icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

gabi.k
1. aug 2011

@lilly77 bruu nocku 🙂 a oddychujte

sssimi
1. aug 2011

@micikatka tak ale lekár o tom vie a vie aj to čo to zapríčiňuje. Samozrejme to nemusí nič znamenať, ale môže to znamenať aj to najhoršie.

micikatka
1. aug 2011

@sssimi juuj nestras ma.

sssimi
1. aug 2011

@micikatka jaj to vôbec nechcem, ja len aby si to nepodceňovala 😉

micikatka
1. aug 2011

@sssimi neboj sa nebudem to podcenovat, ale uz to davno prestalo. tak neviem s cim by som tam mala ist. keby nahodou tak zajdem zajtra.

moni
1. aug 2011

@micikatka
ak to bolo jednorazove, nie cerstva, jasna krv, tak je podla mna zbytocne ist. s najvacsou pravdepodobnost praskla nejaka cievka/vlasocnica. mala si/mas krce alebo bolesti? ine ako klud by ti neodporucila kedze si uz na tabletkach, toto (podla mna) nie je dovod na hospitalizaciu.

micikatka
1. aug 2011

@moni nuz bol to taky ruzovkasty vytok, ale len 1,5 hod. teda raz jasno cervena, a druhykrat uz len take ostatky cervenej. a tretikrat uz nic. a trosku ma pobolievalo brusko. ale to len tak ako pred menstruaciou. ale tiez to prestalo.

moni
1. aug 2011

@micikatka
😖 spomenula by som to lekarke pri najblizsej kontrole, pripadne jej zavolala. ale urcite je vsetko v poriadku!

andy09
1. aug 2011

@sssimi mne sa zdá že tiež mi ju vypísala pri malej ked som šla do nemocnice...uvidím kedy mi dá táto lekárka🙂

micikatka
1. aug 2011

@moni ved mu to poviem. ale neviem kedy to bude, kedze 16.8 idem na odbery, a neviem kedy budu vysledky lebo od 22.8 ma dovolenku dva tyzdne. tak mozno preventivne skocim k nemu aj skor.

zuzanka7117
2. aug 2011

Dobre rano dievcata......tak ja dnes idem na kontrolu, drzte palce aby som prisla domov s fotkou.....a hlavne so srdieckom.......🙂

dzudka
2. aug 2011

@sssimi mne je tiez zle ale skor od obeda az do vecera kym nezaspim fuj .....ja som uplne citila este pred dostanim menstruacie ze som tehu a aj pri druhom som to tak citila a vzdy to tak bolo pri Lukasovi drumom som citila ze chlapec a teraz mam pocit ze asi dievca ale tiez je to tak 50/50 😅 tak uvidime co to bude...

deti mam male dcera 4r mala teraz nedavno a syncek bude mat 10mes. musela som skresat kojenie takze uz kojim len raz rano okolo 8smej s oboch prs a to je vsetko uz viac nedostava lebo mi byvalo zle ked som ho viac krat kojila a hlavne v noci kojila bolo to des.... ☹

zabka132
2. aug 2011

@zuzanka7117 drzim palce, a cakame len dobre spravy 🙂

vikusjk
2. aug 2011

@sssimi Tak žiarliť určite bude, zatiaľ sa na tom smejeme, ale som zvedavá, ako to bude potom 🙂

obedwix
2. aug 2011

@micikatka ja som bola prvý krát u lekára 21.7 a kedže ma dovolenku tak na krv a prvu poradnu idem až 15.8 takže tiež budem 10tt ale to čakanie je hrozne

jankajanka
2. aug 2011

Ahojte baby 🙂.Takže máme srdiečko aj tehu knižku a 45 mm 😀.Všetko je zatiaľ ok a bábatko zodpovedá týždňom, akurát mi sestrička vyrátala TP na 18.03.2012.Na odbery idem 30.08..A srdiečko som nepočula, ale videla 😀

sasena033
2. aug 2011

@jankajanka gratulka.... 🙂 takze zodpovedas 8 tt??

dzudka
2. aug 2011

@sssimi rataj s tym ze bude viac doma ako v skolke lebo choroby.....a bude ti nosit choroby....
ja som mala nazaciatku Lenku viac doma ako v skolke az ku koncu skolskeho roka bola viac v skolke....
a nosila choroby jej skoro nic nebolo a maly kym sa vystrabil trvalo dva tyzdne....
mne ked sa maly narodil bola Lenka doma prave chora velmi...takze som mala dve deti doma a je to tazsie mat furt chore deti ako zdrave a doma ich mat....

