Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka uvidíš, ako sa bude správať k mimču 🙂 určite ho bude ochraňovať 😉
my sme dnes ale prebrali tem :o))))
..ja este odpekam kapustovu strudlu...sice dnes sa vydarila az na druhy x, ale hlavne, ze bude dnes 😅
@ejka3 peknú noc 😉 Sabínka už nespí pri vás? (stačí, keď odpovieš aj zajtra 🙂 ) lebo ja plánujem každým dňom malého presťahovať, ešte je v spálni vo vlastnej postieľke.. a rozmýšľam ako na to, aký príbeh si vymyslieť 🙂
@veronika81 no v to dufam, len sa bojim ze ked je taky besny teraz aby mu aj neublizil ked sa s nim bude chciet hrat :o) lebo dnes keby si videla ako behal po byte na posteli skakal, no ako dieta :o)
dnes sa mi inak "dari"...vsetko mi pada z ruk, aj to hlupe listkove cesto sa mi rozgrclo na cimpr campr 😝 ....to sa mi stalo prvy krat.
@zabka132 a nemáš na ňu chuť? Ja keby som také niečo teraz dopiekla, tak už polovica asi nie je 😀 Ach, zase sme pri tom jedle 😀
@zabka132 hlavne pozor, keď budeš vyberať z rúry, škoda by jej bola 😉
ale teraz sa mi cele cesto uplne roztopilo...asi som dala na to tu kapustu este teplu.
@micikatka hlavne aby psík nežiarlil.. lebo už nebude stredobodom pozornosti 😅 a možno ho aj z postele vysťahuješ..
ale dobre to je....uz opacujem 🙂
@veronika81 on s nami nespava, jedine ked je prehoz cez postel, tak tam lezi, ked my nelezime v posteli. proste je to bez nas.
moje ranajky prvotne su kavaaa....a potom jedlo 😕
..pri Fifcovi mi kava vobec nesla na chut, teraz mi je to jedno....jem piate cez deviate 😕 😅
@zabka132 ja čítam, že pri Ficovi 😀 😀
@veronika81 nechaj politikov tam kde su 😀
podla mna v tehu treba vsetko, ale urcite veci s mierou....samozrejme, taky tatarak alebo neprepecene steaky su tabu.
mne nejak prešla chuť na kávu, píjavala som jednu denne, vždy po obede.. teraz sa mi pri obede tak chce spať, že na kávu ani nepomyslím 🙂 Aj pri prvom tehu som to tak mala, vlastne ja mám všetko zatiaľ úplne rovnaké, ako prvé tehotenstvo. Fu, asi budem mať zase chlapca 🙂 (nie že by mi to vadilo..)
ja som sa pytala gyndosa na tu bryndzu a povedal ze preco by som nemohla bryndzu. samozrejme nie tu zo salasa ale tu z obchodu, pasterizovanu.
a ze mam jest vsetko na čo mam chut, samo ze sa nemam prejedat.

@veronika81 hej ja som pochopila ze myslis synceka :o))) inak nas havo asi vie ze čakame babatko lebo ked mi spi na nohach tak si da bud labku alebo hlavu na brusko a tak spi.