icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

murko74
2. aug 2011

@ask no veď už bolo na čase aby si nám to povedala,jeden mesiac sa neopýtam a Bum-je to tu! Teším sa

stassa
3. aug 2011

Dobré ráno tehuľky :D ako ste sa vyspinkali? Ja som teraz takto nastavená že, večer už o ôsmej odpadnem a ráno o šiestej som hore 😠 a taaaak by som si pospala...čaká nás krásny slnečný dník sa si ho užite 😉

sasena033
3. aug 2011

bre ranko s apraje...........no maly est ehaja taksom tu na sekundu...vcera ma nejak seklo v krku tak kukam len rovno no hruza 😀 akosi som sa zle otocila a cvak...u nas spanie velmi dobre spime celu noc takmer 14 hodin az nato ze maly vstane az o 9,00a poobede uz nechce a do vecer a ma dlho tak ho drzim do 7 aby vydrzal...teraz som ho budila a ie anie vstat 😀 dnes to vyzera na dalsi teplejsi den tak sup,sup na prechadzky

bejbinka131
3. aug 2011

Dobré ránko prajem.....
Jedna otázočka.....včera mi partner hovorí, že si všimol, že mi rastie bruško . ked si lahnem, nemam dolinu, ale kopcek....som v cca 9tt, myslite ze je to už mozne? Všade čítam, že ešte na tebe nebadať, že si tehotna, iba ak už mimi mas, ale kedze ja nemam......ako to mam rozoznat ?

zabka132
3. aug 2011

bre ranko....

@bejbinka131 jasne, ze to moze byt vidno...a hlavne vecer, ze ? 🙂

zubrienocka
3. aug 2011

@bejbinka131 Ahoj, mne to vidno hadam od prveho dna 😀 😀 😀. Niekde som aj citala, ze brusko sa nafukuje, resp. si naliata vodou, takze v pohode. 😉

bacillka
3. aug 2011

@bejbinka131 nuž každá sme iná pri prvom tehu som tiež mala skoro bruško von je možné že už to vidieť ja som tiež v 9+5tt a musím v práci maskovať 😀

jankajanka
3. aug 2011

AHOJTE BABY.Niekto tu myslím spomínal že v jednom článku sa DR.vyjadril že najskôr sa môže začať brucho zväčšovať v 9tt ale to len výnimočne.Skôr je to naozaj asi tým nafukovaním...Na to je dobrý pohyb-lenivé črevá treba rozhýbať a bude to lepšie 🙂

sasena033
3. aug 2011

@jankajanka
@bejbinka131 no ja som tiez 10tt a obtiahnut etricka u mna nehrozia som nafuknuta ako balon a vecer ani nehovorim...a ked si sadnem tak mi to preteka az neviem kam..takz eoriginal tehu brusko bude asi az neskor 😀

bacillka
3. aug 2011

Uvedomme si že maternica by teraz mala byť ako grepfruit čo pri tenších ženách dosť vidieť.

obedwix
3. aug 2011

@jankajanka a ako ich rozhýbať ha? porad lebo ja mam bruško akoby som bola v 4-5mes aj ked som pribrala len kilo mam pocit že mam na sebe aspon o 7viac

obedwix
3. aug 2011

@bacillka u mna by to mal byť citron no ja tam mam skor melon...ale to neva...štatistiky sa mýlia

dzudka
3. aug 2011

Baby mne je tak zle nech to uz skonci ☹

dzudka
3. aug 2011

ja sa tesim idem k dr dnes potom dam spravy
ale asi az okolo 16tej

zuzanka7117
3. aug 2011

Ahojte.....ja mam za sebou hroznu noc, spala som asi 2 hodiny dokopy....potom o 5. budicek do prace, potom vybavovacky a teraz konecne doma.....asi si nidem lahnut, lebo odpadavam.......
Inak co sa tyka bruska, aj ja ho mam stale nafuknute, hlavne vecer, ale od vcera aj ja badam uplne v spodnej casti, ze je trochu viac vyplnene a vsimol si to aj drahy, ked ma pohladkal.......tak asi to pomaly zacina....🙂

jankajanka
3. aug 2011

@obedwix jeden odborník povedal že sa musíme hýbať aj my a potom sa začnú hýbať črevá.najjednoduchším spôsobom je prechádzať sa.Asi aj preto je dobré si spraviť povinnú 20min prechádzku každý deň 🙂.A potom je hlavné upraviť asi stravu.Mne teraz Dr. povedal že s únavou sa nedá spraviť nič, ale je dôležité jej nedovoliť aby sa zväčšovala.Napr treba jesť veľmi často v malých množstvách a veľa piť.Voda robí naozaj zázraky.Nebudeme tak zadržiavať vodu v tele a aj črevá budú lepšie pracovať.Prvým znakom toho že sa človek preje je únava a pocit na spánok.Preto treba naozaj menej a často.Takže je dosť možné že ten náš vlčí hlad ktorý nás prepadáva pomerne často spôsobuje únavu,pretože papáme a papáme 🙂

