icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

eviq
28. júl 2011

@gabi.k ja picham fragmin...ihly celkom v pohode 😀 také krátke, ostré 😀 môj nočný stolík tiež vyzerá ako u závislákov... 😀 a ty si si pichala už aj pred tehu? alebo už si bola pretým tehotná?

dominika911
28. júl 2011

@veronika81 jasne...ved by som sla sama proti sebe....vtedy som pila,lebo sme oslavovali Ing. titul 🙂
@dzudka no to neni, mne zacalo byt zle od druhej rana a dnes cely den komplet, to je prvy krat a asi sa to bude len zhorsovat, no mala by si si daco dat, skoda,ze neviem poradit co.....mne uz z toho tak sibalo,ze som jedla slivky, jogurt a keksik, polievku a kadejake inaksie somariny v malom aby som presla na ine myslienky a problemy- dostavili sa krce, hnacky a bolest hlavy, plus.....stale mam zvysenu teplotu

usacek79
28. júl 2011

baby, zase tu riesite co sa moze a co nie 😀 V podstate VSETKO sa moze, len nieco len v obmedzenom mnozstve.. Kava aj caj je zhruba to iste, v jednom je kofein v druhom taurin a tak ako aj jedna slabsia kavicka denne neuskodi, tak uz vobec jedna salka caju.. Najma ked ho nebudete luhovat 3 hodiny 😀
jedzte a pite na co mate chut, ale s mierou 😉

@kajuska09 to Mares ta zase posunul?? nema on nieco s tym sonom? ze aj mna furt posuva.. 😠 no snad sa nemyli, lebo ak tam dojdem v septembri a zase mi uberie, nech si ma nezela! 😀 nuz co uz, mame v brusku lenochov, ale hlavne, ze rastu a srdiecko bije 😉 nech len pekne vydrzia - pomaly dalej zajdu 😉

gabi.k
28. júl 2011

@eviq ano... aj pred....celu stimulaciu na IVF.. takze musela som.... a predtym som bola sice uz dvakrat tehotna minuly rok..ale so smutnym koncom, takze ... teraz marec 2012 to isti.. 🙂 😉 a dobojujeme to do stastneho konca hoci si budem musiet pichat aj do porodu... to je uz pre mna ranna rutina... ani oci nemusim umyvat, rano manzel odchadza do prace, trosku ma pohladi so slovami : "milacik, daj si lieky a injekciu" a ja v polodriemani vykonam a spim dalej 🙂

amouramour
28. júl 2011

@usacek79 inak NT ide aj o trolinku skor, mne ho robili 10+4🙂

eviq
28. júl 2011

@gabi.k ja som mala tiež 2 potraty...a v ktorom si tyzdni? si na PNke? ja zatial chodim do prace...mne to ranne pichanie teraz komplikuje nevoľnosť...ešte len oči otvorím a už cítim, že to na mňa ide....tak neviem, čo skôr... 😖 a začína mi vadiť pach toho dezinfekčného prostriedku, ktorým si potieram to miesto tak neviem čím budem o chvíľu dezinfikovať...asi ničím...🙂

kajuska09
28. júl 2011

@usacek79 hehe, snad nema zle sono, to Ditte asi pokaslal 😀 ja sa uz teraz fakt nemam kam posunut, jedine ak dopredu 😀 ale na NT idem ako sme sa povodne dohodli, 31.8. to budem len 10plus 5, ale Mares povedal, ze ma uz nema kam dat, take plne to ma. Aj dnes tam bol evidentne dlhsie ako mal byt, uz len kvoli mne neohlasenej 🙂 ale velmi sa mi venoval, aj knizku maaaam 🙂

denisenko
28. júl 2011

@tigriatko dakujem.....bola som už u dokiny pred dvoma dnami, po krvné výsledky a tie len moje dohady potvrdili.... 😉 ale termín by som mala mat 30 marec...tak pri mojom štastí to bude 1. apríl..... 😀 😀 😀 posledný menzes bol 24.6. 😉

gabi.k
28. júl 2011

@eviq teraz sme 6tt+2 asik dnik hore dole...srdiecko nam bilo... tak uvidime... musime vydrzat kritickych 12tt a potom zvysok do 40tt 🙂 ano som na PN- vlastne uz od vkladu embryjka... pocas stimulacie som chodila do prace ale teraz uz nie... nestoji mi to za to... drobec je dolezitejsi... i ked viem, ze to bude psychiatria byt doma celych 9mes ale co uz... dacim sa zabavim a ved este stastie ze mame internet... 😀

gabi.k
28. júl 2011

@eviq a pssst, ja uz ani nedezinfikujem... sa mi nechce... a ked mam po ruke manzelovu vodu po holeni tak obcas tou alebo len tonikum co mam ..ale tie dezinfekcne su riadne smrady 😀 😀 😀

kajuska09
28. júl 2011

@eviq ja si picham priblizne od 4.tyzdna, teda ked sa nad tym teraz tak zamyslim, tak aj skor, kedze som posunuta o 3 tyzdne aj 3 dni 😀 a picha mi manzel do ramena, nie je mi to prijemne, ale zvladam. vcera ma aj dost bolela ruka z vpichu. Ale musim zistit ako dlho mam pichat, zavolam hematologicke.

