Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
@bacillka Tak som sa dovolala 🙂. Vraj nezalezi na tom, aku diagnozu da lekar, ci rizikove tehotenstvo, alebo nieco ine. Vysvetlila mi aj tie podmienky 270 dni a 26 tt. 26 tt teda asi nesplnim a bude sa mi to ratat z minimalneho vymeriavacieho zakladu, ale mne to staci, lebo pri mojom plate by som z maxima aj tak nemohla dostavat, takze by som mala dostavat maximum aj ked nesplnim tych 26 tt 🙂. Teda dufam.... 🙄
@sasena033 Super mat take znamosti 😉
@zubrienocka ale že tam boli ochotné?
@bacillka no ked si to porovnam s tymi harpiami u nas, tak to bolo sto a jedno 😀 😀 😀 . Asi si platene za to, aby zle poradili alebo co... nemam slov. Dakujem za radu 😉
baby mam na vas otazku. viem ze je na to este priskoro, ale ked budete kupovat kocik s akymi kolieskami ho budete kupovat alebo ak mate skusenosti s roznymi typmi koliesok ze ktore su lepsie????
@zubrienocka alebo su platene aby ti vobec nic neporadili a aby si prisla ty za nimi s hotovou vecou a este aj sposobom ako to maju urobit.
@micikatka 😀 😀 😀 Je to mozne
@micikatka Je to skoro, ale ja uz tiez obzeram 😀 . Co som sa zatial docitala, tak tie male umele, ci ake su to, su lahke, ale tie vacsie nafukovacie su lepsie "do terenu", snehu a tak... Ja uz obzeram aj konkretne znacky a rozmyslam, ci novy, ci z bazaru....
@zubrienocka nieco ti poslem ktory sa paci mne. :o)))) ja sa skor zameriavam na to aby sme ho zmestili do kufra auta lebo ked pojdeme k nasim to je 150 km no a este mame aj psa, takze to bude kopec srandy chodit k nasim na vikend.
http://www.e-kociky.sk/?608,jumper-x-ilusion
Zeny moje, idem sa ja prejst, lebo vraj mame byt aspon 20 minut denne na cerstvom vzduchu,takze idem na to. Potom sa vas zas pokusim precitat, ak nezapisete 10 stran 😀
@micikatka Pekny 🙂. A farbu chces aku? Ja rozmyslam nad takym, co sa tam autosedacka da nasadit. Na tento sa da? Videla som len vanicku a sportovu cast....
@zubrienocka poctivka 😀 Ale nie aj ja mám už 2 hodinový pobyt na čerstvom vzduchu... s malou sa nedá obsedieť, keď je vonku krásne.
@zubrienocka ano da sa tam dat aj autosedacka, aspon tak pisu. a farbu myslim ze ano ze tato by bola fajn aj pre dievca aj pre chlapca.
@zubrienocka alebo este tento
http://www.e-kociky.sk/?398,quenne-standard-col...

akurat mi pisala kamoska co robi na SP ze mi po 12 zavola ohladom DNP takze som zvedava ak nieco nove hodim info 😀