icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

dzudka
28. júl 2011

Baby je tu este niekto kto nebol este u dr. lebo ako tu citam uz vas tolko bolo na usg a ja idem az 3.8.

veronika81
28. júl 2011

@dzudka ja som ešte vôbec u dr. nebola, idem v 2.8. prvýkrát 🙂

Inak ja pijem jedine čistú vodu z vodovodu, ale netuším koľko, no málo to asi nebude.. Ešte len po pôrode budeme piť veľa 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@dzudka a v akom tyzdni by si asi mala byt? ak ti nic nie je, ani nespinis, tak nie je velmi dovod ist skoro. ja mam za sebou 2 potraty, tak to riesim viac...

eviq
28. júl 2011

@kajuska09 no ja som sa dočítala 😀 , že čierny a zelený čaj sa nemôže....iba ovocný....ale mám obrovskú chuť na taký úplne obyčajný čierny pigi čaj....aspoň slabučký.....

eviq
28. júl 2011

toto som teraz našla, tak v obmedzenom množstve sa môže 🙂

http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...

veronika81
28. júl 2011

@kajuska09 až dva 😢 a v koľkom tt? Zisťovali niečo, že prečo?

kajuska09
28. júl 2011

@eviq vies co ja si davam bud kavu alebo cierny caj s citronom, mnam 🙂 nemyslim si ze by to mohlo uskodit, ked to je v malom mnozstve...

eviq
28. júl 2011

@kajuska09 mnam...dam si aj ja s citronom...to je vyborny napad!!! 😀

kajuska09
28. júl 2011

@veronika81 cistili ma obidvakrat v 12.tyzdni, a to bol aj moj prvy a posledny ultrazvuk, moj stary doki sa velmi nezaujimal, potom som bola na genetike a tam mi objavili jednu trombofilnu mutaciu, nic vazne..tak si teraz picham injekcie. Ale ani to vraj nemusela byt pricina potratov. Tazko povedat. Sme tu viacere na tom tak ako ja. teraz to uz snad vyjdeee 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@eviq hehe veru a este samozrejme cukooor 😀

eviq
28. júl 2011

@kajuska09 inak raz mi do čierneho čaju naliali v zahraničí mlieko a ono to vôbec nebolo zlé....keď si teraz tú chuť vybavím....tak ma niečo núti ísť sa pozrieť do chladničky, či máme mlieko.... 😀

micikatka
28. júl 2011

@kajuska09 a ake ti dal lieky?

micikatka
28. júl 2011

@dzudka tak budem rada, a asi sa ju naucim pit :o(((

kajuska09
28. júl 2011

@micikatka Duphaston a injekcie.

kajuska09
28. júl 2011

@eviq ano to je taky anglicky cajik 🙂 mne to mamina robievala ked som bola mala, ale to musi byt asi taky dost kvalitny cierny caj. teraz mi to uz nechuti 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@ejbyk urcite ten cierny cajik s citronom a cukrom neublizi 🙂

obedwix
28. júl 2011

bože tak jak mi zo začiatku nič nechutilo jest tak teraz neviem kedy mam dost. vaha zatial sice stojí na mieste no ale tak onedlho takýmto tempom kde budem? ako ste na tom vy? aj vy sa napchávate?

veronika81
28. júl 2011

@kajuska09 no hlavne že aspoň niečo zistili.. neboj, teraz je to aj aj bude určite v poriadku 😉

Baby, k tým jedlám - v podstate sa fakt môže všetko, nič netreba ale preháňať, ja napríklad by som sa vyvarovala surovému mäsu a nepasterizovaným výrobkom, ináč jem fakt všetko. Len si doprajte, keď budete dojčiť, môže sa stať, že vaše mimčo vám kopu vecí nebude tolerovať. Ja som tak bola, asi tri mesiace som bola len na kuracom mäsku opraženom na olivovom oleji, žiadne príchute nič, z paradajok mi nespal celú noc, veľké kŕče mal 😒 Všetko som musela skúšať a pridávať postupne pomaly.

dzudka
28. júl 2011

@kajuska09 teraz asi 7tyzden 😉

kajuska09
28. júl 2011

@eviq a gratuluejeeeem k srdieckuuu 🙂

veronika81
28. júl 2011

@obedwix ja sa tiež napchávam 😀 najviac ma berú nektarinky a keksík Mila. Ale večer okolo desiatej som pravidelne hladná, zatiaľ to vykrývam musli tyčinkami, som zvedavá dokedy. Pri prvom som pribrala 19 kíl, čo nie je málo 😝 som zvedavá teraz. Ale postupne som to všetko zhodila, dokonca som mala ešte menej ako pred tehu a to som nič nerobila, iba dojčila malého 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@dzudka tak to pojdes na sono akuraat 🙂

kajuska09
28. júl 2011

@veronika81 inac aj mna vecer pochyti strasny hlad a neviem ako sa mam zasytit 😀

dominika911
28. júl 2011

@ejbyk
@kajuska09 baby to som ani ja nevedela....zboznujem cierny caj a ani sushy sa vraj nemoze aj to zboznujem

obedwix
28. júl 2011

@veronika81 ja sa taktiež snažim oblbovať sa ovocím a zeleninou no nejako mi to moj žaludok neverí a furt pyta dačo ine. ja som pri prvom tehu pribrala 25kil...katastrofa. no ale tak dole to pošlo dost rychlo. no pravdupovediac teraz by som takto nechcela dopadnuť

kajuska09
28. júl 2011

@dominika911 vsade pocuvam ze ani kava sa nemoze, ale ja pijem len cafe latte, kde je veela mlieka 😀

obedwix
28. júl 2011

@dominika911 maš pravdu sushi sa nesmie a ani žiadne ine ryby

dominika911
28. júl 2011

@dzudka nasadim, dakujem, len aby ta bublinka bola v poriadku....
@micikatka idem kupit banany a piskotky, lebo nemame ☹ horka coko sa moze? to je super

a mate problemy s nespavostou? zobudila som sa spotena ako mys o druhej a nemohla som zaspat tak o 5 som uz vstala z postele

micikatka
28. júl 2011

@obedwix ajja som taka zrava :o))) rano ked pride drahy z nocnej okolo siestej si musim nieco drobne dat preto ma m pri posteli fit tycinku s jogurtom. pre istotu.

dominika911
28. júl 2011

@obedwix vobec ziadne? fu...esta am lekar nepoucil co mozem a co nemozem jest, vlastne ani som nevedela, ze som tehu a chodili sme na pivo, jedla som steak, pila kavu a cierny caj na litre....ja mam problem taky,ze mne moc zelenina ani ovocie nebere. Ja som strasne masova a stravovanie mam velmi nepravidelne....ale teraz tlacim do seba zeleninu a ovocie aj ked nechcem a nemam na to chut len koli bublinke aby som jej neublizila mojou nepestrou stravou. Bude to narocnych 9 mesiacov.