6. júl 2011

@dadak no mrcha ešte nemeška, mala by prisť 8. o dva dni. len čo som pozerala iné albumy, že na ktorý den si dievčatá robili testy, tak tam mali aspon ducha. ale aj to je asi individuálne nie? prsia už tak veľmi nebolia, ale su citlive na dotyk. posledna mrcha bola 8. juna

ask
6. júl 2011

@jancamad naozaj aj mne sa dve ciarky ukazali az 5den pocakanej, skor kvoli tomu vytoku by som uz asi sla...drzim palce, viem ze to cakanie je tazke, ked uz by si sa chcela tesit a stale este nevies ci uz mozes 😉

ask
6. júl 2011

@ejka3 no, moze im davat ulohy ako pan kral.... 🙂

kajuska09
6. júl 2011

@jancamad akej farby mas vytok? lebo pokial viem, biely vytok je znakom tehotenstva 🙂

monideni
6. júl 2011

ahojte baby, aj ja sa k Vám pridávam, zatiaľ len tak potichučky, nemám potvrdené od lekára, lebo je na dovolenke a objednal ma až na 13, tak som zvedavá :D
som 37 DC a mám dva krásne pozitívne testy, tak dúfam :D

ejka3
6. júl 2011

@dadak No veru, vekovo by to v podstate aj šlo 😀

jancamad
6. júl 2011

@kajuska09 najprv bol číry ale teraz ako keby sa menil na biely. je taky číty a v ňom biely. taky mix🙂

jancamad
6. júl 2011

@ask ved to to čakanie je neznesiteľné, ale musim to vydržať, nič iné mi neostáva

ejka3
6. júl 2011

@jancamad Veru ako napísala aj @jancamad biely hustejší výtok je jedným z prvých znakov tehu. A tie šťastnejšie z nás sprevádza skoro celých 9 mesiacov 😖 No ale čo už narobíme 🙂

ejka3
6. júl 2011

@monideni Tak ahoj a držíme palčeky 🙂

ejka3
6. júl 2011

@ask Keď budem náhodou čakať štvrté, môže ich vyslať do hory na jahody 😀 😀 😀

kajuska09
6. júl 2011

@jancamad tak to si potom pravdepodobne tehu 🙂 snaz sa nejako zamestnat, aby ti ten cas rychlejsie ubehol. To cakanie je naozaj strasneee, poznam to 🙂

humba
6. júl 2011

babyyyyyyy ja Vam sedim po obede s muzikom na slniecku a papame pizu, zrazu zastavi auto a v nom ten sef co som bola vcera na pohovore a uprostred premavky mi hovori ze ma pre mna pracu a mam zajtra prist. jeziiiis ja sa taaaak tesiiiiim 🙂 🙂 🙂 tak uz mu len povedat to moje male tajomstvo a hadam nazor nezmeni a dajako sa dohoneme 15 nastupujem 😵 😵 😵

humba
6. júl 2011

@sasena033 neopakuj ano 😵 😵 😵 😵 😵

mimi024
6. júl 2011

ahojte, snáď by som sa mohla k vám aj pridať 🙂

humba
6. júl 2011

@kajuska09 no presne ako pises, podobne ako v UK, tehotenstvom ta sprevadza porodna babica, vsetko je tu zalozene na principe silnejsi prezije. a utv len raz. ale da sa vybavit, ako tehotna tu nic neplatim v zdravotnictve a v porodnici je vybavenie na velmi dobrej urovni. odbornost lekarov je uz kapitola sama o sebe. ja osobne idem na sono az 3 hodiny autom do klasickej nemocnice kde je aj porodnica lebo tu odmietam roztahovat nohy dakemu africanovi co je odbornik na vsetko a saman 😉 mam tu kopec kamosiek s detmi tak uz viem co a ako.

ejka3
6. júl 2011

@humba No tak to je super správa!!!!! Tak už len 2 týždne sladkého ničnerobenia 😉 Blahoželám!!!!

ejka3
6. júl 2011

@mimi024 Ahoj! Budeme radi 🙂 Kedy máš predpokladaný termín?

mijam
6. júl 2011

Ahojky skúste nakuknúť na stránku http://www.facebook.com/pages/Háčkované-vecičky...

mimi024
6. júl 2011

ejka3
No dnes som bola u lekára a prvý ultrazvuk mi naplánoval na 04. augusta, to by som mala byť v ôsmom týždni...takže zatial ešte viac neviem, len mi to akosi vychádza na marec....

ejka3
6. júl 2011

@humba Tak na tom šamanovi som sa zabavila!!! Predstavila som si ho ako tam tancuje ovešaný tými čačkami mačkami, spieva rôzne zaklínadlá a ja tam na koze 😀 😀 A ostávaš rodiť tam alebo prídeš sem?

humba
6. júl 2011

@ejka3 dikes, jedna lepsia sprava za druhou, konecne lebo uz toho bolo fakt dost od zaciatku roka som rada ze sa nas stasie konecne zacalo usmievat 🙂