Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@veronika81 hej ten je super, ale mne sa paci Natalia :o) a CSi Miami najradsej pozeram
@micikatka to o duchoch som videla v ukážkach, to som si hneď zapamätala, že tom nemám pozerať! Tiež to nemám rada, ja potom tých duchov vidím všade 😝 Ani horory nepozerám 😅
@micikatka ano ano, celkovo Miami mám najradšej 🙂 Ale tak pozriem si všetky..
@veronika81 To je môj "ryšavec" Keď manžel prepína večer telku a zbadá ho, tak hneď zahlási: tak a už ho tu máš 😀 😀
No ale nie je nič krajšie keď sa človek po tom všetkom má ku komu v posteli pritúliť 🙂 To mi nevadia žiadne strašidelné filmy, dokonca sa teším na ďalšie a ďalšie a pritisnem sa ešte bližšie 😉
@veronika81 horory neznasam, hlavne take ducharske alebo prizrakove, alebo take na hlavu.
ako sme pekne presli na temu TV..... noo supeeeer.... 😀
@gabi.k ano, schválne sa nevraciam k tomu jedlu 😀 Jedlo? čo to je?? 😅
@veronika81 @gabi.k A viete že som naozaj na chvíľu na "to slovko" zabudla? 😀 😀 😀
my tiež nemáme telku v spálni, ani notebook.. jediná elektrická vec je tam soľná lampa 🙂
@veronika81 Ahááá, áno! Veď som sa čudovala ako je to možné 😀 Na mená moc nie som, skôr na tváre 😉 Zo mňa by asi nebol dobrý detektív ☹
Aj keď sa musím priznať, že som voľakedy chcela ísť na policajnú akadémiu 😀 😀
@ejka3 a prečo si nešla? 🙂
tak ten môj má "nočnú" za mojím chrbtom pri vlastnom počítači, dorába nejaký projekt, čo na zajtra treba 😝
@veronika81 Ani neviem prečo, ale ten jeden rok čo sme si dávali prihlášky, neotvárali práve prvý ročník ☹ Potom som zvažovala vojenskú akadémiu, ale od nej ma odhovorili. Vraj je tam strašne ťažká fyzika a tú som nemusela 😠 Ktovie čo by zo mňa vyrástlo 😀
@veronika81 mna "horácio" rozculuje furt s tymi okuliarmi 😝 ...ale inak sa da 😉
@veronika81 Bola, bola 😉 Teraz som šťastná tam kde som a s kým som 😉 A nemenila by som s nikým 😉

@veronika81 ja som nemala rada kriminalky ale tento tyzden ma nejako chytili :o) uvidim dokedy. ale vcera bola jedna a tu som radsej nepozerala, lebo bola o duchoch a ja som taky bojko.