jankajanka
2. aug 2011

@sasena033 ďakujeeem.Hej zodpovedám, len mi posunula TP, pretože ona to rátala takým kolečkovým kalendárom 🙂.Ale to neva.Hlavne že je všetko ok a bolo srdiečko.A ten termín mi vyhovuje, pretože chcem mať barana a nie rybu 🙂.Takže čím bližšie k 21.3.,tým lepšie.Predpokladám že budem prenášať, takže to bude baran 🙂

dzudka
2. aug 2011

@micikatka nemala si mat teraz dakedy menstruaciu zvykne to byt v predpokladany den menzesu...ze troska krvaca zena ....ja som to tiez mala a hned to potom zmyzlo ale ja som viac krvacala...

sssimi
2. aug 2011

@dzudka u nás je také možnosť, že pred nástupom do škôlky môžem chodiť s malou zahrať sa tam, tak dúfam, že do januára chytí aku-takú imunitu. No a ak by sa jej tam zapáčilo, tak by nastúpila skôr aspoň na 4 hodiny. Samozrejme ak by sa to dalo zariadiť inak, tak by som si ju nechala doma, ale je to zbytočné, lebo od septembra by išla tak či tak. Ona zbožňuje deti a všetci jej kamaráti nastupujú teraz od septembra, tak sa pravdepodobne bude aj tak sama pýtať 😉

dadak
2. aug 2011

@jankajanka waw, gratulujem...ale ako je to mozne ze mate az cez 4 cm...sak to uz je 10 tyzden..my sme boli vcera, mala som 22 mm a doktorka povedala ze to zodpoveda koniec 9 tyzdna... a termin mam na 6 marca...to je ako mozne....
vy mate kolko baby cm...

dzudka
2. aug 2011

Ked tu niektore pisete ze ste boli u dr a ze vo vacku nic nebolo sa az desim co bude zajtra dufam ze tam bude babo a pekne bit srdiecko ( aj ked je neplanovane ja sa na neho tesim a tuzim potom aby sa narodilo...)

tretie sme chceli ale az neskor o 5rokov... 😅

dadak
2. aug 2011

@sasena033 aj ty si na tom podobne ako ja..nie? 9 tyzden a mali ste okolo 2,2 cm...ci sa mylim..

inac robila som si ten test a vyslo mi ruzova, a teraz je taka ruzovo fialova...tebe sa po case nejako zmenil?

dzudka
2. aug 2011

@jankajanka to asi ten rozmer bol gestacneho vacku 😀

tututu
2. aug 2011

@dadak neboj dadak, si OK, ja som bola tiež minulý týždeň- presne 9+1 a bábo malo 2,27 cm, asi si to baby mýlia s vačkom-treba pozrieť CRL - to je veľkosť bábatka 🙂

usacek79
2. aug 2011

ahojte baby 🙂 ja vas tu tak pozorujem, ale furt nemam co povedat 😀 az teraz..
tiez uz som z tych velkosti plodu magor, oni to nejako od buka do buka meraju a urcuju vek, ja som mala tusim 8,3mm a ze som 6+2tt mi povedal a to uz malo byt aspon 7tt som si kdesi precitala.. A 4,5cm to uz je riadny obor! 😉 ale zas je mozne, ze sa to v prvom trimestri naozaj tak rapidne zvacsuje, ze vyse 1cmm za tyzden, tak neviem.. Ale je to jedno v ktorom sme tt, hlavne, ze tam je a vyvija sa 😉 ono asi naozaj az na tom NT merani povedia naozaj relevantne udaje velkost verzus vek plodu, dovtedy su to take odhady 😉
@jankajanka a gratulujem! ja som tiez odhodlana to nepustit az do barana 😀 ja som tiez baran, tak viem co ma caka, aj ked je snaaad nebude taky cert, ako som ja bola 😀

dzudka
2. aug 2011

ja som pozerala do papierov syn v 9+5 t mal 31mm cize to musel byt vacok tych 45 mm lebo to uz by bola v 11t...

baby mna od soboty tak taha maternica asi sa mi zvacsuje ved mala by som byt v 8tyzdni vychadza termin 17-18marec na moje narodky 18.3. 😀
uvidime zajtra u lekara co bude ako ...dufam ze ok.

sasena033
2. aug 2011

@dadak ano j asom mla 8+3 u dr cize 9 tt 22,8mm tak sme rovnako..termin mi est enedal....ze az nabuduce tj 24,8 to budem 11+3 cize 12tt ....tak aj ja budem mat podobny termin ako ty...a ano test bol ruzovy apotom fialovy a nakoniec vybledol uplne ...zeby len baby boli??? 🙂 no kiezby

sasena033
2. aug 2011

@usacek79 ano kead si 6+2tt to je uz 7tt to sa tak pocitam ja som dnes 9+2tt cize som 10tt...vies??? a je jedno ktor aako mas pravdu..len aby vsetky babatka boli zdrave....neboj to mensie vacsie dobehne 🙂