icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
30. júl 2011

@zuzanka7117 nuz ja placem vačšinou pri filmoch pri ktorych nezvyknem :o))) alebo pri kriminalkach ked niekoho zabiju. ale skor som podrazdena, ze niekedy sa ma nemoze drahy ani dotknut lebo by som mu strelila facku :o))) hrozne tieto hormony :o)))
tvoj drahy je zlaty, ze si ho siel sam kupit a nebol oduty :o)))

micikatka
30. júl 2011

@sasena033 no tak to je trosku rozdiel proti 30, a ty by si chcela dievcatko alebo chlapceka?

sasena033
30. júl 2011

@micikatka no 30 by som nedala aj tak je to len vylakanie penazi od zvedavych mamiciek...ja som to zo srandy skusila.... a chcela by som dievcatko kedze chlapca mame aby sme mali parik....a ked nie budu dvaja chlapci nevadi ale keby sa postatilo dievcatko bola b y som stastna..ale hlavne nech je zdravucke 🙂

zuzanka7117
30. júl 2011

@micikatka ano je velmi zlaty....a pomaly sa blizime do obdobia, ked sa nam to naposledy nepodarilo, tak ma velky strach a stale sa ma iba vypytuje, ci je vsetko ok......rano prve otazky: nekrvacas? Malinke (prsia) bolia? Brusko neboli? Fazulka rastie? Ma sa dobre?....a potom je spokojny.....

@sasena033 ten test by som mozno skusila aj ja....musi to byt sranda potom cakat, ci to je pravda alebo nie.

micikatka
30. júl 2011

@sasena033 vsetkym nam prajem aby sme mali zdravucke deticky, ci uz sa nam vyplni to co si prajeme alebo nie. ja ani neviem co by som chcela, lebo doteraz som si myslela ze chlapca no ale teraz som na vazkach.

micikatka
30. júl 2011

@zuzanka7117 no zlaty :o) ked sa takto vypytuje. predpokladam ze bez toho do prace nejde aby si mu nezodpovedala vsetky tieto otazky.

zuzanka7117
30. júl 2011

@micikatka samozrejme....🙂 to je momentalne najdolezitejsie....😀
normalne teraz lezim na posteli a kukam do notebooku a zrazu sa medzi dverami do spalne objavil biely kocur....Byvame uz asi dva mesiace na prizemi v podnajme a dvere na verandu mam otvorene....on tu predtym asi byval, lebo vidno, ze boil zvyknuty sem chodit. Tak som ho vyhnala az sa za nim prasilo. Skoro som dostala infarkt ako som ho zbadala medzi dverami, to si co dovoluje len tak si vojst.....milujem zvierata, mam rada aj macky, ale v tehotenstve mam z nich velky strach, hlavne s cudzich

elizabet100
30. júl 2011

tak dievčatá, ja som si pred chvíľkou potykala so záchodovou misou 😒 bleee od rána mi bolo desne zle, strašne ma bolela hlava 😒 teraz si varím kuraciu polievku, tak snáď ju na obed do seba dostanem. 😒

micikatka
30. júl 2011

@zuzanka7117 fuj to by som sa aj ja zlakla. a ja moc macky nemam rada, lebo mi pridu falosne a este ked aj choroby roznasaju, tak duplom.
a bývate v byte? ci v nejakom dome s dvoma poschodiami? mate aj zahradu?

micikatka
30. júl 2011

@elizabet100 to mi je strasne luto, neskusala si piskoty zapijat čajom? ci aj tak ti byva zle?

elizabet100
30. júl 2011

@micikatka zjedla som jeden suchár a teraz som si uvarila čaj, tak dúfam že to prejde.

micikatka
30. júl 2011

@elizabet100 vobec ti to nezavidim. a papas nejake vitaminiky?

elizabet100
30. júl 2011

čo hovoríte na medovkový a ž ihľavový čaj v tehotenstve? môže byť?

zuzanka7117
30. júl 2011

@micikatka byvame v poschodovom dome, majitel byva hore a my dole....z kuchyne sa ide na verandu a mame aj taku mensiu zahradku s obrovskou ceresnou. Je tu super, som naozaj stastna, ze sa nam konecne zadarilo, byvame tu asi 2 mesiace. Predtym sme byvali asi 500 m odtialto, ale s dvoma muzovymi kolegami, oni mali po malej izbicke a my sme mali postel v takom vyklenku v obyvacke. Sukromie ziadne, kedze kuchyna a spajza bola hned z obyvacky....a ti dvaja v kuse len chlastali a to su vodicmi autobusu....neskutocne stresy....mozno aj to malo vplyv na nase nevydarene tehotenstva.....ako sme sa nastahovali sem, taky klud na dusi som uz velmi davno nezazila......doteraz nechapem ako som to mohla dva roky tak vydrzat 😠

elizabet100
30. júl 2011

@micikatka brala som calibrum baby plan, ale ked som zacala krvácať tak mi doktorka predpísala lieky a ten calibrum mi kázala vysadiť

dominika911
30. júl 2011

baby...ideme na chatu do slov. raja turistikovat na tyzden tak po tyzdni si piseme 🙂
no ja tam budem asi iba oddychovat, asi by som si neodpustila,keby sa fazu nieco stalo,
nerozumiem akoto, ze niektore tehulky robia vsetko ako predtym ba dokonca i viac...to sa neboja?

