Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@micikatka
ak to bolo jednorazove, nie cerstva, jasna krv, tak je podla mna zbytocne ist. s najvacsou pravdepodobnost praskla nejaka cievka/vlasocnica. mala si/mas krce alebo bolesti? ine ako klud by ti neodporucila kedze si uz na tabletkach, toto (podla mna) nie je dovod na hospitalizaciu.
Dobre rano dievcata......tak ja dnes idem na kontrolu, drzte palce aby som prisla domov s fotkou.....a hlavne so srdieckom.......🙂
@sssimi mne je tiez zle ale skor od obeda az do vecera kym nezaspim fuj .....ja som uplne citila este pred dostanim menstruacie ze som tehu a aj pri druhom som to tak citila a vzdy to tak bolo pri Lukasovi drumom som citila ze chlapec a teraz mam pocit ze asi dievca ale tiez je to tak 50/50 😅 tak uvidime co to bude...
deti mam male dcera 4r mala teraz nedavno a syncek bude mat 10mes. musela som skresat kojenie takze uz kojim len raz rano okolo 8smej s oboch prs a to je vsetko uz viac nedostava lebo mi byvalo zle ked som ho viac krat kojila a hlavne v noci kojila bolo to des.... ☹
@zuzanka7117 drzim palce, a cakame len dobre spravy 🙂
Ahojte baby 🙂.Takže máme srdiečko aj tehu knižku a 45 mm 😀.Všetko je zatiaľ ok a bábatko zodpovedá týždňom, akurát mi sestrička vyrátala TP na 18.03.2012.Na odbery idem 30.08..A srdiečko som nepočula, ale videla 😀
@jankajanka gratulka.... 🙂 takze zodpovedas 8 tt??
@sssimi rataj s tym ze bude viac doma ako v skolke lebo choroby.....a bude ti nosit choroby....
ja som mala nazaciatku Lenku viac doma ako v skolke az ku koncu skolskeho roka bola viac v skolke....
a nosila choroby jej skoro nic nebolo a maly kym sa vystrabil trvalo dva tyzdne....
mne ked sa maly narodil bola Lenka doma prave chora velmi...takze som mala dve deti doma a je to tazsie mat furt chore deti ako zdrave a doma ich mat....
@sasena033 ďakujeeem.Hej zodpovedám, len mi posunula TP, pretože ona to rátala takým kolečkovým kalendárom 🙂.Ale to neva.Hlavne že je všetko ok a bolo srdiečko.A ten termín mi vyhovuje, pretože chcem mať barana a nie rybu 🙂.Takže čím bližšie k 21.3.,tým lepšie.Predpokladám že budem prenášať, takže to bude baran 🙂
@dzudka u nás je také možnosť, že pred nástupom do škôlky môžem chodiť s malou zahrať sa tam, tak dúfam, že do januára chytí aku-takú imunitu. No a ak by sa jej tam zapáčilo, tak by nastúpila skôr aspoň na 4 hodiny. Samozrejme ak by sa to dalo zariadiť inak, tak by som si ju nechala doma, ale je to zbytočné, lebo od septembra by išla tak či tak. Ona zbožňuje deti a všetci jej kamaráti nastupujú teraz od septembra, tak sa pravdepodobne bude aj tak sama pýtať 😉
@jankajanka waw, gratulujem...ale ako je to mozne ze mate az cez 4 cm...sak to uz je 10 tyzden..my sme boli vcera, mala som 22 mm a doktorka povedala ze to zodpoveda koniec 9 tyzdna... a termin mam na 6 marca...to je ako mozne....
vy mate kolko baby cm...
Ked tu niektore pisete ze ste boli u dr a ze vo vacku nic nebolo sa az desim co bude zajtra dufam ze tam bude babo a pekne bit srdiecko ( aj ked je neplanovane ja sa na neho tesim a tuzim potom aby sa narodilo...)
tretie sme chceli ale az neskor o 5rokov... 😅
@jankajanka to asi ten rozmer bol gestacneho vacku 😀
ahojte baby 🙂 ja vas tu tak pozorujem, ale furt nemam co povedat 😀 az teraz..
tiez uz som z tych velkosti plodu magor, oni to nejako od buka do buka meraju a urcuju vek, ja som mala tusim 8,3mm a ze som 6+2tt mi povedal a to uz malo byt aspon 7tt som si kdesi precitala.. A 4,5cm to uz je riadny obor! 😉 ale zas je mozne, ze sa to v prvom trimestri naozaj tak rapidne zvacsuje, ze vyse 1cmm za tyzden, tak neviem.. Ale je to jedno v ktorom sme tt, hlavne, ze tam je a vyvija sa 😉 ono asi naozaj az na tom NT merani povedia naozaj relevantne udaje velkost verzus vek plodu, dovtedy su to take odhady 😉
@jankajanka a gratulujem! ja som tiez odhodlana to nepustit az do barana 😀 ja som tiez baran, tak viem co ma caka, aj ked je snaaad nebude taky cert, ako som ja bola 😀
ja som pozerala do papierov syn v 9+5 t mal 31mm cize to musel byt vacok tych 45 mm lebo to uz by bola v 11t...
baby mna od soboty tak taha maternica asi sa mi zvacsuje ved mala by som byt v 8tyzdni vychadza termin 17-18marec na moje narodky 18.3. 😀
uvidime zajtra u lekara co bude ako ...dufam ze ok.
@dadak ano j asom mla 8+3 u dr cize 9 tt 22,8mm tak sme rovnako..termin mi est enedal....ze az nabuduce tj 24,8 to budem 11+3 cize 12tt ....tak aj ja budem mat podobny termin ako ty...a ano test bol ruzovy apotom fialovy a nakoniec vybledol uplne ...zeby len baby boli??? 🙂 no kiezby

@lilly77 bruu nocku 🙂 a oddychujte