Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Ahojte zienky,
hlasim sa, ze som dnes bola prepustena z nemocnice. Bohuzial, nepodarilo sa nam vydrzat ☹ V pondelok vecer zo mna vyslo plodove vajicko ☹ vcera mi robili kyretaz, bolo to potrebne ☹ Som z toho taka vselijaka, ak na to nemyslim, fungujem normalne, ale akonahle mi zabludia myslienky par dni dozadu mam chut plakat. Citim sa divne ☹ na nic... Vsetko by som brala uplne inak, keby mi vo stvrtok vecer dr. na pohotovosti, ze je vidno akciu 😢 ☹ a v pondelok vecer, ked som to plodove vajicko uvidela na vlozke, takmer som odpadla ☹
Vsetkym zienkam prajem krasne a uspesne tehulkovanie, nech vsetko prebieha bez problemov, sem-tam k vam nakuknem, ako sa mate. Drzte sa 😵
@micikatka ahoj, idem 4.8. na usg srdiecka. Takze stres mam uz teraz 🙂
@andrea12737 juuuj, to sa tazko citalo,... to me hrozne mrzi, ze to takto dopadlo... nexcem ta trapit, len jednu otazku,... mala si aj ine priznaky okrem toho krvacania v pondelok? zelam vela zdravia a verim, ze sa coskoro pridas k inym tehulkam 🙂
@zubrienocka neboj sa vsetko dobre dopadne :o)))) drzim palceky, a jasne ze očakavam dobre spravy
@andrea12737 Ahoj, tazko najst slova, ktore by utesili..... Prajem Ti vela sil do dalsieho "boja". Drzkaj sa
@andrea12737 je mi to strasne luto :o((( mrzi ma to ze to takto zle dopadlo. normalne nenachadzam slov.
@andrea12737 uz som si nasla tvoje stare prispevky,... dik... drz sa
@andrea12737 Už sme ťa dávnejšie spomínali, ale čakali sme dobré správy. Je mi to ľúto a drž sa!!!!! Nech to čo najskôr prebolí a ukážu sa nové 2 čiaročky...
@zuzanka7117 ja mam tiez trombofilnu mutaciu MTHFR aj s tym cislom co si uviedla. A heterozygot. Picham kazdy den Fraxiparine...
@andrea12737 aj mna to mrzi dufam ze to rychlo preboli.. Asi to tak malo byt:( dufam ze sa skoro opat zadari !
@micikatka To ti povedala pani na sociálke, že zmenu môžeš spraviť do 8tt? Kedy nastupuješ na MD? 30.1.?
A na PN sa môžeš dostať ľahko. Doktori s tým nerobia problémy. Keď sa ťa spýta aké máš problémy, tak mu kľudne povedz, že mávaš špinenie, krúti sa ti hlava, neskôr ti budú nohy opúchať, že si slabá... Ak si v práci, že väčšinu času stráviš na WC, že sa kolegyne sťažujú šéfovi že nestíhaš a musia robiť za teba... že sa vonku cítiš neisto... Čo len chceš. Či by sa s tým niečo nedalo robiť, či by ťa pre istotu nedal na PN 😉 že budeš potom kľudnejšia 😉
@andrea12737 mrzi ma co sa ti stalo. Ach preco je tolko nespravodlivosti... Drz saaa
@dzudka to určite. Tu je tá debata ohľadne DNP:
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/
Vidíš, že naozaj každý ti povie niečo iné. Radšej aby si to mala overené od viacerých. Keď som bola na sociálke naposledy ja, dali sa dokopy 4 tety a všetky spolu rozmýšľali čo a ako 😉
@zuzanka7117 Bože môj, to muselo byť strašné... Naozaj by som sa bála každého ďalšieho tehu či sa to náhodou nezopakuje 😒 Ale už to musí dopadnúť dobre 🙂 Verím tomu 😉
musim von k malemu, ten beha len v platenkach, a vonku mokro....tak ho idem preobut....pisete jak dablice, tak kym to docitam, tak bude zasa vecer 😉

@zabka132 ja som si menila vz teraz od prveho augusta, povedala ze zmena sa neda urobit v polke mesiaca :o( a stihnut by si ju mala do osmeho tyzdna. a kedze ja som v siedmom teeraz tak ja som to asi stihla :o)
ja si platim od minuleho roku dnp od jula a platim stale nie len tych 9 mesiacov. takto mi vvyjde aj pnka vyssia, uz len od lekara ziskat pnku. neviem ako na to.