kajuska09
28. júl 2011

@amouramour to si ma potesila ze robia NT aj skor, lebo ja som objednana a budem akurat 10tt plus 5. 🙂

usacek79
28. júl 2011

@kajuska09 no to by sme si mohli terminy vymenit 😉 ja mam 9.9. to uz budem 12+4... Ale NT predsa nerobi Mares..

humba
28. júl 2011

ahojte, tak u mna sa zacala objavovat nova pachut na zubnu pastu, kupila som si detsku so shrekom a nic, vlozenie kefky do ust je pre mna povel na spatny reflux ☹ no tak to musim nejako okabatit aby sa mi zuby nedokazili za tych 7 mesiacov....a ta unava sa riadne stupnuje ja dokazem prespat cely den 😔 😔 😔

micikatka
28. júl 2011

@kajuska09 ty si uz dostala tehu knizku aj napriek tomu ze ta posunul?

kajuska09
28. júl 2011

@micikatka ano, lebo srdiecko bije uz vyse tyzdna 🙂

micikatka
28. júl 2011

@kajuska09 jaj vlastne hej, ty si u neho skoro ako invetar :o)

gabi.k
28. júl 2011

kocky stale tu riesite, ze ste posunute.... ak raz Dr usudi podla sona, ze je to tak tak je to tak... asi ma trosku viac skusenosti ako my 🙂 a inac, viete kolko krat sa to este za tych 40tt zmeni??? x-krat 😀
inak keby to citala jedna baba z inej temy, ktora ma neskutocne vela pribrzdenych otazok, tak by si nevedela ani pojem "posunuta" vysvetlit.. 🙂 vsak sa na mna teraz nehnevate za tuto moju reakciu??? 😅

micikatka
28. júl 2011

@gabi.k ja presne viem ktora to bola vsak na h? :o))))

kajuska09
28. júl 2011

@usacek79 hehe, tak to by sme si ozaj mohli vymenit. ja budem 9.9. presne 12 plus 0. Ano viem ze NT sa robi na tom velkom sone, mala by tam byt 31.8. dr. Svitekova. A hned po NT mam poradnu. Ty to nemas tiez v jeden den?

gabi.k
28. júl 2011

@micikatka teraz ma vytaca v teme Iscare... 🙂 😀 😀 😀 no na jej vek 42 by mohla mat aj rozum 😀

micikatka
28. júl 2011

baby vam do dobre vyslo, lebo ja ked pojdem okolo 15.8 na odbery. tak od 22.8 asi dva tyzdne maju dovolenku doktor so sestrickou :o((( takze ja si počkam asi na vysledky dlhsie ako vy.

micikatka
28. júl 2011

@gabi.k coze ona ma tak vela? by som povedala ze je to este len nejaka zaostalejsia pubertacka

kajuska09
28. júl 2011

@gabi.k riesime to tu lebo sa nas to tyka....ked Ti oznamia v jeden ze si posunuta o vyse dva tyzdne a potom dalsi tyzden Ti to este o dalsich 8 dni posunu smerom spat, tak je to myslim si dost velky sok. A ako som uz spomenula vyssie, pred tyzdnom mi to iny lekar zle vypocital, takze stava sa 🙂 🙂 🙂

gabi.k
28. júl 2011

@kajuska09 nehovorim, ze sa nas to netyka... kazdej z nas... ale furt dookola... treba mozno zalozit temu .... som posunuta... pozri sa... ja som na druhom sone bola 4tt+4 a potom o 8dni som bola znova a Doc. mi vyratal 6tt a mala by som byt 5tt+5 ...a podla MS my povedal ze som Viac ako 7tt... a posledny MS som mala 8.5. tak bud teraz mudra ked to nevychadza.. hmm...

obedwix
28. júl 2011

@gabi.k tak studene je všetko zle...to si podchladiš čreva a maš o zabavu postarane 😀

gabi.k
28. júl 2011

@kajuska09 a mas jednu velku pravdu, ze sa to stava...kazdy sme omylny a bohuzial aj doktor sa moze pomylit... 😀 sice je to potom take divne...ale predsa, sme dost skoro tehotne..teda myslim vcasne a ono sa to bude este stale menit... no ale ked sa drobec krasne vyvija a rastie, je to suma fuk ci si 6+ alebo 5+.... aj ked kazda z nas by uz rada bola 39tt... co ty na to?? vsak mam pravdu... a hlavne my, co nemame dobre skusenosti s prvymi tehotenstvami 😉

gabi.k
28. júl 2011

@obedwix joooooj mi nieco hovor.... 🙂 studene... som mala aspon doma pohyb... a to na Wc-ko 😀

gabi.k
28. júl 2011

@micikatka eee minule sa jej pytali na vek tak povedala ze ma tolko...a potom ze z kade je, ze pise ako taky hotentot a ze ona je od PP ..a baba jedna jej odpisala, ze ci nieje dakde od madarov 😀

kajuska09
28. júl 2011

@gabi.k jasne, najradsej by som bola tak tesne pred porodom, ale vazne 😀 vsetko to uz mat za sebou a v rukach drzat babatko 🙂