icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

tigriatko
9. aug 2011

@donalona a kde si ix zohnala? normalne v lekarni?

donalona
9. aug 2011

@tigriatko ano, v lekarni, ale nie vsade to maju. myslim si ze na silnu nevolnost to moc nepomoze...su to lizatka 4 prichute v baleni, 12 kusov, stalo to 2,70 Eur. je ti zle?

tigriatko
9. aug 2011

@donalona jo, dost mi je nanic, uz viac ako tyzden a v kuse... ale lizatka som v lekarni nezohnala... skusim v inom meste..

jankajanka
9. aug 2011

@moni ja som býk, priateľ baran a bábatko bude tiež asi skôr baran ako ryba-tomu budem určite radšej, tak som zvedavá ako sa budeme potom ,,sťažovať! 😀
@tigriatko skús aj len samotný sušený zázvor.Je proti nevoľnostiam v tehotenstve a aj proti záhe.Je trošku chuťovo korenistý, ale dobrý.Alebo potom zázvorový čajík.Nastúhaj si do malej šálky asi jednu čl zázvoru, zalej vriacou vodou a potom dochuť medíkom príp citrónom.je vynikajúci aj v chorobe.

donalona
9. aug 2011

@tigriatko tak to velmi dobre poznam sperd par rokov...vtedy som ale o to prisla...skus si kupit cerstvy zazvor a nastruhat ho do matoveho caju. nepi to ale horuce, ale vychladene.teple napoje a dzusy ti budu zhorsovat stav. a tie lizatka urcite skus...tiez sa vyhni cokolade

tigriatko
9. aug 2011

@jankajanka vyskusam, dakujem ... uz som o tom pocula, ze to moc nexuti... no ale co uz 😒

jankajanka
9. aug 2011

@tigriatko tak potom ten čajík bude lepší 😉

donalona
9. aug 2011

@jankajanka pozeram ze si v 9 tyzdni🙂 uz ti je vidiet brusko? ja som v 6 a uz sa obkukavam kazdu chvilu🙂

skatarina
9. aug 2011

@dadak Fufa kapitan na lodi.Bola si uz niekedy s nim?Musi to byt super,ale zase to ma aj svoje nevyhody,ale da sa na to zvyknut.My sme si uz nejako zvykli.Nie ze by nam tatik nechybal,ale zit sa musi a hypoteka sa sama nesplati 😉 😉 😉 .Inac ked som cakala Petku,tak som sa nemohla dojest dyne.Bola som schopna zjest celu polovicu.Tak mozno to dievcatko u teba naozaj bude 😀 😀 😀
@zuzanka7117 Ja sa neviem vzdat spania na bruchu,tak si uz musim zohnut jednu nohu a podkladat vankusik,aby som netlacila brucho,lebo mi ide creva rozpucit 😀 😀 😀 .Ked spim na boku,tak sa prehadzujem ako ty 😉 😉 😉
@usacek79 Ja mam doma tiez leva a ja som panna.U nas to je niekedy ako v talianskom filme,ale po 12-tich rokoch co sme spolu sme sa nejako naucili spolu zit.Nevymenila by som ho za nikoho 😀 😀 😀

micikatka
9. aug 2011

@veronika81 a ty si sa nam kde stratila????

micikatka
9. aug 2011

baby kuknite moj fotoblog, mam tam moje male embryjko :o))))

micikatka
9. aug 2011

mamicky kde ste vsetky? to si tu mam pisat sama zo sebou?

jankajanka
9. aug 2011

@micikatka ja som tu 🙂.Tiež som písala pred pár stranami že tu nikto nie je 🙂 a potom sa zrazu spísalo 9 strán... 😀

jankajanka
9. aug 2011

@donalona mne bolo bruško vidieť vždy.Nemala som ochabnuté, ale mám trošku problém s trávením resp. mi niektoré potraviny asi nerobili dobre, takže som niekedy vyzerala ozaj tehu.Priateľ ma pozná dlhé roky a ten povedal že už to je vidieť-aj keď je asi viac nafúknuté, odspodu už sa ten tvar mení.No neviem.Už pár dní rozmýšľam že si kúpim Espumisan a stále som ho nekúpila, tak ak ho kúpim a začnem užívať, potom budem vedieť povedať.Ale prsia si aj tak všetci všímajú viac než to brucho 😀 😀

jankajanka
9. aug 2011

@micikatka mrkla som foto a tebe vlastne robili foto presne ako mne.Moje vyzerá ako morský koník.Skúsim odfotiť a potom pridám 🙂

micikatka
9. aug 2011

@jankajanka :o))) to si krasne napisala morsky konik :o))) som sa pekne zasmiala
vidis, ja som si to nevsimla ze si to napisala, prepac.

