icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

usacek79
11. júl 2011

@kajuska09 no ja som mala poslednu menstruaciu 31.maja a teda ovu mavam presne 15dni po..Takze plus minus kdesi medzi 13-17junom som urcite otehotnela.. Aaaale, nechajme to tak, musime pozitivne mysliet 🙂

kajuska09
11. júl 2011

@usacek79 presne, len sa budeme zbytocne stresovat, aj tak nam to nepomoze. co ma byt to bude 🙂 Drz palce, tento stvrtok idem do Kochu na velky ultrazvuk, to by mal robit Ditte.

ejka3
11. júl 2011

Aká smutná nálada tu zavládla 😢 Nebojte, určite to všetko dopadne dobre 😉 Budeme vám všetky držať palce 😉
Ja mám už 35 a Duphaston mi nepredpísal ani teraz, ani pred 3 rokmi keď som čakala Sabínku.
Aj dnes mi len tak podotkol, že by som už mohla ísť aj na odber plodovej vody. Vraj vek na to mám 😀 Keď som sa spýtala, či je to povinné, povedal, že nie, určite nie- iba ak by som chcela 🙂

ejka3
11. júl 2011

@usacek79 Ja som mala ovu 10.7., takže otehotnieť som mohla 10.-11.7. Ty teda až týždeň po mne 🙂 Presne ako povedal doktor: o týždeň bude aj srdiečko 😉

usacek79
11. júl 2011

@kajuska09 velky ultrazvuk? v com je iny, ako klasicky? no to som zvedava na piatok, co vsetko sa dozviem, Maresovi zo mna praskne hlava 😀 a tak veru, len si drzme palce 🙂

@ejka3 nuz tak to je fajn, ze ta neladuje liekmi, asi si mala uplne v poho prve a potom aj druhe tehu 🙂

usacek79
11. júl 2011

@ejka3 juuuj ejka, si sa nam posunula v case o mesiac 😀 no dobre, dobre, si ma upokojila, nebudem nedockava, v piatok budem tajne dufat, ale nabuduci tyzden uz aj keby co bolo 😉

kajuska09
11. júl 2011

@usacek79 on ma poslal na tento velky asi preto, ze tam lepsie bude vidno srdiecko. A vo stvrtok Mares nerobi doobeda, tak asi aby som vedela na com som. Tak uvidime 🙂 v piatok bola v ordinacii este okrem maresa a sestricky nejaka praktikantka, taka mlada baba, no nebolo mi to 2 krat prijemne.. 😀

usacek79
11. júl 2011

@kajuska09 no som zvedava, co sa na tom velkom dozvies 🙂 juuuj to je take napinave! 😎

no teda nebola by som nadsena z praktikantky, ale vzdy lepsie, ako kolektiv mladych medikov 😀

kajuska09
11. júl 2011

@usacek79 hehe vies co ja som tak zvyknuta na chlapa gynekologa, ze chlap by mi menej vadil 😀 potom napis ako dlho si cakala a details, budem zvedava na tvoje dojmy 😉

usacek79
11. júl 2011

@kajuska09 jasne, aj ja som viac zvyknuta na chlapov v blizkosti mojich rodidiel 😀
jasne, dam vediet ako som dopadla 😉

usacek79
11. júl 2011

@kajuska09 jasne, aj ja som viac zvyknuta na chlapov v blizkosti mojich rodidiel 😀
urcite dam vediet ako som dopadla 😉

ejka3
11. júl 2011

@usacek79 haha ani som si nevšimla, samozrejme júna 😀 😀 😀 To áno, v podstate boli obidve tehu OK, len prvý bol cisárskym- malá bola zle otočená a druhý spontánne. Tak som si už vyskúšala všetko 😀

miumia
autor
11. júl 2011

@kajuska09 no podla uzv som 7+2 a nebola akcia len nejaky pulz zachytil.. Vobec tomu nerozumiem, proste zase problem.. Asi som tym padom zacala s fraxiparinom neskoro lebo plod mal uz 4t nie 2 ako ked otehotnies v strede cyklu..Co ty ako sa citis, kedy ides?
Myslis ze keby bol plod mrtvy tehotenske priznaky pokracuju?? Mna dnes bolia prsia a bradavky ako nikdy...

