icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
27. júl 2011

@zabka132 ja som si menila vz teraz od prveho augusta, povedala ze zmena sa neda urobit v polke mesiaca :o( a stihnut by si ju mala do osmeho tyzdna. a kedze ja som v siedmom teeraz tak ja som to asi stihla :o)
ja si platim od minuleho roku dnp od jula a platim stale nie len tych 9 mesiacov. takto mi vvyjde aj pnka vyssia, uz len od lekara ziskat pnku. neviem ako na to.

andrea12737
27. júl 2011

Ahojte zienky,
hlasim sa, ze som dnes bola prepustena z nemocnice. Bohuzial, nepodarilo sa nam vydrzat ☹ V pondelok vecer zo mna vyslo plodove vajicko ☹ vcera mi robili kyretaz, bolo to potrebne ☹ Som z toho taka vselijaka, ak na to nemyslim, fungujem normalne, ale akonahle mi zabludia myslienky par dni dozadu mam chut plakat. Citim sa divne ☹ na nic... Vsetko by som brala uplne inak, keby mi vo stvrtok vecer dr. na pohotovosti, ze je vidno akciu 😢 ☹ a v pondelok vecer, ked som to plodove vajicko uvidela na vlozke, takmer som odpadla ☹
Vsetkym zienkam prajem krasne a uspesne tehulkovanie, nech vsetko prebieha bez problemov, sem-tam k vam nakuknem, ako sa mate. Drzte sa 😵

zubrienocka
27. júl 2011

@micikatka ahoj, idem 4.8. na usg srdiecka. Takze stres mam uz teraz 🙂

tigriatko
27. júl 2011

@andrea12737 juuuj, to sa tazko citalo,... to me hrozne mrzi, ze to takto dopadlo... nexcem ta trapit, len jednu otazku,... mala si aj ine priznaky okrem toho krvacania v pondelok? zelam vela zdravia a verim, ze sa coskoro pridas k inym tehulkam 🙂

micikatka
27. júl 2011

@zubrienocka neboj sa vsetko dobre dopadne :o)))) drzim palceky, a jasne ze očakavam dobre spravy

zubrienocka
27. júl 2011

@andrea12737 Ahoj, tazko najst slova, ktore by utesili..... Prajem Ti vela sil do dalsieho "boja". Drzkaj sa

micikatka
27. júl 2011

@andrea12737 je mi to strasne luto :o((( mrzi ma to ze to takto zle dopadlo. normalne nenachadzam slov.

ejka3
27. júl 2011

@dzudka áno, tak by sa mal brať priemer z oboch 😉

tigriatko
27. júl 2011

@andrea12737 uz som si nasla tvoje stare prispevky,... dik... drz sa

ejka3
27. júl 2011

@sasena033 Blahoželám, tak to máme momentálne hlásené najväčšie bábo 🙂

ejka3
27. júl 2011

@andrea12737 Už sme ťa dávnejšie spomínali, ale čakali sme dobré správy. Je mi to ľúto a drž sa!!!!! Nech to čo najskôr prebolí a ukážu sa nové 2 čiaročky...

dzudka
27. júl 2011

@ejka3 super tak pojdem si to zvysit vzdy to bude viac ako z minima...

kajuska09
27. júl 2011

@zuzanka7117 ja mam tiez trombofilnu mutaciu MTHFR aj s tym cislom co si uviedla. A heterozygot. Picham kazdy den Fraxiparine...

miumia
autor
27. júl 2011

@andrea12737 aj mna to mrzi dufam ze to rychlo preboli.. Asi to tak malo byt:( dufam ze sa skoro opat zadari !

kajuska09
27. júl 2011

@miumia ja kazdy den tak trosku spinim, aj napriek tomu, ze som zvysila davku Duphastonu... zajtra pojdem za lekarom, ci je to ok..

zabka132
27. júl 2011

@micikatka aha, takze bude lepsie, ked tam pojdem toho 1.8 ? ...vtedy idem aj na sono, tak to asi bude istejsie.

miumia
autor
27. júl 2011

@leleh ahoj aj ja mam mthfr a pai a picham si fraxik, neboj rychlo si zvyknes je to v pohode.. Je nas vela a urcite to stoji za to!

