Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@jankajanka jeej, ty sa máš, pošli ich aj ku mne 😀 😀 mne sa tiež nič nechce čiže viem o čom hovoríš len ja si to bohužiaľ nemôžem dovoliť 😒
@barbyes Už je po nich.Ale tak boli fantastické, že až.Tak by som ti ich mohla už len nakresliť 😀 .Teraz moc nemávam chuť na sladké-milovala som čokolády alebo Snickers, ale taký koláčik mi dobre padne.No ale to je katastrofa s tým nič nechcením.Ja som napr fajčila a teraz nefajčím.Čiže kde prídem, tam ma každý ponúka nech si zapálim a ja vždy že nechcem, lebo už som mala.Kávu tak isto 🙂.Ale to že som bez energie a nálady odôvodňujem veeľmi ťažko.Dnes som sa napr.vyhovárala na blbé počasie, že človeka oberá o energiu a tak... 😀 😀 .Už len čakám kedy sa ma začne širšie okolie pýtať či umieram alebo čo 😀 😀
@barbyes na to rozrastanie.Pozerala som včera album myslím Októbroviek a tam ich bolo cez 100 keď nie aj viac 🙂.Normálne som nechápala 😵
micikatka 🙂 dakujem - v pondelok mi dr. robila aj ultrazvuk - videla som maleho cervicka :D - ako sa vrti - ze to bolo srdiecko (ale som sa musela velmi velmi zamieravat, aby som nieco rozoznala na tom monitore) - je to nase prve babo 🙂. Momentalne som este na PN s hrdlom, obvodna pre istotu vysadila atb, bola som len na homeopatikach. Citim sa zatial ok - sem-tam pichne v boku. Chute zatial nemam ziadne, jedina zmena, ktoru citim su zvacsene prsia 🙂.
@micikatka dakujem, ja som sa s nasu svadbou pohrala, vela veci (vratane oznamka) som robila vlastnorucne, este vecer pred svadbou som zdobila organzu 😀 aaach, tak by som si to zopakovala! je to sice len mesiac a pol, ale uz sa mi to zda byt sto rokov 😒
esteze sa nam 3 dni po svadbe na prvy sup podarilo splodit, tak mam novu zabavku 😀
@micikatka
@lubkaj38 ....s krstom teraz nie je problem.....absolvovala som vsetky katechezy a krst budem mat tyzden pred svadbou.....ale inak by nas zosobasili aj bez toho, len by sme nemohli mat omsu a museli by dostat povolenie od biskupa.....ale ja som sa uz dlho chcela dat pokrstit........a oznamenie?.....idem na to, o 3 minutky bude v albume......🙂
@zuzanka7117 super, tesim sa a netrpezlivo čakam :o)))
baby a ziadna z vas nečaka dvojicky???
uz je tam, ale zajtra sa s tym pohram, nepodarilo sa mi to zatial lepsie naskenovat.......
@zuzanka7117 krasne oznamenie :o) a tie krasne zabky :o)))
@micikatka Dakujem....uz sa mi to podarilo lepsie, vacsie, uz je to citatelne......🙂
@zuzanka7117 idem kuknut

Ahojte dnes som dostala tehu knizku a narastli sme na 1,6cm 🙂 najblizsie koncom augusta poradna a uz mam papiera na vysetrenia medzi 11-13tt.. Uz nech je september alebo kludne aj marec 🙂)