icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 ja som nemala rada kriminalky ale tento tyzden ma nejako chytili :o) uvidim dokedy. ale vcera bola jedna a tu som radsej nepozerala, lebo bola o duchoch a ja som taky bojko.

veronika81
29. júl 2011

@ejka3 @micikatka najradšej mám Horácia a ten jeho úžasný prístup 😀

micikatka
29. júl 2011

@gabi.k hej rano to opakuju? no toto. ale ked ja doobedu spim :o))) ja som mala parok nie klobasu, spišsky parok, trochu pikantny :o) a nemyslim ze sa mi bude nieco snivat, lebo ma čaka este vencenie psa :o)))

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 hej ten je super, ale mne sa paci Natalia :o) a CSi Miami najradsej pozeram

veronika81
29. júl 2011

@micikatka to o duchoch som videla v ukážkach, to som si hneď zapamätala, že tom nemám pozerať! Tiež to nemám rada, ja potom tých duchov vidím všade 😝 Ani horory nepozerám 😅

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 to davaju v noci? :o))) som myslela ze len o stvrtej

veronika81
29. júl 2011

@micikatka ano ano, celkovo Miami mám najradšej 🙂 Ale tak pozriem si všetky..

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 To je môj "ryšavec" Keď manžel prepína večer telku a zbadá ho, tak hneď zahlási: tak a už ho tu máš 😀 😀
No ale nie je nič krajšie keď sa človek po tom všetkom má ku komu v posteli pritúliť 🙂 To mi nevadia žiadne strašidelné filmy, dokonca sa teším na ďalšie a ďalšie a pritisnem sa ešte bližšie 😉

micikatka
29. júl 2011

@veronika81 horory neznasam, hlavne take ducharske alebo prizrakove, alebo take na hlavu.

gabi.k
29. júl 2011

ako sme pekne presli na temu TV..... noo supeeeer.... 😀

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 mate v spalni tv? my mame oproti posteli. takze ked pozerame film vačšinou zaspim.
dnes moj drahy okolo siedmej zapol film 10 000 pnl tak som si k nemu lahla a zaspala som.

veronika81
29. júl 2011

@gabi.k ano, schválne sa nevraciam k tomu jedlu 😀 Jedlo? čo to je?? 😅

ejka3
29. júl 2011

@micikatka Aká Natália? Asi mám medzeru 😀 😀 Tie myšlienky dávajú asi na 3 kanáloch ale asi až o 11 ☹

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 @gabi.k A viete že som naozaj na chvíľu na "to slovko" zabudla? 😀 😀 😀

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 natalia je v miami, nie ta blondina ale ta druha. hnede vlasy, vačsinou vypočuva.
Asi preto sa mi paci Natalia lebo nasa dcera sa bude tak volat :o)))

ejka3
29. júl 2011

@micikatka Nie v spálni nie, to som zatiaľ zavrhla... Takže keď sa rozhodnem večer pre telku, už pri nej v obývačke zotrvám až kým nebudem KO. To isté platí pre notebook- od neho je ale presun do postele jednoduchší. Ten je totiž priamo vedľa 😀

gabi.k
29. júl 2011

@ejka3 asi viacere 🙂

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 nuz my mame jeden v obyvacke, ten pozera svokra a druhy v izbe a ten mam zapnuty ja kedze priatel chodi stale na nocne :o(((

veronika81
29. júl 2011

my tiež nemáme telku v spálni, ani notebook.. jediná elektrická vec je tam soľná lampa 🙂

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 Ahááá, áno! Veď som sa čudovala ako je to možné 😀 Na mená moc nie som, skôr na tváre 😉 Zo mňa by asi nebol dobrý detektív ☹
Aj keď sa musím priznať, že som voľakedy chcela ísť na policajnú akadémiu 😀 😀

veronika81
29. júl 2011

@ejka3 a prečo si nešla? 🙂

ejka3
29. júl 2011

@micikatka Stále na nočné?? Veď to ti musí byť stále smutno... Môj ich má len občas ( aj dnes- preto môžem kecať 😀 ) ale bez neho to nie je ono 😕

veronika81
29. júl 2011

tak ten môj má "nočnú" za mojím chrbtom pri vlastnom počítači, dorába nejaký projekt, čo na zajtra treba 😝

micikatka
29. júl 2011

@ejka3 nuz zial ma taku pracu, ale chcem aby ju zmenil lebo nam nebudu vychadzat peniaze potom ked skoci ta zvysena materska :o(((((
smutno mi ani nie je, mam havika takze mam o zabavu postarane, akurat mi predhrieva postel :o) spi na prehoze

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 Ani neviem prečo, ale ten jeden rok čo sme si dávali prihlášky, neotvárali práve prvý ročník ☹ Potom som zvažovala vojenskú akadémiu, ale od nej ma odhovorili. Vraj je tam strašne ťažká fyzika a tú som nemusela 😠 Ktovie čo by zo mňa vyrástlo 😀

veronika81
29. júl 2011

@micikatka akého máš psíka?

@ejka3 tééda, ty si takáto akčná? 🙂

zabka132
29. júl 2011

@veronika81 mna "horácio" rozculuje furt s tymi okuliarmi 😝 ...ale inak sa da 😉

ejka3
29. júl 2011

@micikatka A hlavne keď príde po nočnej domov, bude si chcieť zdriemnuť a deti mu to nedovolia 😀 😀 😀 Tak nejako to vyzerá u nás. Nakoniec to vždy vzdá 🙂 Ženy sú v presile 😉

ejka3
29. júl 2011

@veronika81 Bola, bola 😉 Teraz som šťastná tam kde som a s kým som 😉 A nemenila by som s nikým 😉