kajuska09
11. júl 2011

@miumia moja zlata, toto su take nervy, ved si uz zasluzime konecne zdrave babatkaaa. Radsej nad tym nerozmyslaj ci by boli priznaky keby bol plod mrtvy ☹ Aj mna bolia prsia kazdy den. Ja som pocula ze injekcie su dolezite hlavne v 8.tt lebo vtedy sa mozu tvorit krvne zrazeniny a tym padom dojst k potratu. Takze urcite si nezacala brat Fraxik neskoro. Ja som dokonca zacala neskor ako ty... Ale pises ze doktor tam nejaky tlkot zachytil, tak preco mas obavy? Kazal Ti prist o tyzden?

kajuska09
11. júl 2011

@miumia a ja mam kontrolny ultrazvuk vo stvrtok, lebo minuly piatok v 6tt plus 3 dni este nebolo srdiecko ☹

miumia
autor
11. júl 2011

@kajuska09 no on povedal ze je tam naznak pulzu ktOry vidi na monitore ale nevie ho zachytit.. A tie priznaky ... No co ti poviem topiaci sa aj slamky chyta.. A co sa tyka pichania, ja mam inu mutaciu tam je vraj niekedy potrebne pichat aj od pocatia.. A 8tt je pre mna daleko ked som este ani raz nemala akciu cize u mna je problem skor..

kajuska09
11. júl 2011

@miumia ty nemas mutaciu HTMFR??

miumia
autor
11. júl 2011

@kajuska09 ja mam MTHFR heterozygot a PAI -1 homozygot .. A PAI je nas problem..

kajuska09
11. júl 2011

@miumia ten PAI vobec nepoznam, nepocula som o tom....Teraz mas lekara buduci pondelok?

lubkaj38
12. júl 2011

no ja idem zajtra na kontrolu ci uz bude srdiecko vidiet ae ked tu tak citam mam strach dufam ze to dobre dopadne
@ejka3 blahozelam ti k knizke 🙂

sasena033
12. júl 2011

@usacek79 nie nemam....ale stale somk spava...ale to som bola est eaj bez likeov

gloria9
12. júl 2011

Ahojte babulky drzim Vám palce nebojte sa vsetko dobre dopadne myslite pozitivne teším sa spolu s Vami.

eviq
12. júl 2011

ahojte, rada by som sa k vám pridala. som v 5. týždni a o tehotenstve viem od včera. mám to už potvrdené aj od lekárky. zároveň mi dala fragmin na pichanie do brucha, keďže som už po 2 potratoch. je to niekto, kto si tiež pichá? v ktorom týždni ste začali? ja mám trošku aj strach z toho všetkého...

humba
12. júl 2011

@ejka3 aj ja blahozelam ku knizke 🙂 nas to caka od dnes za tyzen.

baby vy si tu tak vypisujete a ziadnej Vam skoro neni zle, ja Vam tak zavidim. Muzik mi dnes ide na 3 dni na sluzobku tak moj najvacsi spolocnik bude teraz wc. dufam ze ma tie stavy nebudu dlho drzat lebo asi zblaznim.

obedwix
12. júl 2011

moja mrcha nikde 😉 dnes sa asi premožem a skusim testnuť nech viem či k vam patrim alebo nie...už mi z toho hrabe

erin365
12. júl 2011

ja mám dnes depku z toho že k vám možno nebudem patriť...príznaky by aj boli ale na teste nechce nabehnúť ružový duch...je len taký hmlistý furt! Keby nie som v práci tak sa rozplačem zaraz! mrcha by mala/nemala prísť v piatok...

erin365
12. júl 2011

@obedwix daj vedieť...to je rozkaz! 😀

crapula
12. júl 2011

kocky ahojte! ja som tiez marcovka, podla kalkulacky by som mala zacat 7tt. uz jedno babo mame a bude medzi nimi maly rozdiel 19 mesiacov, takze dufam, ze to zvladnem.. inak kocky neviete ci sa mozme kupat v bazene v takomto tyzdni?

katkarv
12. júl 2011

@erin365 no to je to ze sme nedockave a potom sklamane ☹ Ja som sice nemala pozit test,ale verila som ze este mrcha nepride a uz zacinam spinit,ale teplota este neklesla 😒

katkarv
12. júl 2011

@erin365 no to je to ze sme nedockave a potom sklamane ☹ Ja som sice nemala pozit test,ale verila som ze este mrcha nepride a uz zacinam spinit,ale teplota este neklesla 😒 Neboj ked nie tento cyklus tak buduci 🙂