icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
26. júl 2011

baby a co milovanie? mozete sa milovat? lebo nam odporucil vydrzat a nemilovat sa. :o((((

usacek79
26. júl 2011

@micikatka 😀 jaj, to uz aj my mame take problem pomaly, kedze ja musim mat vsetky kuchynske spotrebice, ktore existuju 😀 o 68 paroch topanok sa radsej nezmienujem, esteze mame satnik, lebo inak si to neviem predstavit, tiez ma moj uz posiela sa liecit 😀 ale to je moja jedina uchylka, ja ani do obchodov nechodim, len furt cez net objednavam ako sialena.. 😅 nuz, marnost nad marnost! 😀
a co sa tyka milovania - tiez mi prvy trimester lekar radsej zakazal, ale kym tak neurobil, tak sme sli jedna radost a bolo to SKVELEEE! 🙂

micikatka
26. júl 2011

@usacek79 my sme to raz skusili, kym som ete nevedela ze som tehotna a mala som potom ruzovy vytok, tak radsej povedal ze sa nemame milovat. a dal mi pre istotu ascorutin.

barbyes
26. júl 2011

@usacek79 hovoríš ako by si mala 50 😀 i keď napr. mojej mame na 50 tiahne a ona stále tvrdí, že je mladá a krásna 😀 😀 😀

humba
26. júl 2011

@micikatka ja som bola tiez na tom podobne ze som po milovani mala 3 dni hnedy vytok, ale potom sme to skusili raz bolo to v pohode, druhy krat a teraz mam na to hroznu chut takze laskujeme normalne a je to superrr 🙂

barbyes
26. júl 2011

@micikatka ja by som 9 mesiacov bez sexu nevydržala 😲 😲 aj pri prvom sme mali sex často až keď som bola v nejakom 32tt tak nám dr zakázal kvôli krčku lebo mi hrozil predčasný pôrod, ale inak OK....len s bruškom je to potom trošku také....no nemôžeš všetko čo by si chcela a ako by si chcela 🙄 hlavne môjmu mužovi prekážalo, že som veľká a začal potom sex odmietať 😠 a ja som z toho mala psycho stavy a revala som ako malá tak nakoniec musel 😀 😀 dúfam, že sa história nezopakuje 😀

micikatka
26. júl 2011

@humba no vidis, mne to zakazal, lebo vie aka dlha bola moja cesta za babatkom. tak tych par tyzdnov vydrzime.

humba
26. júl 2011

@usacek79 drzim palce na zajtra a tesim sa na spravicku od vas 🙂

usacek79
26. júl 2011

@barbyes no to nemam, ale ja nie som velky zastanca tejto modernej doby, ked sa vsetko, vratane manzelstva a deti odklada v mene nejakej virtualnej slobody, penazi a kariery.. Takze sa povazujem sa "starsiu" nevestu aj tehulu, uz som daaaavno mala mat fuzate deti 😀 a naozaj tie krasne biele saty su symbolom nevinnosti, co sice nebol moj pripad, ale aspon som este neposobila ako "stara, co chcela mladou byt" 😀
inak mojej mame taha na 60tku a tiez je to "mlada a krasna" zena, a ja sa tiez tesim na vsetky roky, co ma este cakaju 🙂 ale uznaj, ze nase mamy by boli v princeznovskych bielych satach uz smiesne 😀

@micikatka vytok po milovani je inak uplne v pohode, lebo sliznica je citlivejsia ovela, prekrvenejsia, takze lahsie cosi farebne "pusti" 🙂 mne odporucil "radsej nie", ale uvidim, ak zajtra bude na sono vsetko OK, tak sa opytam, ako vazne to mysli, ze este mesiac mame pauzovat, lebo teda ja mam taku chut ako nikdy 😉 ved aj nezne sa da, nemusime burat steny pri tom 😀

micikatka
26. júl 2011

@barbyes fakt tvojmu muzovi prekazalo ze si velka? no toto. chlapi by si to mali vyskusat ake to je nosit take brusko a mali by s nami sucitit a urobit vsetko pre nasu spokojnost.

