icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

sasena033
4. aug 2011

akurat mi pisala kamoska co robi na SP ze mi po 12 zavola ohladom DNP takze som zvedava ak nieco nove hodim info 😀

zubrienocka
4. aug 2011

@bacillka Tak som sa dovolala 🙂. Vraj nezalezi na tom, aku diagnozu da lekar, ci rizikove tehotenstvo, alebo nieco ine. Vysvetlila mi aj tie podmienky 270 dni a 26 tt. 26 tt teda asi nesplnim a bude sa mi to ratat z minimalneho vymeriavacieho zakladu, ale mne to staci, lebo pri mojom plate by som z maxima aj tak nemohla dostavat, takze by som mala dostavat maximum aj ked nesplnim tych 26 tt 🙂. Teda dufam.... 🙄

zubrienocka
4. aug 2011

@sasena033 Super mat take znamosti 😉

bacillka
4. aug 2011

@zubrienocka ale že tam boli ochotné?

zubrienocka
4. aug 2011

@bacillka no ked si to porovnam s tymi harpiami u nas, tak to bolo sto a jedno 😀 😀 😀 . Asi si platene za to, aby zle poradili alebo co... nemam slov. Dakujem za radu 😉

micikatka
4. aug 2011

baby mam na vas otazku. viem ze je na to este priskoro, ale ked budete kupovat kocik s akymi kolieskami ho budete kupovat alebo ak mate skusenosti s roznymi typmi koliesok ze ktore su lepsie????

micikatka
4. aug 2011

@zubrienocka alebo su platene aby ti vobec nic neporadili a aby si prisla ty za nimi s hotovou vecou a este aj sposobom ako to maju urobit.

zubrienocka
4. aug 2011

@micikatka 😀 😀 😀 Je to mozne

zubrienocka
4. aug 2011

@micikatka Je to skoro, ale ja uz tiez obzeram 😀 . Co som sa zatial docitala, tak tie male umele, ci ake su to, su lahke, ale tie vacsie nafukovacie su lepsie "do terenu", snehu a tak... Ja uz obzeram aj konkretne znacky a rozmyslam, ci novy, ci z bazaru....

micikatka
4. aug 2011

@zubrienocka nieco ti poslem ktory sa paci mne. :o)))) ja sa skor zameriavam na to aby sme ho zmestili do kufra auta lebo ked pojdeme k nasim to je 150 km no a este mame aj psa, takze to bude kopec srandy chodit k nasim na vikend.
http://www.e-kociky.sk/?608,jumper-x-ilusion

zubrienocka
4. aug 2011

Zeny moje, idem sa ja prejst, lebo vraj mame byt aspon 20 minut denne na cerstvom vzduchu,takze idem na to. Potom sa vas zas pokusim precitat, ak nezapisete 10 stran 😀

stassa
4. aug 2011

@micikatka tento má kamoška a je s ním spokojná...ide všade kam chce je ľahký a veľmi šikovný. Takže celkom odporúčam 🙂

zubrienocka
4. aug 2011

@micikatka Pekny 🙂. A farbu chces aku? Ja rozmyslam nad takym, co sa tam autosedacka da nasadit. Na tento sa da? Videla som len vanicku a sportovu cast....

micikatka
4. aug 2011

@stassa dakujem rozmyslam velmi nad tym hlavne ze sa da pekne zlozit. a dakujem za odporucanie

stassa
4. aug 2011

@zubrienocka poctivka 😀 Ale nie aj ja mám už 2 hodinový pobyt na čerstvom vzduchu... s malou sa nedá obsedieť, keď je vonku krásne.

micikatka
4. aug 2011

@zubrienocka ano da sa tam dat aj autosedacka, aspon tak pisu. a farbu myslim ze ano ze tato by bola fajn aj pre dievca aj pre chlapca.

stassa
4. aug 2011

@micikatka aj sedačka sa tam dá v pohode keď bude mimčo malé a bude teplo tak ti úplne postačí akurát na leto tá sedačka

micikatka
4. aug 2011

@stassa a tvoja kamoska ma aku farbu?

stassa
4. aug 2011

@micikatka aj tento je pekný. Ja by som volila tmavšie farby, lebo skúsenosť hovorí, že ak ho chceš mať pekný tak sa ho teda načistíš 😖

stassa
4. aug 2011

@micikatka tak ona má ten základ hnedý taký čokoládový, a tam čo sú tie kruhy to má béžové s hnedo-tyrkysovo-béžovými kruhmi...pekne to ukáže

micikatka
4. aug 2011

@stassa tak pozri ten druhy link co som dala

stassa
4. aug 2011

@micikatka ten je už lepší, má tam niečo tmavšie. Ja som pri Klaudike mala oranžovo béžový a bola dosť sranda ak som ho mala doma na dvore a potom som chcela ísť do mesta (tyčinky, chrumky, piškotky) urobia svoje 😀

micikatka
4. aug 2011

@stassa pekny ale ja moc hnedu nemusim a ani ciernu by som na kociku nechcela

micikatka
4. aug 2011

@stassa si ho musela predtym povysavat? :o)))) kym ste sli do mesta?

stassa
4. aug 2011

@micikatka tiež si myslím že čiernu asi nie na kočiari aj nie ktoré deti majú z čiernej farby strach. Ja by som tiež brala farbu taká sviežu ale tmavšie odtiene a kolieska určite tie nafukovacie, super sa s nimi jazdí

stassa
4. aug 2011

@micikatka aj povysávať ale keď sa ti oslintaná piškótka nalepí na kočiar, juuuujuuuuj 😀

micikatka
4. aug 2011

@stassa a nemam sa bat defektu? :o)))) sice viem ze moj drahy to opravi za chvilku len neviem ked sa mi to stane v meste :o)))))

stassa
4. aug 2011

@micikatka tak to si ma teda zaskočila... :D ešte som nezažila defekt na kočiari 😀 😀 😀 ale vidno že myslíš na všetko 😀