jankajanka
9. aug 2011

@micikatka no teraz som to fotila na mobil, ale nejde mi to stiahnuť do tohto pc, lebo nemám nainštalovaný program, ale vymyslím to.Až normálne váham či ju sem dám, lebo je to fakt koník.Také som ešte v nijakom albume nevidela.Asi mi spravil Dr. moc detailnú fot-až tak teda nemusel 😨 😅

jankajanka
9. aug 2011

@micikatka vlastne tebe sedí týždeň na foto s týždňom kedy si tam bola?Mne to na foto napísalo 6w4d a to som mala byť o týždeň viac.Aj tak si to teraz rátam podľa TP a uvidím čo mi povie DR.30.8..Vtedy už bude velkosť plodu smerodajná a bude nám jasnejšie všetko

micikatka
9. aug 2011

@jankajanka no ja podla ms by som mala byt o dva tyzdne a den viac, cize 8+5 ale bola som len 6+4 takze moc mi to nevychadza. ale ja viem ze ovulku mavam neskor ako po pol mesiaci.

micikatka
9. aug 2011

@jankajanka to mas super ze ides 30.8 k lekarovi, ja idem o tyzden na odbery. a po knizku. ale k lekarovi na prehliadku nejdem :o( takze neviem kedy vlastne budem vidiet zase nase embryjko

jankajanka
9. aug 2011

@micikatka no super ako super.Asi tak normálne.Ale ani mi to nevadí kvôli tej foto.Ja mám niekedy ,,stavy" že či vôbec chcem byť tehotná.Chcela som veľmi,lebo deti zbožňujem,ale teraz už mám iný pocit zodpovednosti a mám z toho také zmiešané pocity.Hlavne milujem svojho chlapa a bojím sa že sa nám tým niečo pokazí aj keď on už si zažil dve deti s dvomi ženami 🙂.No a toho 30-ho idem kvôli tomu, že už podľa poslednej MS bude 12 tt a treba spraviť tie krvné testy.Ale zase je to strašné keď sa to celé takto vlečie.Nech už máme aspoň 6 mesiacopv za sebou nech mi ten čas prejde nakupobaním potrebnej výbavičky 😀

jankajanka
9. aug 2011

Tak idem ja kade tade-nikde nikto a únava už dorazila 😵 .Tak dobrú @micikatka

micikatka
9. aug 2011

@jankajanka a vies ze ja ako keby som si neuvedomovala to ze som tehotna, teda az na nejake momenty. ako ked som pocula srdiecko, ked som to povedala nasim. ale mozno je to tym ze mi nie je nevolno v tehotenstve, teda asi az na nizky tlak.
keby si nemala zmiesane pocity a nebala sa zodpovednosti, tak by to bolo divne. ver mi. ja uz nerozmyslam len za seba, ale aj za babatko. davam si pozor co zjem a co vypijem. len aby bolo babatku dobre.
a ako sa hovori do tretice vsetko naj. takze pri tebe bude tvoj drahy naj :o) kedze to bude jeho tretie. ty si to uzijes, tu jeho pozornost. verim ze sa strasne tesi.
ja by som chcela mat za sebou aspon tych 16 tt, lebo po tych mi povedal doktor ze ho mozem objat aj vybozkavat. :o) tak sa na to tesim.

micikatka
9. aug 2011

@jankajanka dobru nocku moja. a pekne snicky.

gabi.k
9. aug 2011

@micikatka mne to nejde pozriet, hadze ma na registraciu... precooo?

micikatka
9. aug 2011

@gabi.k ked kliknes na moju fotku tak ti vyhodi ze ja som registrovana na cz konikovi, tam das len ok a pusti ta

tibiana
10. aug 2011

@dadak vsak normalne mi posli adresu, naozaj nemam problem poslat. To je to najmenej 🙂

tibiana
10. aug 2011

@ejka3 Ahoj Ejuska 🙂 .. jj pocasie uplne v pohodicke, dokonca som sa opalovala bez problemov a z casu , nacas prekryla brusko uterakom. A tiez som plavala v mori, samozrejme nie stale ale 2-3x do dna. Poisit nas kazda poistovna, nevztahuje sa na tehotenstvo nic, dala som si poistku v allianz-ke, nepoistili by len mamicky od 26tt tusim. No a pripoistila som si k zakladnemu cestovnemu URAZ. Aby som mala vsetko, ak by nahodou. Budem na Teba mysliet. Vsak sme tu, popiseme .. ak by si chcela este nieco ohladom tej poistky, kludne pis 🙂 papa

tibiana
10. aug 2011

ZIENKY moje ... mam po rannych nevolnostiach :D a uz hadzem do seba chlebik! A keby len jeden :D rovno tri, hahaha. Zelam vam krasny a uspesny den 🙂

tibiana
10. aug 2011

@ejka3 Ahoj Ejuska 🙂 .. jj pocasie uplne v pohodicke, dokonca som sa opalovala bez problemov a z casu , nacas prekryla brusko uterakom. A tiez som plavala v mori, samozrejme nie stale ale 2-3x do dna. Poisti nas kazda poistovna, nevztahuje sa na tehotenstvo nic, dala som si poistku v allianz-ke, nepoistili by len mamicky od 26tt tusim /vraj opatrenia, kedze mamicky si hodili cestovne a chodili rodit do okolitych statov, najma blavacky do rakuska 🙂/ No a pripoistila som si k zakladnemu cestovnemu URAZ. Aby som mala vsetko, ak by nahodou. Budem na Teba mysliet. Vsak sme tu, popiseme .. ak by si chcela este nieco ohladom tej poistky, kludne pis 🙂 papa