Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka @veronika81 aj ja som citala, ze normalne je maternica ako päst a v 8. tyzdni je ako grapefruit....cize to nie je iba nafuknutost......🙂
@veronika81 neboj uvidis...ja som bola 6tt a videla som taku malu bodecku ako sa hybe na monitore,,,, 😀 😉
@zuzanka7117 ved ja to hovorim podla sona co mi robil :o) je aku ju mam krasne velku :o) aj doktor povedal ze je zvacsena :o)))
Ahojte baby a dúfam že mi aspoň dnes niekto odpovie 🙂.Chcem sa len spýtať.vaši muži boli na krvi u gynekológa ke´d ste boli tehu a v ktorom týždni to asi bolo? Alebo stačilo že ste povedali svojmu DR aký faktor váš muž má a už to neriešil odoberom?
@micikatka ja som už spomínala.Strašná ale strašná únava, doobeda sa musím najesť aj 2x, potom už to nie je až také.A keď na mňa príde hlad, tak ak do minúty niečo do seba nedám, tak idem zabíjať. A hovoria mi že som nervózna,ale keď som s frajerom, tak nie som 🙂.A inak tiež nočné cikanie, smäd, a zle v noci spím.A je na mne vidieť že som bez energie.Všetci sa ma pýtajú čo mi je, tak sa vyhováram na počasie, že z toho mi je blbo, lebo nesvieti slniečko a nemám odkiaľ brať energiu.
Baby a v utorok ideme k DR až 3,že? Ja som objednaná na 8:30, ale tak kým ma zoberú bude aj 9.
@micikatka zväčšenú ju môžeš mať to je logické, ale myslím si, že nie až tak, aby sa už nezmestila do vnútra panvy a začínalo by kvôli tomu v tomto týždni rásť bruško 🙂 Ale keďže všetko je individuálne, možno to tak predsa je 😉 No u mňa je to určite iba nafúknuté brucho, to cítim..
@gabi.k juuj super, som zvedavá 🙂
@jankajanka takže až tri ideme..a mne sa zdá, že ešte niekto. Niekto, kto mal tiež PM 18.6., ale neviem kto.. Idem pozrieť do tabuľky 🙂
A k tomu odberu krvi u partnera..to sa berie automaticky, ak ty budeš mať negativ. Ale nepamätám sa, v ktorom tt to bolo..
@veronika81 no mne sa zdá že som B- ,takže asi teda pôjde aj on.On si to totižto nepamätá.Stále mu hovorím že starneme a on sa na to hnevá, ale veď to tak už raz je...😀
@jankajanka s tym jedlom to aj ja, tiez ked ma prepadne hlad hned si musim nieco dat lebo mam pocit ze sami nieco stane :o) a v noci cikanie, to som tiez nemala :o))) no a nervozna niekedy byvam, chudak priatel :o))) myslim ten moj
@jankajanka nam brali krv obom ked nam robili geneticke testy.....ale uz sme to vedeli.....🙂
no takže @elizabet100 alebo @zabka132 🙂 idete niektorá v utorok k doktorovi?
@zuzanka7117 čo už ste vedeli? Myslíš RH faktory?
@jankajanka ja nie že som si to nepamätala, ale som to nevedela.. Asi som to nikdy nepotrebovala, v karte to poznačené nikde nebolo, dozvedela som sa svoju krvnú skupinu až v prvom tehotenstve 🙂 A muž mi tvrdil, že má nulku..a popritom má A 😀
@jankajanka a k tomu starnutiu..neviem koľko má tvoj muž, ale ty ešte trocha starnúť môžeš 😉 potom od 30-tky sa už nestarne 😀
@veronika81 no ja som si ju čítala v karte pred pár rokmi a asi som nepovažovala za potrebné si ju zapamätať.Ale myslím si že si ju myslím dobre 😀.No tak ak nezabudnem, spýtam sa na to u DR. v utorok.
@veronika81 môj má 38 🙂.A ja viem že muži mladnú -oni nestarnú 😀
@jankajanka ako ten môj hovorí.. muži dozrievajú, ako víno 🙂 čím staršie, tým lepšie 😀 a to je odo mňa mladší 🙂
@veronika81 ja idem zajtra, na sono. Preco ?
@veronika81 ale je to pravda.Ja to tomu môjmu stále hovorím, že čím je starší, tým je krajší.Pre mňa je teda viac a viac sexy 😀
@jankajanka ano myslim rh-faktory...🙂
@zabka132 aha ozaj, ty zajtra 🙂 lebo mám pocit, že ešte jedna tehuľka s PM 18.6. sa chystá v utorok, ale neviem ktorá.. Tak možno @elizabet100 A možno sa mýlim 😀 V každom prípade teda zajtra držím päste 😉
@akinorev87 @tibiana
baby, dlho ste sa neozvali...ste v poriadku? ako sa mi mate?
aj @dadak 😉 Hádžte potom info 🙂
jasne, informujte, sme zvedave.... 😉
@kajuska09 ty ako?? prechádza to? verím, že ano 😉
@veronika81
@zuzanka7117
pridem domov az poobede, ale vsetko napisem..
aj ked posledne dni mam hrozneee krce, take ako pri porode, nechapem...trva to len chvilinku. ale je to palka...musim sa opytat dr. co to znamena...pri chalanoch som to nemala... 😠
@veronika81 veru zajtra, uz mam stresy 🤐

@veronika81 nuz preco si myslis ze to nie je kvoli maternici? ja mam uz zvačsenu maternicu takze viem ze aj od toho mi rastie brusko :o)))