Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Aká smutná nálada tu zavládla 😢 Nebojte, určite to všetko dopadne dobre 😉 Budeme vám všetky držať palce 😉
Ja mám už 35 a Duphaston mi nepredpísal ani teraz, ani pred 3 rokmi keď som čakala Sabínku.
Aj dnes mi len tak podotkol, že by som už mohla ísť aj na odber plodovej vody. Vraj vek na to mám 😀 Keď som sa spýtala, či je to povinné, povedal, že nie, určite nie- iba ak by som chcela 🙂
@usacek79 on ma poslal na tento velky asi preto, ze tam lepsie bude vidno srdiecko. A vo stvrtok Mares nerobi doobeda, tak asi aby som vedela na com som. Tak uvidime 🙂 v piatok bola v ordinacii este okrem maresa a sestricky nejaka praktikantka, taka mlada baba, no nebolo mi to 2 krat prijemne.. 😀
@kajuska09 no podla uzv som 7+2 a nebola akcia len nejaky pulz zachytil.. Vobec tomu nerozumiem, proste zase problem.. Asi som tym padom zacala s fraxiparinom neskoro lebo plod mal uz 4t nie 2 ako ked otehotnies v strede cyklu..Co ty ako sa citis, kedy ides?
Myslis ze keby bol plod mrtvy tehotenske priznaky pokracuju?? Mna dnes bolia prsia a bradavky ako nikdy...
@miumia moja zlata, toto su take nervy, ved si uz zasluzime konecne zdrave babatkaaa. Radsej nad tym nerozmyslaj ci by boli priznaky keby bol plod mrtvy ☹ Aj mna bolia prsia kazdy den. Ja som pocula ze injekcie su dolezite hlavne v 8.tt lebo vtedy sa mozu tvorit krvne zrazeniny a tym padom dojst k potratu. Takze urcite si nezacala brat Fraxik neskoro. Ja som dokonca zacala neskor ako ty... Ale pises ze doktor tam nejaky tlkot zachytil, tak preco mas obavy? Kazal Ti prist o tyzden?
@kajuska09 no on povedal ze je tam naznak pulzu ktOry vidi na monitore ale nevie ho zachytit.. A tie priznaky ... No co ti poviem topiaci sa aj slamky chyta.. A co sa tyka pichania, ja mam inu mutaciu tam je vraj niekedy potrebne pichat aj od pocatia.. A 8tt je pre mna daleko ked som este ani raz nemala akciu cize u mna je problem skor..
Ahojte babulky drzim Vám palce nebojte sa vsetko dobre dopadne myslite pozitivne teším sa spolu s Vami.
ahojte, rada by som sa k vám pridala. som v 5. týždni a o tehotenstve viem od včera. mám to už potvrdené aj od lekárky. zároveň mi dala fragmin na pichanie do brucha, keďže som už po 2 potratoch. je to niekto, kto si tiež pichá? v ktorom týždni ste začali? ja mám trošku aj strach z toho všetkého...
@ejka3 aj ja blahozelam ku knizke 🙂 nas to caka od dnes za tyzen.
baby vy si tu tak vypisujete a ziadnej Vam skoro neni zle, ja Vam tak zavidim. Muzik mi dnes ide na 3 dni na sluzobku tak moj najvacsi spolocnik bude teraz wc. dufam ze ma tie stavy nebudu dlho drzat lebo asi zblaznim.
moja mrcha nikde 😉 dnes sa asi premožem a skusim testnuť nech viem či k vam patrim alebo nie...už mi z toho hrabe
ja mám dnes depku z toho že k vám možno nebudem patriť...príznaky by aj boli ale na teste nechce nabehnúť ružový duch...je len taký hmlistý furt! Keby nie som v práci tak sa rozplačem zaraz! mrcha by mala/nemala prísť v piatok...
kocky ahojte! ja som tiez marcovka, podla kalkulacky by som mala zacat 7tt. uz jedno babo mame a bude medzi nimi maly rozdiel 19 mesiacov, takze dufam, ze to zvladnem.. inak kocky neviete ci sa mozme kupat v bazene v takomto tyzdni?

@kajuska09 no ja som mala poslednu menstruaciu 31.maja a teda ovu mavam presne 15dni po..Takze plus minus kdesi medzi 13-17junom som urcite otehotnela.. Aaaale, nechajme to tak, musime pozitivne mysliet 🙂