micikatka
26. júl 2011

@usacek79 ved to ano ze mozeme aj nezne, ale zatial mi to nejako nechyba. :o) a drahy sa to snazi nejako vydrzat a pretrpiet. tych par tyzdnov, kym prejde prvy trimester radsej vydrzim.

gabi.k
26. júl 2011

kocky, mna bere... tak my uz ideme do hajan... zelam pekny vecer a zajtra tie, ktore idu na sono tak krasny zazitok 🙂 bru nocku

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k dobru nocku a pekne snicky

katarina28
26. júl 2011

baby napisete viac ako 10 stran denne 🙂))))) nestiham 😒 , cez den nemozem, koli malej , tak len vecer docitavam, ale dnes sa mi vynimocne podarilo vsetko docitat
ja som dnes mala kontrolu, som 8+1, podla sona 8+0, srdiecko krasne bilo, zlaty bol drobcek, akurat sa u mna problem vyskytol, doki mi nasla hematom ☹ cize cakame, kym sa vstrebe, teda dufam, ze sa vstrebe, mam duphaston nasadeny a kludovy rezim, co si pri mojej dcere moc neviem predstavit, ale skusime.....takze tolko moja kontrola, dufam, ze tie vase zajtrajsie budu pozitivnejsie

barbyes
26. júl 2011

@usacek79 jasné, to som len zo srandy napísala 🙂 jednoznačne máš pravdu v tom, že v bielych šatách vyzerá lepšie mladá baba...mne to bolo viac menej jedno, ale takto je to isto lepšie a som veľmi rada, že to tak vypálilo 🙂 ale zasa na druhej strane muselo lebo od jakživa som tvrdila, že do 25-ky sa vydám a porodím prvé dieťa 😀 😀 čiže to do seba všetko zapadalo 🙂

barbyes
26. júl 2011

@micikatka
@usacek79 ja som napr. podľa toho krvavo sfarbeného výtoku po sexe vedela, že som tehu 🙂

@micikatka on je v tomto divný a strašne povrchný 😒 je zlatý a nemôžem na neho hovoriť zlé, ale na výzore si veľmi zakladá, hlavne postave a jeho to odpudzovalo a nemal na mňa chuť ☹ uvidíme aké to bude teraz, pokúsim sa nepribrať až tak veľa a snáď to bude lepšie 😕

micikatka
26. júl 2011

@barbyes ako si vedela ze si tehu? vtedy ked si otehotnela tak si mala farebny vytok? ale neskor uz?

barbyes
26. júl 2011

@micikatka po sexe som mala taký mierne sfarbený výtok do krvava a nikdy som to nemala iba keď som bola tehotná s dcérkou, čiže som vedela hneď nejakých pár dní po ovu, že sa nám zadarilo 😅

micikatka
26. júl 2011

@barbyes aha no vidis, to aj ja som mala taky vytok v nedelu co bolo asi tak dva tyzdne po otehotneni (to som nevedela) no a dalsi utorok som uz sla na krv a vecer robila testy a boli pozitivne, takze mozno aj u mna tobolo dokazom otehotnenia.

barbyes
26. júl 2011

@micikatka asi hej 🙂 v tehotenstve je sliznica dosť prekrvená a sexom ju podráždiš čiže môžeš potom decentne špiniť 😎 ale iba jednorázovo, inak by to bolo už zlé 😒

kajuska09
26. júl 2011

@usacek79 jasne, ved tam je kopu receptov na chlebiky 🙂 my kupujeme v Lidli muku, z kila vyjdu dva chlebiky a to kilo stoji 1,50 a v akcii len euro. Vacsinou robim tmavy, alebo celozrnny 🙂

barbyes
26. júl 2011

idem ja už tiež do hajan lebo som mooooc unavená a ktovie koľkokrát budem zasa v noci vstávať ☹ dcérke idú zúbky tak sme horo niekoľkokrát za noc a ja teraz ešte skrz to tehu neviem hneď zaspať tak sa koľkokrát potom ešte dobrú polhodinu prevaľujem kým znovu zaspím a stáva sa mi že som od nejakej 4-5 hore a neviem už zaspať potom čo ma zasa zobudí 😒 tak sa teším ako dnes budeme spať 😝

kajuska09
26. júl 2011

@katarina28 drzim palce nech sa ten skaredy hematom hned vstrebe, nech nemas starosti a problemy kvoli tomu....