Ozaj tie co si pichate tak ako casto a ake davky? Podla coho to urcuju?
Ja mam 0,3 a 0,4 fraxiparin tak to striedam obden a picham raz denne...

ejka3
27. júl 2011

@micikatka To ti povedala pani na sociálke, že zmenu môžeš spraviť do 8tt? Kedy nastupuješ na MD? 30.1.?
A na PN sa môžeš dostať ľahko. Doktori s tým nerobia problémy. Keď sa ťa spýta aké máš problémy, tak mu kľudne povedz, že mávaš špinenie, krúti sa ti hlava, neskôr ti budú nohy opúchať, že si slabá... Ak si v práci, že väčšinu času stráviš na WC, že sa kolegyne sťažujú šéfovi že nestíhaš a musia robiť za teba... že sa vonku cítiš neisto... Čo len chceš. Či by sa s tým niečo nedalo robiť, či by ťa pre istotu nedal na PN 😉 že budeš potom kľudnejšia 😉

kajuska09
27. júl 2011

@andrea12737 mrzi ma co sa ti stalo. Ach preco je tolko nespravodlivosti... Drz saaa

miumia
autor
27. júl 2011

@kajuska09 tak kym je to trosku tak si myslim ze je to ok... Hlavne to ma strasne vela tehuliek a vsetko ok. Ak by sa to trosku zosililo tak chod, alebo chod aj tak nieje co stratit ja tiez radsej stokrat otravujem len nech mam ciste svedomie ze som nic nezanedbala..

kajuska09
27. júl 2011

@miumia ja mam len 0,3 a picham vzdy vecer. A ta mutacia PAI je nieco ako MTHFR? Lebo som o nej este nepocula.

ejka3
27. júl 2011

@dzudka to určite. Tu je tá debata ohľadne DNP:
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/

Vidíš, že naozaj každý ti povie niečo iné. Radšej aby si to mala overené od viacerých. Keď som bola na sociálke naposledy ja, dali sa dokopy 4 tety a všetky spolu rozmýšľali čo a ako 😉

micikatka
27. júl 2011

@zabka132 nie nie musis ist v piatok 29.7 a dat zmenu od 1,8 lebo neda sa zmenit v ten den co prides. len dalsi nasledujuci

ejka3
27. júl 2011

@zabka132 To áno, aj my máme rodinu v Čechách a obe majú pasy. Ale ešte nikdy ich nepozerali 😉 a už asi ani nezastavujú. Dávno sme tam veru neboli 🙂

micikatka
27. júl 2011

@ejka3 nuz len chyba je v tom ze som momentalne nezamestnana. a este za august budem mat v septembri davku v nezamestnanosti. ale uz za september by som nedostala nic. tak preto by som chcela ist od septembra. a hlava sa mi zvykne krutit. mam asi trosku nizsi tlak.

zabka132
27. júl 2011

@micikatka ...oki, tak pojdem v piatok, pojdem synatora, svokru a synovca zaviezt na vlak, tak si to rovno vybavim.

ejka3
27. júl 2011

@zuzanka7117 Bože môj, to muselo byť strašné... Naozaj by som sa bála každého ďalšieho tehu či sa to náhodou nezopakuje 😒 Ale už to musí dopadnúť dobre 🙂 Verím tomu 😉

zabka132
27. júl 2011

musim von k malemu, ten beha len v platenkach, a vonku mokro....tak ho idem preobut....pisete jak dablice, tak kym to docitam, tak bude zasa vecer 😉

micikatka
27. júl 2011

@ejka3 a este k tej socialke. nepovedala mi to ta pani ale jedna zena co sa tomu rozumie. lebo na matersku nastupujes 6 týždnov pred porodom. 40- 6= 34 -26 = 8 tyzdnov. a tych 26 je minimalne co musis byt poistena.

micikatka
27. júl 2011

@zabka132 nuz bude to tak najlepsie, cim skor tym lepsie. drzim palceky