zuzanka7117
30. júl 2011

@elizabet100 medovkovy neviem, ale zihlavovy sa moze urcite....aj ja sa chystam, ze s nim zacnem, ale nejak sa neviem donutit, vobec mi totiz nechuti...predtym som pijavala popradsky zihlava citron, ten sa este celkom dal, ale cisto zihlavovy nemusim

sasena033
30. júl 2011

@zuzanka7117 je to tak len naozaj vyskusat a moc tomu neverit....pockat na sono apotom uvidime 🙂

sasena033
30. júl 2011

@micikatka urcit epodstatn je aby boli zdrave deticky a ci uz bude dievca alebo chlapec ni eje podstatne aj ked to dievcatko je ine ono tak s maminkou vies???

micikatka
30. júl 2011

@zuzanka7117 ako sa hovori ked musis, tak musis :o) asi ste si nemohli predtym vyberat ze kde budete byvat, tak ste sa museli uspokojit s tym co ste mali. ale gratulujem k novemu byvaniu :o) a co robi tvoj drahy?

micikatka
30. júl 2011

@elizabet100 nechapem preco ti ho kazala vysadit :o( mna sa lekar nepytal co uzivam, ved na co aj ked su to vitaminy pre tehotne tak preco by som ich nemohla uzivat.

micikatka
30. júl 2011

@sasena033 no len niekedy je to opacne ze dievcatko skor k ockovi a chlapcek k maminke :o)))) ale to nie je podstatne, hlavne ze sa nan tesia obaja.

micikatka
30. júl 2011

baby opustim vas na chvilu, idem si pospat. nejako ma taha do postele (moj drahy spi po nocnej). :o))) tak este taku hodinku mozem spat pri nom.
davajte na seba pozor. neskor sa vidime.

micikatka
30. júl 2011

@dominika911 ty si davaj pozor na seba nie ze sa budes trepat niekam do vysky :o)))) uz nie si sama, rozhodujes za dvoch. davaj si pozor na seba, a o tyzden sa tesime.

zuzanka7117
30. júl 2011

@micikatka ved to, malisme to blizko do prace obaja a uz sme dlho nieco hladali pre seba, ale v tejto lokalite.....a hlavne az ked ja som mala tiez pracu, lebo z jedneho platu by smr to neutiahli. Moj drahy robi vodica autobusu MHD v Oslo.

dominika911
30. júl 2011

@micikatka Dakujem, dam si pozor, nebude to rebrikova turistika ale po kopcoch, no kedze nie som aktivna turistka, tak tomoze pre mna znamenat velku zataz a kedze sme dvaja 🙂 tak sa radsej budeme okolo chaty motat na cucoriedkach a na hubach 🙂 Aj ja sa na vas tesim, zase sa diskusia pohne o 70 stran, budem mat co robit aby som to vsetko dobehla 😀

tigriatko
30. júl 2011

@elizabet100 medovkovy sa odporuca v prvom rade, niekde som to vcera citala... no a potom zihlavovy

tigriatko
30. júl 2011

my mame dnes stretnutie spoluziakov po 15 rokoch zo ZS a organizujem to ja, tak dufam, ze to zvladnem bez vecsix stresov... pekne sa tu majte, uzite si vikend... inak, uz ja na mna zacinaju doliehat nevolnosti, problemy so zaludkom a tak, hadam sa tam dole nieco deje... 😖 papaaa

mirkaza
30. júl 2011

@zuzanka7117
Ja som takisto strasne unavena. Najvacsia unava pride tesne poobede okolo jednej a trva az do vecera 😀 😀 😀 Najhorsie je, ze okolo pol druhej sa mi budi dcera, tak ci sa mi chce alebo nie, musim sa jej venovat. Ale niekedy fakt nevlaaaaaaaaaaadzem. Cakam na manzela, kym pride z prace a trochu mi pomoze, ale niekedy mam dojem, ze si mysli, ze ho vyuzivam. Ze chcem mat nejake profity z toho, ze som tehotna. Aj sme sa par krat povadili, lebo som chcela, aby siel s malou po praci von, lebo ja som nevladala spravit vobec nic. Ale vzdy nakoniec prisiel s ospravedlnenim. Najhorsie je, ze viem, ze aj on toho ma vela a za den si neoddychne, ale neda sa nic robit. Mate to niektora doma podobne?

micikatka
30. júl 2011

@zuzanka7117 a teraz tz pracujes? alebo si doma? som pocula ze vodici mhd ze dobre zarobia v norsku :o) jeden znamy ma volal ze by tam siel so mnou :o))) ze by sme sa mali dobre