Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@sssimi my sme zase boli stale vonku.. doobedu my vyspal aj 4 hodiny v kociari a papal tak kazde 2-3 hodinky. 1.5 sme sa kojili tak dufam ze aj teraz nam to pojde.
@veronika81 No on ma toho strasne vela.. a kopeec pacientiek takže ani sa necudujem..... medzitým kopec telefonatov...takže asi je vytažený......ale neva...ved pojdem v piatok alebo buduci týžden.....
Ahojte baby, čítala som vás ohľadom kojenia.Raz som čítala článok kde Majka Čírová povedala,že malého od začiatku nastavila na režim kojenia každé 4 hodiny.Že ho nechala plakať,ale systém si našli ako chcela a mohli ako tak spať.Tie čo ste kojili,myslíte si že je to ok? Neviem si to predstaviť aby mi bábo revalo od hladu.Ale zase ani ako @veronika81 kojila každú hodinu...
@jankajanka panebože, matka roka 😝 To by som v živote svoju dieťaťu neurobila. Veď si uvedomte, že to malinké dieťatko žije 9 mesiacov v brušku, v teple, zrazu sa dostane do obrovského sveta a jediná osoba ktorej dôveruje a ktorú pozná, je jeho maminka. Sme pre deti celý vesmír, akúkoľvek nespokojnosť dávajú najavo plačom a prvé mesiace hlavne (!) hlad. Každé dieťatko je iné, ano môj si pýtal aj po hodine a pol..tak a čo? Ved bol hladný. Niektoré možno vydržia 3 hodiny, aj také dni sme mali. Proste bol dojčený na požiadanie. A v noci mi prespal 8 hodín v pohode, aj to som sa bála, či nehladuje..ale povedali mi, že ak si nepýta, mám ho nechať spať.
Ako na všetko, aj na toto sú viaceré názory..toto je ten môj a tak isto to plánujem praktizovať aj pri druhom bábätku. Dieťa som porodila, aby som sa mu venovala a dala mu všetko čo môžem, nie aby mi bolo na obťiaž a prispôsobovala ho svôjmu režimu.. aj na úkor jeho plaču 😖 Môj materinský inštinkt ma nesklamal, pred očami mi rastie spokojné a sebavedomé dieťa 🙂
baby dnes rano som sla na wc a ked som sa utierala, nasla som ti na papieri priesvitny výtok s jasnocervenou krvou, a pritom na krvacanie beriem ascorutin a aj utrogestan. neviete cim to moze byt?
@micikatka ano povedali sme jej že čakáme bábätko...ona sa velmi teší už sa nevie ani dočkať. Teraz bude mať v auguste 7 rokov ide do školy a každý rok na vianoce si želala brata tak som jej to vždy musela vysvetlovať že si musí niečo iné želať lebo toto nejde a vždy mi odpovedala že ked nie brata tak aspon sestru🙂 Takže teraz je uplne štastná ale tiež vraví len o bratovi🙂
Dnes som bola u lekárky takže sme krásne podrástli, srdiečko bije, a doháname ten týžden čo sme pozadu takže podla PM som mala byť 7+1 ale podla sona sme 6+3. Nevadí hlavne že je všetko v poriadku. Pýtala som aj fotečku pre malu, ale vraví že je to zbytočné lebo by dokopy nič nevideli na nej tak teraz idem zasa v pondelok k lekárke tak uvidíme potom. Dnes aj odbery mi robili.
@micikatka nesexovali ste včera s mužom? Môže to byť z toho, ale sleduj to. Namala by si vôbec špiniť a už vôbec nie krvácať. A hlavne nie pri Ascorutine. Tie bolesti by tam tiež nemali byť-pri rozťahovaní maternice pobolieva raz za čas. Nie stále. Ak to budeš mať aj zajtra, tak choď k doktorovi.
@sssimi nie nesexovali, mame to zakazane :o) taketo nieco som mala ked som prvykrat spinila, a preto mi dali ten ascorutin, ale nechapem co sa mohlo stat. je mozne ze ked som dvihala hava 8,5 kiloveho?
tie bolesti nemam stale, su len občas. a skor je to taky pocit bolesti ako bolest.
@micikatka no mne keby zakázali sexovať tak neviem neviem🙂 Teraz mávam takú chuť viac ako kedykolvek predtým🙂 Len zasa si pripadám niekedy ako keby sa ma bojím čo i len dotknuť od kedy som tehotná.Som mu to minule vravela mi povedal že má strach aby nám neublížil tak som mu musela vysvetlovať že pokial je všetko OK tak neublíži tak si dal poveda teda dúfam🙂 Ale ked som čakala malú tak tiež som mala jeden čas zakázané ale vtedy som ani chuť nemala.
Ahojte babulky,
tak sa veselo pridávam, som v 8 tt, drobec meral min. týždeň vo štvrtok 11 mm 😀
Je to naše prvé bábo, tak sa strašne tešíme 🙂
Pozdravujem všetky a držím palce, nech máme bezproblémové tehotenstvo a zdravých drobčekov 😉

@sssimi veď uvidíme, ako to pôjde nám..možno ho potom v apríli šupnem aj ja do škôlky 😀