icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

miumia
autor
26. júl 2011

Ahojte dnes som dostala tehu knizku a narastli sme na 1,6cm 🙂 najblizsie koncom augusta poradna a uz mam papiera na vysetrenia medzi 11-13tt.. Uz nech je september alebo kludne aj marec 🙂)

barbyes
26. júl 2011

@jankajanka jeej, ty sa máš, pošli ich aj ku mne 😀 😀 mne sa tiež nič nechce čiže viem o čom hovoríš len ja si to bohužiaľ nemôžem dovoliť 😒

barbyes
26. júl 2011

@miumia gratulujem, už ste veľký človek 😵

micikatka
26. júl 2011

@usacek79 nadherne, originalne, vtipne. :o)) velmi sa mi vase oznamenie paci.

miumia
autor
26. júl 2011

@barbyes haha ano 🙂 dakujem pekne..
Aj vam sa to tak strasne vlecie??

jankajanka
26. júl 2011

@barbyes Už je po nich.Ale tak boli fantastické, že až.Tak by som ti ich mohla už len nakresliť 😀 .Teraz moc nemávam chuť na sladké-milovala som čokolády alebo Snickers, ale taký koláčik mi dobre padne.No ale to je katastrofa s tým nič nechcením.Ja som napr fajčila a teraz nefajčím.Čiže kde prídem, tam ma každý ponúka nech si zapálim a ja vždy že nechcem, lebo už som mala.Kávu tak isto 🙂.Ale to že som bez energie a nálady odôvodňujem veeľmi ťažko.Dnes som sa napr.vyhovárala na blbé počasie, že človeka oberá o energiu a tak... 😀 😀 .Už len čakám kedy sa ma začne širšie okolie pýtať či umieram alebo čo 😀 😀

jankajanka
26. júl 2011

@barbyes na to rozrastanie.Pozerala som včera album myslím Októbroviek a tam ich bolo cez 100 keď nie aj viac 🙂.Normálne som nechápala 😵

micikatka
26. júl 2011

@miumia juuj gratulujem. :o))) krasne miery :o) drzte sa. a nech pekne rastie malicke.

miumia
autor
26. júl 2011

@micikatka dakujem podobne aj tebe a vsetkym tehulkam nech je tabulka srdiecok plnaa 🙂

gabi.k
26. júl 2011

@micikatka ano bola som v inej teme ... v iscare MT.... a teray som uy aj tu...idem skusit doplnit ten pas ci sa zadari... 🙂

althaea
26. júl 2011

micikatka 🙂 dakujem - v pondelok mi dr. robila aj ultrazvuk - videla som maleho cervicka :D - ako sa vrti - ze to bolo srdiecko (ale som sa musela velmi velmi zamieravat, aby som nieco rozoznala na tom monitore) - je to nase prve babo 🙂. Momentalne som este na PN s hrdlom, obvodna pre istotu vysadila atb, bola som len na homeopatikach. Citim sa zatial ok - sem-tam pichne v boku. Chute zatial nemam ziadne, jedina zmena, ktoru citim su zvacsene prsia 🙂.

usacek79
26. júl 2011

@micikatka dakujem, ja som sa s nasu svadbou pohrala, vela veci (vratane oznamka) som robila vlastnorucne, este vecer pred svadbou som zdobila organzu 😀 aaach, tak by som si to zopakovala! je to sice len mesiac a pol, ale uz sa mi to zda byt sto rokov 😒
esteze sa nam 3 dni po svadbe na prvy sup podarilo splodit, tak mam novu zabavku 😀

micikatka
26. júl 2011

@usacek79 no ako krasne teda :o)))) len na tu zabavku si musis par mesiacikov počkat, ale myslim ze ona ti ukaze kusok svojej sily vtedy ked ta bude kopkat :o))))

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k super, tak si ta dobre pamatam :o)))

zuzanka7117
26. júl 2011

@micikatka
@lubkaj38 ....s krstom teraz nie je problem.....absolvovala som vsetky katechezy a krst budem mat tyzden pred svadbou.....ale inak by nas zosobasili aj bez toho, len by sme nemohli mat omsu a museli by dostat povolenie od biskupa.....ale ja som sa uz dlho chcela dat pokrstit........a oznamenie?.....idem na to, o 3 minutky bude v albume......🙂

micikatka
26. júl 2011

@althaea tie zvačšene prsia mam aj ja :o) za chvilku musim na nakup podprseniek :o))) a to este sme len v 6 + 4 tt :o))) co potom ked budeme uz 39 tt

micikatka
26. júl 2011

@zuzanka7117 super, tesim sa a netrpezlivo čakam :o)))

micikatka
26. júl 2011

baby a ziadna z vas nečaka dvojicky???

zuzanka7117
26. júl 2011

uz je tam, ale zajtra sa s tym pohram, nepodarilo sa mi to zatial lepsie naskenovat.......

usacek79
26. júl 2011

@micikatka caka 🙂 pozri do nasho zoznamu u "tigriatka" a tam kde su dve srdiecka 😉

micikatka
26. júl 2011

@zuzanka7117 krasne oznamenie :o) a tie krasne zabky :o)))

zuzanka7117
26. júl 2011

@micikatka Dakujem....uz sa mi to podarilo lepsie, vacsie, uz je to citatelne......🙂

gabi.k
26. júl 2011

@micikatka dobra pamat... 🙂 pocuj ani mne nejde zmenit pas...do kelu co ideme s tym robit....

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k nuz asi zajtra napisem adminovi ze ma to hneva. a mas krasnu fotku, teda bola si krasna nevesta

micikatka
26. júl 2011

@zuzanka7117 idem kuknut

ask
26. júl 2011

@ejka3 Ahoj, moj rekord pri prvom bol 70/na40 a na otazku ci mi je zle som odpovedala ze nikdy mi nebolo lepsie 😀 Poznam to, ale ja mam z tehotenstva vzdy tak vysoku hladinu stastnych endorfinov ze priznaky beriem ako vysadu a nie neprijemnost. 🙂

gabi.k
26. júl 2011

@micikatka no tak diky..par let stara 🙂 ale co uz... 😉

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k aj ty čakas prve babatko?

ask
26. júl 2011

@ejka3
@obedwix a ine 🙂 Dakujem za blahozelania, symbolicke som nepila ani doteraz, tak s tym ani nezacnem, nejako mi to nechyba 😉 Od vcera mam knizku,zacala som 9 tyzden, tak sme to prezradili najblizsim a par priatelkam, lebo uz sa velmi chceme tesit aj s nimi. 🙂

gabi.k
26. júl 2011

@micikatka ak neratam tie co som potratila tak ano... ty tiez?