katarina28
26. júl 2011

@kajuska09 dakujem, ja dufam, ze na dalsej kontrole uz nebude....ale zase citala som, ze aj do 28 tyzdna ho mali a bez problemov donosili babo, tak uvidime...

micikatka
26. júl 2011

@barbyes nuz moja nezavidim ti ani trosku :o) ale je dost moznee ze aj mna to takto bude čakat o nejaky ten čas

kajuska09
26. júl 2011

@miumia robil Ti doktor dnes aj sono?

andy09
27. júl 2011

@micikatka ano vravela mi , že pôjdem na rizikové tak uvidím čo mi povie v pondelok. To neviem či je problém záleží asi od lekára.

miumia
autor
27. júl 2011

@kajuska09 ano lebo som bola u obvodnej gyn prvy krat a ona este nevidela akciu atd tak to len skontrolovala, urobila mi fotku a vypisala PNku.. Aj tak si myslim ze nam co sme uz potratili a patrime medzi rizikove budu robit sono castejsie ci nie?

erika2010
27. júl 2011

Ahojte bambule, straaasne vela ste toho tu napismenkovali 🙂))), ja som zacala akosi spinit, bledohnedy, taky az zltkavy vytok mam, vcera taky mensi fliacik na intimke do vtedy som mala len taky vodnaty biely, no teraz zacinam mat aj tak tochu strach ☹ , sice som pocula, ze to moze nastat, vtedy ked sa blizi dalsia "menstruacia", ale tu by som mala mat az o tyzden. Aj ma vcera dost busko bolelo, dnes uz skoro vobec. Nestretli ste sa s tym nahodou? Kontrolu mam o tyzden v piatok.

koran
27. júl 2011

Ahojte. Ja mám hrozný strach z môjho tehotenstva ☹ Jazdím na koňoch a pred ca 7 rokmi som mala úraz, bola som seknutá v krížoch a ešte vela rokov mi vyžarovala bodavá velmi silná bolesť do pravého bedrového klbu, no proste des a hrúza. Samé od seba mi to už nerobí (len keď som chorá), ale keď si priložím ruku presne do stredu krížov, tak mi to robí. Niekedy na jar som bola aj na CT vyšetrení, kde sa ale nič závažné nezistilo, tak som to nechala tak. A teraz som tehotná. Som ešte len v 7 tt a už to trolinku začínam cítiť, že sa tam niečo deje. To asi preto, že tento týždeň sa zväčšuje maternica.. A bude to ešte horšie. Poviem to aj môjmu gyn. keď k nemu pôjdem, ale čo s tým urobí ☹ on nie je neurológ. Velmi sa bojím, až tak že nemôžem spávať. Tie muky prídu, cítim to. Rozmýšlam že pôjdem ešte teraz zavčasu k jednému dobrému homeopatovi, neviem čo iné mám robiť. A to sa starám o dva kone, psov a o dom s velkým pozemkom... keď tehu preležím tak neviem kto sa postará.

erika2010
27. júl 2011

@koran to mi je luto co sa ti stalo,a zaroven gratulujem k bejbinkovi 🙂 ja mam kamaratku ktora ma skoliozu chrbite a je tiez tehotna, je sledovana na vsetko mozne a dari sa jej, neboli ju nastastie nic a to si pamatam ako k nam chodievala a moj otec jej pichal infuziu, aby vobec mohla prejst domov, lebo nevedela ani chodit, ani sa pohnut nic, az taka bolest, neustale sa napchavat analgetikami sa neda. Ja som len laik v tomto, ale myslim si, ze tvoj gyn. to uz mal vediet, pri prvej kontrole, ak si u neho bola, potom rovnako obvodny lekar, ktory ta posle na potrebne vysetrenia, aby to neuskodilo, tebe a malickemu. Ja by som to urcite riesila neurologom a pripade ortopedom a chiropraktikom.