jankajanka
3. aug 2011

@bacillka a tebe už nejak ustávajú príznaky ako únava a spol, alebo je to stále rovnako? Ja len robím štatistiku že kedy by ma to mohlo prejsť 🙂

ivulik211
3. aug 2011

čaute kočky, tak to ja som nafúknutá už pekne dlho a neviem co s tým ale to patrí k tomu tak sa nejak netrápim tým. a príznaky mi ustupujú už nebývam cez deň taká unavená ale večer dosť skoro by som zalahla premáham sa tak do 10tej. a zle mi už tiež nebýva. tak držím palce aby všetkým nam bolo už iba lepšie.

bacillka
3. aug 2011

@jankajanka no toto je moje druhé tehu. Pri prvom mi nebolo nič ani únava ni zle. Teraz ako som staršia 😀 je únava vyššia ale spavú chorobu mám stále. No ja mám pohodovú prácu takže mám kľud. Zle mi je len ráno zo zubnej pasty. Kefku už v ústach znesiem. Mne ostane zle keď sa najem a cítim vôňu jedla. Takže dojem a musím vypadnúť 😀

jankajanka
3. aug 2011

@obedwix no a ešte ten dávnejšie spomínaný feniklíový čaj ktorý som si kúpila.To je strašný zázrak keď si veľmi nhafúknutá...

ivulik211
3. aug 2011

@jankajanka feniklový čaj je super to je pravda, akurát mi kamoška povedala že fenikel tehotné nesmú (btw z rôznych diskusií mi vyvstáva otázka, čo vlastne tie tehotné smú??? 😠 ). tak osobne si myslím, že ak to nepijem na "hektolitre tak" je to ok. 😀 .

micikatka
3. aug 2011

baby a nezvykne sa vam tocit hlava a nemate pocit ze idete odpadnut? lebo ja hej. a neviem co mam s tym robit, rano si dam kavu (aj ked som predtym nepila) aby som mala vyssi tlak.

koran
3. aug 2011

Ďakujem vám 🙂 aj sa ma pytal či chcem spraviť fotku, ale som povedala že nie, až neskôr fazulu mám aj doma 😀 tak sa smial

ivulik211
3. aug 2011

@koran 😀

sssimi
3. aug 2011

@micikatka kávu si nedávaj-hlavne ak nie si na ňu zvyknutá. Tlak rýchlo vyskočí, ale aj rýchlo padne a to je ešte horšie. Radšej si uvar čaj-ten tlak dorovná. No a akonáhle si telo zvykne na ten nízky tlak tak to bude OK.

micikatka
3. aug 2011

@sssimi no zvykla som kavu pit, ale dajme tomu kazde druhe rano. teraz pijem kazde rano. a pijem aj čaj pre tehotne. no ale neviem preco sa mi toto takto deje. lebo ja som mala vzdy ok tlak.

sssimi
3. aug 2011

@micikatka to je normálne, že tehotné majú nižší tlak-telo prekonáva obrovské zmeny. Ja byť tebou kúvu úplne vyradím z jedálnička. Ak na nej nie si závyslá, tak je to zbytočnosť a robíš si skôr zle ako dobre. Neboj ono sa to upraví. No a čaj kľudne ovocný a ráno si radšej urob čierny ak potrebuješ kofeín do tela.

innka09
3. aug 2011

@micikatka aj ja mavam stavy na odpadnutie, zavrate a podobne... a mne pomaha na to jedine kava, to mi odporucila aj lekarka ...

nelinka1232
3. aug 2011

@jankajanka v pohode

stassa
3. aug 2011

Ako tu čítam tak ten pocit nafuknutia je normálny pretože aj ja ho mám a dokonca mi je už nepohodlne aj v rifliach. Som zvedavá ako to bude s obliekaním v zime 😒 . Ja si kávu s mliečkom dávam tiež ráno a zle mi býva keď som hladná aj keď som práve najedená 😠 tak si môžem vybrať 🙂 .
Baby aj vy ste také náladové ako ja??? No je to fakt hrozné, všetko ma rozčuľuje, rozplače... som strááášne nervózne...ako tomu predíjsť?